En obeskrivlig känsla

Igår var det final i "Let's dance" och jag tycker att dom va riktigt bra båda paren, 
men när Laila och Tobias gjorde sin showdans, då tappade jag andan.
Fyfan va vackert, det va helt otroligt!
Det va på en helt annan nivå än någon annan har haft i hela tävlingen,
det va det bästa någonsin!

Visserligen så vann inte Laila utan de gjorde Magnus,
men för mig så är Laila en vinnare.

You have to see it to believe it...


Irreplaceable

En sammanfattning av dagen:

- Skolan 08:10, hade då mediekunskap och då redovisade vi våra tidningar för varandra. Det va över mina förväntningar måste jag säga.

- Engelska, då vi fick göra lite vad vi ville, om vi hade någon uppgift efter oss så skulle vi plugga på den osv. Men dom som inte hade något efter sig fick ledigt, och eftersom att jag inte har något efter mig så gällde detta även mig. Så satte mig vid en data tillsammans med tjejerna och skrev på samhälls hemtentan vi har till fredag.

- Klockan 11:00 va de lunch-time!  Efter de så begav vi oss tillbaka till skolan, där väntade ett mycket trevligt besök. Emma och Hanna hade nämligen tagit en sväng in på LBS, för att hälsa på en snabbis, hämta lite pengar och säga hej då, Emma åker nämligen till Spanien idag (Eller ja, hon sitter redan på flyget) och är borta i 2 hela veckor :( Kommer sakna henne så :( Men det va ett mycket trevligt besök och de va kul att få träffa er igen, blir ju inte så att man träffas så ofta längre :(<3

- Vid 12-tiden så började fotolektionen, då fick vi veta att om vi va klara med "kart uppgiften" så skulle vi gå ut och ta lite vår bilder. Då bestämde jag, Ellinor och Lina oss för att ta en liten fika. Runt 12:45 tiden så drog jag och Ellinor oss till bussen, tog sen 13:10 bussen hem.

- Väl hemma så sov jag i ca 1 ½ timma, åkte sen hem till pappa, käkade, pluggade, tränade och nu ska jag hoppa in i duschen.



<3


<3

I watched you walk away,
well I never thought i'd say,
I'm fine, without you..


Can you feel the heat is on?

Toppen dag det har varit idag, visserligen kunde vädret ha varit ett snäpp bättre, men man kan inte få allt ^^ Iaf så va jag hos läkaren både igår och idag, båda gångerna va de bara positiva besked :) Åkte till skolan en snabbis, och ja, det kan man verkligen kalla en snabbis, hade omprov på en liten del på ett svenska prov vi hade för ett tag sen. Själva omprovet tog inte mer än 10 minuter att göra  "fort in - fort ut" Efter provet så tog jag och Emelie en lite promenix bort till södra, där träffade vi Köff och Malin, stod och snackade me dom tills bussen kom. Kom hem runt 2 tiden, tog det då mycket chill. Åkte senare hem till pappa och testade mitt nya objektiv som kom igår, "Nikon 55-200 mm" testade sen de, de är galet mycket bättre än de jag hade innan! :) Och nu så sitter jag och tittar på "LBS Videon, Bad boys" som jag, Lina, Ellinor, Emilie och Jenny spelade in, den är så grymt klockren ändå! ;D haha. Nu blir de lite plugg, träning, dusch och sen blir de nana kudden :)

Bild på objektivet


Thinking of you

No matter how I try,
I don't find a reason why,
believe me it's no lie.
I always have you on my mind,
thinkin of you, I'm thinkin' of you,
all I can do is just think about you.

All the time thinking of you,
no matter where I go,
this is the only show.
I'd like to be a part,
come on and take my heart.
No matter where you are,
baby I can't be far,
cause I'll be with you all the time.
Thinking of you...

Rollercoaster!

Denna dagen har verkligen varit som en berg-och dalbana.. Det började inte så bra, vaknade och va dö trött, hade verkligen ingen lust alls att gå upp klockan 05:30. Dagen blev dock allt bättre och bättre, mycket tack vare alla underbaringar i skolan :) Sista lektionen idag så hade vi bad - klädsim, fan va tungt de va när man hade både mjukisbyxor och långärmad tjocktröja :O Men de va samtidigt galet härligt att bada, va ett bra tag sen jag va och badade i ett badhus så. Tar sen bussen till bollebygd, väl i Bollebygd så börjar jag gå hemåt. Och så ska jag gå över ett övergångsställe, tillsammans med en cyklist. Det kommer bilar från alla håll och kanter och så stannar dom och så börjar cyklisten köra och jag börjar gå efter. När cyklisten har kommit över vägen så är jag ungefär i mitten av vägen. Då, börjar helt plötsligt en kärring gasa, och då menar jag inte krypfart,2 km/h utan mycket mer. Vilket gör att bilen kommer allt närmare mig, allt går så himla fort och helt plötsligt så är "kofångaren" på bilen 10-15 cm ifrån mina ben och jag får sätta upp mina händer på motorhuven och samtidigt hoppa bakåt för att inte bli påkörd, slog ena handen på bilen och skrek "Vafan håller du på med kärring jävel?!" .... Inte förens sen när jag kom hem så kom chocken, blev as ledsen och galet rädd,riktigt skumt att jag kände av mer rädsla då än när det hände :S Tur att man har en mamma och en syster som kan krama om en :) Efter denna incidenten så va inte jag på topp, men bättre blev det när jag, mamma och syrran åkte till Göteborg och hälsade på en utav mammas kompisar, som är massör och precis har öppnat eget. Vi fick alla en helt underbar helkropps massage, har seriöst aldrig mått bättre i hela mitt liv än när jag låg där på massage bordet. Jag ska fan bli stamkund hos henne från och med nu! ;) haha.


Galet bra musik!










Dagens bästa!


Shop 'til you drop!

Dagen började med mediekunskap 08:10-09:30, hade sen håltimma i ca 2 ½ timma, eftersom att engelska läran inte vad där. Efter detta så hade vi foto, och eftersom att jag, Emilie och Ellinor fick gjort så mycket förra lektionen så orkade vi inte göra i princip samma sak idag igen. Så vi hade först tänkt att gå och foto varandra istället, men så fick vi se en lapp på våran dörr där det stod att det var total utförsäljning på Ginatricot kläder i något slags lager eller så, alla kläder för endast 20 kr! :O Helt galet nice ändå, så jag, Emilie, Ellinor, Lina och Malin begav oss dit och shoppade loss som galningar! Fick köpt en hel del smått och gott faktiskt :) Efter en lång och kanon go shopping stund tillsammans med tjejerna så åkte vi tillbaka till skolan, tog det lugnt och snackade lite. Sista lektionen hade vi multimedia, då skulle vi göra vissa uppgifter i Photoshop, bl.a redigera huden på en tjejs ansikte. Gick lite tidigare från multimedian, skulle till läkaren och kolla mitt blodtryck. Åker sen till bgd där pappa hämtar mig, åker och handlar tillsammans med syrran. Väl hemma så hjälpte jag pappa att fixa maten, tränade, duschade och sen blev de lite pluggande för min del. Har dessutom laddat ner en hel del musik, rättare sagt ca 200 låtar, ska gå igenom dom lite snabbt nu och sen blir det sängen och kolla på någon film eller så. Är ledig imon, vilket gör att det bli sovmorgon för min del, så grymt härligt! :)



Foto @ Jag.


Don't speak

Don't speak
I know just what you're saying
so please stop explaining
don't tell me cause it hurts
don't speak
I know what you're thinking
I don't need your reasons
don't tell me cause it hurts.

Måndag

Måndag - Ny vecka - Nya möjligheter - Nya erfarenheter - Nya intryck -
Nya känslor - Nya besvikelser - Nya förhoppningar - Ny veckaMåndag

Skolan va riktigt slapp idag, först hade vi foto från 9:00 - 13:00 då vi fick en foto uppgift, fick dela in oss i grupper och sen gå runt i ett visst område som varje grupp fick tilldelat. Jag, Emilie och Ellinor va i samma grupp, tog så galet många bilder asså, säkert 550-600 bilder :O Vid 11 tiden så kände vi att magen kurrade riktigt ordentligt så vi bestämde oss för att gå och äta på Thai Silk, grr säger jag bara! Hur gott som helst, sen hade vi en liten "photoshoot" på oss, haha ;D Tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga, och det stämmer för helt plötsligt så va klockan 12:40 och vi fick dra oss tillbaka till skolan. Där väntade en mattelektion och sen mediekunskap, på mediekunskapen så höll jag på att "trilla av pinnen" hmm, undra varför? *ironisk* Aja, dagen va riktigt go och man bortser från mediekunskapen, nu blir det mattepluggande och sen CSI.


Everything changes

Mycket som händer just nu,
tempot är höjt och livet rullar på,
på ett eller annat sätt.
Tyvärr kanske inte på det sättet
 man hade önskat att det skulle göra,
men det duger.
Stressen ligger och flåsar en i nacken
 som en trött hund och
 man känner hur hjärtat börjar slå hårdare.
Jag undrar egentligen vad,
vad ska hända härnäst?


Livet,
Människorna,
Saker,
Känslor,
Uppfattningar,
Intryck,
Förändras.


Men livet går vidare.

Dagens

Underbar låt <3


Hur?

Jag vet att ni har rätt, men hur?
Hur ska jag göra?
Hur ska jag börja?
Hur ska jag fortsätta?
Hur ska jag sluta?


3/3 - 09

Ja, nu va det ett tag sen jag uppdaterade bloggen,
såhär har de senaste dagarna sett ut:

28/2
Lördag - Spenderades med familjen, firade mig,
fick massa fina presenter och hade de riktigt trevligt :)

1/3
Söndag
- Jag, mamma, pappa och syrran åkte till Göteborg och körde go kart.
Ja, de gick ju sisådär för min del, men de va grymt kul ändå :)

2/3
Måndag - ny månad, ny vecka, nya möjligheter och nya erfarenheter.
Skolan flöt på precis som vanligt 9.00-16.05,
fick tillbaka de senaste mediekunskaps provet vi gjorde
och blev glatt överraskad när jag såg att de stod VG+ på mitt :)

3/3
Tisdag - Sov till klockan 9 idag, hade sen en mycket lugn och go start på dagen.
Vid 11.30 så åkte jag och mamma till Borås,
åkte till polisen och fixade mitt pass, fyfan för bilden :/ 
Efter de så åkte vi och käkade lite och
 sen gick jag till skolan och hade ett matteprov,
kändes kanon när jag fick veta att resultatet blev VG! :)
På tal om att något känns kanon,
idag så är det precis 6 månader kvar till Spanien resan,
längtar så galet mycket asså! :D

RSS 2.0