Mer kärlek till sovmorgonen!


I morse så ringde klockan 5.30.. fruktansvärt vidrig tid att gå upp asså..men, då får man ju plocka fram något positivt i det hela, för att liksom orka ta sig upp ur den varma och goa sängen såpass tidigt. Så då tänkte jag på morgondagen, då jag är ledig och har sovmorgon! Fan va underbart de kommer bli! Mer sånt asså :D




Ändrade planer..


Drar till gymmet istället, göööööött!


De går upp.. och de går ner

De va verkligen så härligt att träffa tjejerna idag, dock svårt att ta igen 3-4 veckor på en enda dag.. så snacka om att de har snackats och skrattats non-stop idag! Underbart säger jag bara! :D Underbart va ordet när jag kommer in i entrén och möts av dessa fina människorna, slänger mig i soffan på Emilie och kramar om henne... fan du får inte åka till usa något mer under min livstid iaf, haha ;) Att vara ifrån pp-tjejerna såhär länge är bannemej tortyr! Finare tjejer från man leta efter :)


Nu ska jag bli en aning allvarlig också..

Förstår mig verkligen inte på vissa människor asså, hur dom tänker och beter sig.. jävla stolpskott hela högen ju. Inte konstigt att dom har dåligt ryckte så som majoriteten av dessa håller på. Blir så trött, nee.. blir inte bara trött, är nära ett utbrott.. nästa som gör så kommer jag fan slå in skallen på, jag är nästan seriös här nu, det kokar fan i mig när jag tänker på det. Finns det verkligen ingen som inte beter sig som ett jävla ass...?! Dom som inte gör de är dessvärre väldigt få..

Gött att få ut lite saker här känner jag.. nu, blir de tomteskum och film!


Mixed emotions..


Stora beslut som ligger framför mina fötter,
känslor som bara sprider sig åt alla håll och kanter, vart ska jag börja?
Vill ta tag i allt på en gång för jag vill kunna känna att jag har kontroll över mitt liv
och mina beslut men samtidigt så vill jag bara låta allt vara och låta livet ha sin gång.




Försöker samla tankarna lite med lite Joshua Radin, de funkar alltid.

Så mysig musik gör han :)




Welcome to Medina





Hur stort som helst!


Detta är fan hur stort som helst.. allt som krävs är ett "ja" från min sida..
två små bokstäver, ett kort enkelt ord och det är mitt. Helt sjukt! Är så glad! :D

Hoppar runt som en jävla bimbibjörn till denna låten;




Black and White

Foto, redigering & modell @ Jag








Chockad brud


Snacka om sjukt... jag är i chocktillstånd för tillfället,
har inte riktigt hunnit samla alla tankar än.. vet dock inte allt förens imon... så imon är en stor dag.


Hot and new!










And here we go again!


Tänk att ett fyllesamtal kan förgylla ens måndagskväll på detta stättet ;) haha, underbart! Vi tar allt imorgon när du har nyktrat till så att säga.. haha, du vet vem du är när du läser detta ;)


<3


aa.. fast nee..?


De har verkligen varit haveri me bloggen idag.. eller aa, på "blogg.se". men nu verkar de funka.. iaf dom flesta gånger ^^ Jag hatar verkligen söndagar btw.. vet inte va de är men just på söndagar eller dagar när jag är bakis, haha fråga inte varför.. men just vid dessa två tillfällen så saknar jag någon lite extra mycket, närheten. Jobbigt läge.. 




.


You tell me that the reality is better than the dream
but I found out the hard way,
nothing is what it seems.


This is how it feels


Nattbloggande


Phu! Nu får de bannemej vara bra för idag, har suttit i ett jävla kör och jobbat i photoshop hela eftermiddagen och kvällen, snacka om att jag börjar bli måttligt trött på photoshop.. haha btw, bara idag har jag fått två förfrågningar om jag är hel svensk.. de är absolut inte första gången de händer liksom, vad är detta? så himla utländsk ser jag ju inte ut :O and just for the record, jag är hel svensk ^^ haha.

Nu blir de sängen, en go film och sen sova :)


Helt sick!

Rätt jävla grym låt, checka speciellt från 1.45 och framåt.. helt jääävla sick!


Impuls på hög nivå!


Kom precis hem efter en runda i Göteborg, fick införskaffat mig en sjukt snygg kavaj, äntligen! Har varit så sugen på en kavaj riktigt länge nu och idag hittade jag den.. underbart :) Tog också och impuls piercade mig i naveln, har varit grymt sugen på de länge med och förra veckan va de nära att jag gjorde de, dock så blev de inte så då, men idag blev de äntligen av. Så är super nöjd me dagen hittills :)


Photoshoot


Foto, redigering & modell @ Jag


































<3


Smakprov


Ett litet smakprov på bilderna jag tog på mig själv idag;




Skarpt läge


Ja, idag va de verkligen skarpt läge för min del, hade studion 8-12 idag och där skulle jag fota ett projekt till dom jag är hos, ska fota och designa deras julkort som dom ska skicka ut till sina kunder, väldigt kul att de kommer vara min design och mitt foto som skickas ut :) "Syns man inte så finns man inte" ett bra ordspråk, så nu har jag en chans att synas lite ;D hehe. Fick verkligen till de i studion och blev väldigt nöjd, så pass nöjd att jag hade drygt en timme kvar och då drog la jag igång med att fota mig själv, man får ju ta tillfället när de väl kommer, haha. Gick loss ganska mycket faktiskt.. kommer lägga upp en del bilder här på bloggen, typ imorgon skulle jag kunna tro att de blir :) Har inte riktigt haft tid att fixa dom än, har hållit på i photoshop med min APU.s bilder hela kvällen, och lär ju bli sittandes ett tag till.. haha.


You're amazing just the way you are





.


I'm frustrated,
I can't stop thinking about it..

I want to..
want to push you up against the wall,
kiss you intensely and
rip off your clothes.

I want to feel like you want me,
as much as I want you.


De är ingen vanlig dag idag...

Världens sötaste Malin fyller 18 år idag, Grattis göllet! :D<33


Avis så de skriker om de!

Seriöst.. Emma ringde mig igår live från Sensation i Köpenhamn.. jag höll på att avlida, finner inte ord om hur jävla mycket jag hade velat vara där!! Man blir ju inte liiiiite taggad när man ser detta :

 










Bättre sent än aldrig..


Ja, fan va seg jag har varit me bilderna från kärftskivan me tjejerna, men nu.. äntligen så är dom fixade och jag måste ju erkänna att de kanske inte alltid va så nyktert på bildera... bara så ni vet ^^ haha




































Baby you have become my addiction.


Ne-yo är dagens kung, älskar hans musik, hans röst, hans texter.. åh, han är så grymt bra!








Impuls


Höll för övrigt på att ge mig själv en tidig julklapp idag.. har varit riktigt sugen på att pierca naveln ett bra tag nu.. så idag va de riktigt nära att jag "impuls piercade" mig, haha. De blev dock inget idag men får la se om de bli något.. inom en mycket snar framtid, de lutar iaf åt de hållet ;D


Mässa i Göteborg


Idag hade jag lite ledigt från min APU, drog till Göteborg med Ellinor, Lina och några andra från skolan, de va ju framtids och utbildnings mässa i Göteborg, massor av högskolor, KY-utbildningar, utomlandsskolor och massa annat var på plats. Direkt när man går in där öser dom över en med information från höger och vänster, de va rena djungeln där inne.. helt galet mycket folk, kom ut med massvis av information. Nu känner man verkligen att de inte är mycket kvar, speciellt när jag ska söka till fotohögskolan i Göteborg och man söker i.. Januari? Och då söker man in med sina bilder, då ska man ta och välja dom 3 bästa och bara de är en utmaning, med tanke på att man inte vet vad dom söker efter.. galet lite tid kvar ju! Fan, om typ 6 månader tar man studenten och sen .. Vad fan ska man göra? Det blev verkligen ett "wake up call" att det inte är långt kvar.. kommer kanske behöva flytta, är man redo för de liksom? Hur gör man om man ska studera utomlands? Hur grejer man boende om man ska flytta, är det något skolan hjälper till me eller måste man fixa de helt på egen hand? Måste man ha ett jobb vid sidan av skolan för att klara av alla kostnader om man flyttar? Vad gör man om man inte kommer in? Jobbar? Reser och ser världen? Såååå många frågor, sååå lite tid kvar!

För övrigt så har jag testat något nytt idag, dom hade gratis behandlingar där och de fanns lite olika att välja mellan, jag tog ögonfrans färgning, nu så syns de dock inte så tydligt på mig eftersom att jag redan har mörka ögonfransar, men lite ser man och de va kul att testa något nytt :) Blev senare uppraggad av en.. 26 åring.. snacka om att jag va lammkött, haha!


It just keeps getting better


APU 8-17 - Fotografering i studion på både mig och Tina som är en av fotograferna där, lekte och gick loss ganska mycket.. får se om de kommer upp några bilder här på bloggen :) Men oavsett så blev jag nöjd me bilderna och jag är ärligt förvånad över mig själv ;) hehe

Och btw.. Emma Karlsson.. jag råkar vara RÄTT JÄVLA AVUNDSJUK på dig för tillfället.. SENSATION WHITE! Faaan va jag hade velat gå på de asså.. hade ju inte varit helt fel nee! Spana in videon, vem skulle liksom inte vilja vara där?!




Favoriter i repris















Kärlek!

Lyssna och njut!


Titta - Hon skrattar!


Men åt vad? Mår man inte bra så får man ju försöka att pigga upp sig själv lite och komma på andra tankar för ett tag. Så sitter och asgarvar åt mig själv, såpass mycket humor och självinsikt om hur jäävla illa man såg ut måste man ju ändå ha.. titta bara på bruden, de är ju fan pinsamt detta..

Jag är 12-15 år på dessa bilder, hahaha.. jag avlider!

















Stomach ache..


Dagen blev ju inte riktigt som jag hade planerat.. den började ju bra, med min APU. Dock en bit in på APU.n så högg de till i magen, de gjorde verkligen sjukt jävla ont, och under dagens gång så har min magont bara eskalerat till ännu värre. Kan verken äta, dricka eller koncentrera mig, ögonen tåras fan hela tiden och med tanke på min operation så blir jag ju ännu mer rädd och nervös. För att vara ärlig så har jag inte haft såhär ont i magen efter min operation, så har inte en aning om vad de kan vara.. Så fick gå tidigare från APU.n, för jag klarade inte av att vara kvar.

Så nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att det blir bättre..


Man kan inte förlora något man aldrig har haft.


haha, vart ska jag börja? APU.n är skönare än skönast, goa människor! På väg hem från APU.n så händer nog de mest bissara, skumma, skeva.. orkar inte dra allt här på bloggen men aa, gubben hade nog fan dödslängtan eller något.. min syrra langar ju den skönaste kommentaren idag, bara iskallt sådär.. : "Vill du dö eller?" iskall brud ;) haha. Nee, men då va la inte jag heller så glad på gubben i fråga så hade jävligt go lust att gå ur bilen och langa in han i skogen eller något.. är ju inte speciellt aggressiv av mig, haha .. btw, aggressiv är nog de sista jag är.. men idag, då va de nästan så jag själv blev rädd och förvånad över mig själv.. helt sjukt.. haha.

Och på tal om något som är sjukt.. jag har aldrig fryst såhär mycket i hela mitt liv, avlider ju nästan.. så nu väntar en underbar bastu, go och hög musik samt en lång dusch, love it!


Nu laddar jag om!


Dom 2 sista dagarna har verkligen varit.. hur jag ska uttrycka de? Skumma, har hänt mycket saker som jag bara vill glömma, lägga åt sidan, rensa bort från minnet. Pallar inte me att folk drar ner mig på detta sättet längre, skeva stolpskott. Så nu laddar jag fan om! Imorgon börjar min APU och de ska bli riktigt skönt att komma dit faktiskt, dels för jag vet att de är bra, dom gillar mig, jag gillar dom men också för att jag får göra de jag vill.. vara i studion, vara kreativ, lära mig nya saker om foto. Jag ser fram emot 3 veckor av en grymt bra APU :)

För övrigt så har jag hittat min framtida tatuerare, eller ja.. hittat och hittat. har spanat in henne ett bra tag, dock så va de ett tag sen jag va inne och kollade på hennes tatueringar, men gjorde precis de och fan.. hon är ju sjukt grym på att göra realistiska tatueringar! Och med tanke på att min nästa ska bli ett porträtt, så kommer hon att passa perfekt för jobbet! :)


Utnyttjad.


Att känna sig utnyttjad,
inte fysiskt utan psykiskt utnyttjad.

Någon har kommit för nära,
för fort,
och sen försvunnit utan minsta förvarning.


Rastlös brud


Vad gör jag uppe? hmm.. den frågan har jag ställt till mig själv säkert 100 gånger nu den senaste timmen.. huvudet säger att jag borde sova, fast samtidigt inte.. för många tankar som snurrar runt, får fan ingen ordning på de, min största svaghet: Jag analyserar saker för mycket.. en del av mig, men som jag personligen kan tycka är både bra och dålig, och i detta fallet är den dålig.. och kroppen säger att jag inte kan koppla av, de kryper i hela mig, vet fan inte vart jag ska ta vägen snart.. Så helt plötsligt så fick jag mig ett ryck, och satte mig i photoshop och grejade lite me en gammal bild på mig, blev inte som jag hade tänkt mig, inte alls faktiskt. men men, så kan de bli när man slänger ihop något på 5 minuter. Fick till ett par rundade hörn mitt i allting, vet inte va som hände men fick ett infall bara, dock så passar inte de så snyggt ihop här på bloggen, som ni kommer märka men jag orkar inte riktigt bry mig om de nu. Jag är rastlös och detta blev resultatet;




Kan man bli mer opepp?


eeh, kan man bli mer opepp på en och samma dag tro? Nee.. tror jag har slagit rekord asså.. hade tänkt tanka ner lite ny musik och kanske nån film eller så, och vad händer? Jo, mitt nedladdningsprogram laggar ur totalt.. haveri! Tänkte sen "aha.. då får ja la fota lite kanske, är lagom sugen på de me så" men vad ser jag? Jo, mitt kamera batteri har laddat ur så de måste laddas innan, gaah.. jävla skum dag!

Så nu sitter jag här och försöker drömma mig bort till sommaren istället, vill ha värmen och solen nu :)





LYCKA!





HOUSE HOUSE and more fucking HOUSE!

Gårdagen... aa.. De går inte att beskriva me ord nästan.. De va galet, underbart, helt jävla sjukt, folket va på g, humöret va på topp, baren va välfylld, dansgolvet va knökfullt, musiken va BÄST!.. aa, jag skulle fan kunna hålla på hur länge som helst och bara ösa över med lovord, men säger som såhär, alla som va där vet hur jäääävla grymt de va, va hände liksom inte igår?! De som händer i göteborg stannar i göteborg, haha ;D Här kommer en video från igår samt lite bilder, kommer säkert lägga upp massa mer under veckan, me tanke på att de kommer komma upp massa videor på youtube efterhand, men ni får nöja er me detta så länge ;)


























Nu kör vi all in!

Hörde jag skål eller?!
HELA TIDEN!!



Avicii for president


Idag gäller de.. som man har längtat asså.. Tim Berg (Avicii), Oliver Ingrosso och Don&Palm på Trädgår'n i Göteborg, de kommer bli så galet jävla nice! Sitter här och taggar sönder med go musik, ska strax in i duschen, fixa mig och sen bär de iväg till Borås där förfesten väntar och sen blir de Göteborg, 21-03, kommer va död imorgon.. men vafan, idag kommer bli.... obeskrivligt grymt! :D







Morgondagens outfit?

 





Taggning på g!

Ligger i sängen me mammas bärbara och bara taggar sönder inför morgondagen, de kommer bli galet grymt! Jag, Emma, Dansgolvet, Musiken, Folket, Baren.... Underbart! :D


Mördarpass


Kom precis hem från 1 ½ timmes mördarpass i gymmet, helt galet skön känsla när man verkligen har tagit ut sig själv till max.. Även om hela kroppen känns helt död och orken är på noll så är själva känslan inom en.. så underbar. Planerna för kvällen va först att dra till Göteborg med Emma och festa loss på Hard Rock Café som har special grej om man är 18, vilket inte hade suttit helt fel. Men me tanke på hur jag mår i kroppen just nu så ser de ut att bli en lugn kväll hemma istället.


Cozy


Idag är verkligen en sån där dag då jag bara vill krypa upp i famnen på någon och bara känna den där mysiga närheten. få en lång och go kram och känna hur någon verkligen håller om en, hade behövt de nu känner jag.


.

Hittar ingen riktig rubrik för dagens inlägg, är en aning.. död.
behöver en kram.


RSS 2.0