Spanien bilder!

Nu äntligen så kommer bilderna från när
Jag, Emma och Hanna var i Alicante, 3-12 September! :D Enjoy!


















































Vändpunkt

Var uppe med tuppen idag.. eller ja, i alla fall nästan.. Mamma väckte mig 8 och då va det lite frukost som gällde, hade dock svårt att få i mig nått så det va inte så lyckat. Klockan 9 så mötte vi upp Annelie som hade sällskap utav två sötnosar vid namn Lincoln och Chester, vi tog en rask runda på 1h och 20 minuter, riktigt härligt att börja dagen med en långpromenad! :) Väl inne så blev det frukost och lite vila sen bar det av mot gymmet där jag spenderade ytterligare 40 minuter sen bar det hemmåt, duscha och byta kläder och åka till Göteborg.
I Göteborg så väntade en underbar massage som vi hade bokat med en utav mammas kompisar som är massör.. skönaste på länge måste jag säga, fyfan va underbart! :D Vid 16:30 tiden så åkte vi därifrån och då blev det middag ute, hemma sen så spenderade jag en hel del tid i Photoshop, har så många bilder att fixa .. men så lite tid, haha ;D Lite att käka, NCIS och hjälpa mamma lite med datan och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Twilight och jag måste säga till er alla som inte har läst böckerna...
LÄS DOM! Bästa jag har läst i hela mitt liv!! :O

 
Paramore - Decode<3


Whitesnake feber!

Whitesnake - Is This Love



Whitesnake - Here I Go Again



Whitesnake - Good To Be Bad



Whitesnake - Still Of The Night


- Direkt från hjärtat.


Hur ska man egentligen definiera ordet kärlek? Det känns så konstigt att säga att det är något man behöver, alla behöver kärlek, alla behöver någon.
Vad är värt att vänta på? Vänta på det som aldrig kommer, vänta på någon som kanske aldrig kommer komma närmare än såhär..
Har man någon så är man inte ensam längre, två är så mycket starkare än en. Det är svårt att erkänna för andra att man är ensam, men det är extra svårt att erkänna för sig själv att man är ensam, på något sätt så krossar det alla murar man en gång har byggt upp, dessa försvarsmurar mot just detta, smärta. Smärtan av att inse att man saknar något i sitt liv, att man saknar någon..
Att vara ensam tär på en, mer än vad man tror, mer än vad man förstår, mer än vad andra tror, mer än vad andra förstår.

Just nu, just idag så har jag rivit alla mina murar. Hur ont det än gör att släppa allt som jag är van vid, att praktiskt taget kasta mig ut i något främmande,
att öppna mig helt och bli totalt försvarslös och sårbar..
men detta har tärt på mig tillräckligt länge nu..
Jag vill inte vara ensam, inte längre.



hmm, jag känner på mig att det kommer att bli en lång natt..


Through the lies you were the truth, right?


Ett nytt stycke, ur samma novell som tidigare:

"Men ingen kom och höll om henne.. Tiden gick och hon var tvungen att gå tillbaka till verkligheten, där väntade en tid av lögner, svek och ensamhet. Hennes verklighet var som en mardröm, varje natt var en plåga bestående utav mardrömmar, skrik och gråt. Uppvaknandet utav sitt eget tysta skrik ut i natten, tårarna som forsade ner för hennes kinder, blev till hennes vardag. Att ens andas var en stor utmaning, hon var helt utmattad efter bara några få andetag, men hon levde. Nätt och jämt så levde hon, men det var också hennes största utmaning hittills, att fortsätta leva och andas som om inget hade hänt. "


Music non stop!

Colby O'Donis - I Wanna Touch You



Medina - You & I



T-Pain - Take Your Shirt Off



David Guetta Ft. Novel - Missing you



Timati Ft. Snoop Dogg - Groove on


Everything'll be alright, right?

Ett stycke ur en novell:

" Men självklart så var det något som var fel den här gången också, allt var fel den här gången. Nu hade det gått 6 timmar, hon hade bestämt sig för att vara stark, genom att försöka tränga bort alla tankar och frågetecken. Men alla har ju en gräns och nu hade hon nått sin, hon sjönk ihop skakandes vid ett träd och grät. Känslan av att känna sig så arg, ledsen, vilsen och värdelös var bara för mycket, allt hon ville var bara att någon skulle hålla om henne. "


RSS 2.0