Ord kan inte beskriva denna känslan..


Dom sensate dagarna har varit dom bästa någonsin! I helgen firades det stort med mina godingar och igår fyllde jag 20 år och det firades med massa kärlek från min familj och mina underbara vänner :) Tjejerna grundlurade mig totalt - Fan va lyckat de blev! Så de blev impulspiercing, fika och massa tjöt och skratt! Ni är fan helt galet bra! Tack så mycket till alla fina människor jag har i min närhet, ni är bäst! <3

Här kommer bilder från helgen, enjoy! ;)






















20 år!!


The countdown has begun..


Hade världens bästa 20 års firande igår med tjejerna! Bästa kvällen på mycket länge, tack för att ni gjorde mitt 20 års firande till ett sånt galet jävla bra minne, ni är så sjukt underbara! <3 Bilder kommer inom kort ;)


Tonight the whole city is ours!


Piercing the quiet








Partner in crime


*Fix-fix osv.*
Är på g till min vapendragare eller min bättre hälft som man också kan säga, för att ha en myskväll :)


Rage blackout!


Blir ju rätt gött trött på folk som tror att man kan behandla andra hur fan som helst utan konsekvenser. Jävla känslomässigt handikappade folk kan va.. Ska de va så svårt att fatta att man inte gör vissa saker mot folk?! *Rage blackout!* Nåväl... nu släpper vi de och laddar om! Har massa roligt som jag har att se fram emot! :) Och har verken ork, lust eller ens vill lägga ner tid på folk som inte ens är värda de.


2 månader kvar!


I'm in a funk


Har varit ett par kassa dagar nu, helvete. Är för övrigt hyffsat duktig på att mindfucka mig själv ibland märker jag, nåväl de löser sig.



Love with your heart, not with your eyes


120209


Det är roligt när folk som man inte trodde skulle kunna påverka en och få en att inse nya saker om en själv, gör de och får en att verkligen tänka efter.


If it's not allright it's not the end


Mitt bloggande den senaste tiden har verkligen sugit, har inte haft så mycket insperation till att skriva, lägger upp go musik och lite bilder atm. De händer rätt mycket just nu, mycket som folk inte har en aning om, mycket som jag inte berättar för folk, saker som jag vill hålla för mig själv för en gångs skull. Men de kommer nog en impuls snart till att börja skirva mer här på bloggen, tills dess så får ni hålla er till house och bilder! Köss


Did you know?


Somebody wants you, somebody needs you,
somebody dreams about you every single night.


RSS 2.0