Get it right


De blev lite ändrade planer för de närmaste veckorna, men i slutändan så hoppas jag på att de ska hjälpa:) Har inget att förlora på att försöka så:) Ligger just nu i min säng med lite tända ljus och lyssnar på musik, känner mig mycket mer harmonisk med allt även om de är mycket som händer just nu. Jag är ju ändå den där tjejen som lätt stressar upp mig, analyserar och tänker för mycket, när de gäller allt. Men nu är de annorlunda på något sätt, jag känner mig säker och lugn:)


Welcome to Innerspace!
























































































Countdown - 1 day!

Idag åker jag, Emma, Maria och Fredrika till Oslo, imon väntar Sensation White!!! :D




Baby


Countdown - 2 days!






Countdown to Norway - 3 days!


An ex is like jail, if you keep going back, there must still be something you haven’t learned.


I don't think that I can let go.

De va ett tag sen jag skrev nu, skulle ju försöka va mer aktiv här va de ju, hmm.. De gick ju sådär om jag ska erkänna. Men ska se vad jag kan göra åt saken:)

Har haft de lite körigt nu de sista, fick spendera natten mellan fredag och lördag på sjukhus, inte riktigt så jag hade tänkt spendera början av min helg.. Men hade världens finaste där som sov där med mig så de gjorde de hela lite lättare bland alla sprutor, nålar, undersökningar, sjukhusgrejer osv. Min sjukhusskräck gjorde sig väl påmind. Och beskedet kom med blandade känslor.. Hoppas verkligen på de bästa och att läkarna har rätt! Annars vet jag inte vad jag gör.. Nu ligger jag här i min säng hemma hos min fina familj.


RSS 2.0