Det är mycket nu..


Igår träffade jag tjejerna för en fika och massa tjöt :) Sen hade jag och Emilie myskväll hos mig och idag körde vi på en shoppingtur i Göteborg, så har haft två mycket mysiga och roliga dagar :) Och bättre ska de bli... Torsdag-söndag hittar ni mig på hotell i Göteborg, den största händelsen i hela Juni äger nämligen rum i helgen... SUMMERBURST! Lycklig-Tjej!!!

Spelschemat för helgen! Ord kan inte beskriva hur taggad och lycklig jag är!!






sleveL

"Levels" baklänges, riktigt go faktiskt!


My day!


Sol
House
Bästa sällskapet
Bränna
Skratt
Tjöt
Massa god mat :)






Never makes you weak


RIP<3

Hon va min lilla älskling i 13 år, fram tills igår...
Tanken på att jag aldrig mer kommer få gosa in mig i din mjuka päls,
aldrig mer få hålla om dig...
Gör så ont! Kommer sakna dig så sjukt jävla mycket!!
Min fina gosunge, älskar dig!! RIP♥


Bildbomb från gårdagen
























Skövde nästa!

Ikväll ska vi fira Lina som fyller 20 år idag, grattis goding! <3

Taggar med Hardwells nya "on air", denna mannen är obeskrivligt jävla bra!


Where have you been, all my life?


2 månader kvar!!


2 år sen.


Idag är det 2 år sen jag tog det bästa beslutet i hela mitt liv. Jag har alltid varit rädd på något sätt att verkligen visa folk jämförelsebilder såhär, just pga. att bli dömd. Vilket jag alltid har blivit gällande hur jag ser ut. Men nu kan jag ärligt säga att jag inte är rädd för att visa detta längre, jag har vuxit så pass mycket med mig själv den senaste tiden så nu skiter jag fullständigt i om folk skulle börja tracka på hur jag ser ut, för jag tar inte åt mig längre. Jag har aldrig mått såhär bra med mig själv som jag gör idag.

Många har nog fått uppfattningen om att det är lätt, att operera sig och sen är det klart, att man tar ”den lätta vägen”, men så är det inte. Man får kämpa, det kan jag lova. Och om man har testat allt mellan himmel och jord angående viktminskning och det inte har fungerat och får chansen att göra detta, så tar man den. Och jag kan också tänka mig att många tror att man gör detta för att bli snygg osv, så va de iaf inte för mig. Jag mådde rent ut sagt skit, att ha så sjukt ont, både fysiskt och psykiskt i 18 år är inte lätt.

Jag är samma tjej idag som för 2 år sen, men med ett helt självförtroende, jag vågar stå på mig och ta för mig och för första gången i hela mitt liv så är jag lycklig med mig själv :)



Good things comes in packets

Vänner - Fika - Shopping




RSS 2.0