Paramore- Misery Business

Så sjukt bra låt asså!


hmm ..

Ibland så vet ja inte riktigt vad som händer.. detta e en bild på mig iaf, säg va ni vill men ja, det är mitt hår. jäävla korkskruvar åt helvete!


image378

16 år!

Jag och pappa, tänk detta va inte länge sen.. och idag så fyller jag 16.
Tiden går så fort asså.. helt sjukt.

image377

Foto.

Dagen började me skola och sen tog jag, Hanna, Maria och Sophia 3 tåget in till Borås, Hanna gick av i sandared och jag, Sophia och Maria fortsatte in till borås. Vi drog till sjöbo vid fyra tiden och gick till Maries fotostudio. väl där så började ja fota dom, de va as kul men man blir skit trött av o va där inne.. :O vet inte va de e men alla va rääätt döda framåt sex tiden, så vi bestämmde oss för att sluta för idag. Drog och köpte mat på donken en snabbis och sen fick vi springa som fan till bussen för att inte missa den. Kommer till bollebygd vid 19:15 tiden, då min pappa står o väntar på mig. Åker sen hem till honom, sätter mig vid datan och börjar fixa me bilderna från idag.. skulle loggat på msn men den hade rycket :S men men, till slut så kom ja in på den iaf.. sitter nu o snackar me lite folk, ska bestämma om vi ska gå på kent i sommar elle inte , vill verkligen se dom asså :) Men de e nog troligt att de blir jag, sophia, jessica,Hanna och sofia som ska se dom :D Längtar redan! hihi. På tal om o längta till nått.. om typ 1 ½ timme så e ja 16 år! :D haha ^^

Här kommer lite bilder från idag.

Bild 1: Sophia.
Bild 2: Maria.
Bild 3: Maria och Sophia.
Bild 4: Sophia och Maria.
Bild 5: Maria och Sophia.
Bild 6: Maria och Sophia.

     
   

Porrvecka.

Snackar med snöggaste emma på msn och vi kom fram till att det är porrveckan denna veckan, allt e fan porr :O o då menar jag allt........... haha.

image368

Life is what you make it .

image367


DAGENS VILL HA
: Lov.
DAGENS KLÄDSEL: mörka jeans, svart linne o underkläder.
DAGENS SMINK: puder, rouge,mascara o kajal.
DAGENS FRISYR: just nu e de utsläppt.
DAGENS PLANER: plugga :S
DAGENS SAKNAD: Pojkvän.
DAGENS BÄSTA: Emma och hennes helg........ :|
DAGENS LÅT: Chris Brown - With you.
DAGENS ROLIGASTE: Alla skämt o allt skratt me tjejerna i skolan :)
DAGENS MISSLYCKANDE: att inte vara klar me so-inlämningen.
DAGENS DROG: Musik <3
DAGENS KÖP: inget.
DAGENS GODIS: vettefan.
DAGENS HUMÖR: Trött men glad :)

Skolan.

Eftersom att Emma promt skulle lägga upp en bild på henne o mig när vi inte är så seriösa...................... så ska ja lägga upp en bild på henne o mig när vi e liiiiiiiiiiiiite mer seriösa ;)  

Möt sexbomerna Emma och Michaela..

image366

19/2 - Göteborg.

Wall of death, Bullet For My Valentine i gbg 19/2.

Bullet For My Valentine - Tears don't fall, i gbg 19/2.

Bilder!

Nu kommer de lite bilder från gårdagen:

Förbandet :

   

Bullet For My Valentine :

     
 

Bullet For My Valentine!

Ska fatta mig kort, för ska strax till sjukhuset.

Igår va jag på Bullet For My Valentine på trädgårn i gbg, fan va bra dom va! Slår ju lätt Marilyn Manson asså! :O Men alla va verkligen helt jäävla galna, hoppade på allt o alla där inne ju :O Så allt va helt underbart tills de kommer en hel hög människor som ba rammar ner mig, de va typ 3-4 st som trampade på min högerfot samtidigt som de kommer några bakifrån och knuffar som fan, så de hände nått där som gjorde att ja har fått en spricka i foten.. asså de låter inte som nått alls men de känns som fan... :| kuk va ont de gör asså! kommer hem typ vid 23.00 tiden, gick och la mig men somnade inte förens vid 2 tiden för ja hade så jäävla ont. Sen har ja inte sovit något typ, för har seriöst vaknat varje kvart elle nåt, kan ju fan inte äns röra på mig förens de gör ont o fothelvetet! Så nu sitter ja här, har fått hoppa,hoppa o hoppa hela morgonen.. inte bra för mitt vänsterben ( eftersom att ja har opererat mig där och har fått ont där då o då ) men men, så nu ska ja strax till Borås sjukhus och röntga min fot, kommer nog att få gå på kryckor iaf 4-5 veckor .... detta behövde inte jag ! Men förövrigt så va konserten hur bra som helst ! :D ( De kommer bilder lite senare idag )

image356

With every kiss and every hug, you make me fall in love .

Tjeena.

Idag så började dagen me att ja gick till skolan och va där första lektionen. Fast mådde inte så bra så ja gick hem vid tio tiden. Kommer hem och lägger mig i sängen och ska sova.. då kommer ju självklart grannes småbarn och skriker och brötar utanför mitt fönster..... låg där i ca 15 minuter och ba väntade på att dom skulle sluta.. vid halv tio så blev de tyst, underbart!  Men.. så börjar självklart min andra granne och snickra och hålla på, bankade i väggen................ behöver ja säga nåt mer? Tror inte de! ..... framåt kvart i elva så slutade fanskapet att snickra. Och då slocknade ja direkt, sov till ungefär 3 tiden då Sophia ringde mig.. snackade me henne i typ en timma.. Kom sedan på att ja inte hade käkat nått sen klockan sex i morse ( när ja kom på de va klockan ca 16:00 ) så morsan kom hem och fixade lite mat. Sen gick ja o la mig igen och sov till halv 8 , vid 9 tiden kommer pappa o hämtar mig. och nu sitter ja här, ska strax gå o lägga mig o sova.. igen. ingen skola för mig imon...

hade fint. / M.

Det gör ont ..

Idag orkar ja verkligen ingenting,
är på väg o bli sjuk och e sjukt trött på alla ytliga kräk!
Förstår mig verkligen inte på dom asså ..

Jag orkar fan inte detta mer,
allt känns ba så jäävla meningslöst.
Skulle behöva en kram just nu,
vill ba känna att nån tycker om mig ..
saknar närheten ..

Jag hoppas att det är som alla säger,
att tiden läker alla sår ..
För det gör så ont just nu ..

image355

Klockren!

Bästa busstrafiken här på SWE,
ni är alla en människoras av sämsta kvalité.
En stackars pojke i tårar,
i sin brors gamla kläder,
lämnad att dö i vårt iskalla väder.
Som ni glatt ger han böter med ert självbelåtna flin,
800 spänn era jävla svin.
Kontrollanter & lapplisor jag hoppas ni försvinner,
bakom era ryggar vajar handelns längsta finger.
Erat jobb är så trist så att tiden står stilla 
hoppas lönen är kass och att frun luktar illa.
Man mår illa & får kväljningar av att se er på stan,
jag hoppas att ni får magsjuka & fula barn.
Ni ska pissa i motvind & stryk ska ni ha,
jag hoppas att ni inte får någon tårta på eran födelsedag.
Ni är värdelösa kreatur som är svårt att hata mer,
barnen i afrika tycker synd om er,
ingen tycker om er,
inte ens era föräldrar,
må västtrafik brinna i helvetets eldar.
Ha det gött hej! / Björn Gustavsson

image354

Perfection .

Beautiful eyes open across a pillow top,
It seems for this moment time will stop,
The earth slows and sounds wane,
A frozen moment without stain.
Your body close to mine,
Our hearts beat in time,
With a smile of simple pleasure,
This moment should last forever.
Some say perfection is unattainable,
For most things that's explainable,
But in your arms and with your heart's affection,
I have found a brief moment of perfection.

image353


Fotografering.

Igår va jag, Emma och Hanna i Borås, fick låna Maries fotostudio och fota dom där. De blev riktigt bra bilder asså, lägger ut några nu me :) Vi kom dit vid 10:30 tiden och åkte därifrån vid 14:00, då vi åkte in till stan och spanade lite i affärer och käkade på donken. Sen drog vi hem till Emma, skulle egentligen ha kollat på Saw 4, men hennes bror hade den och han va inte hemma.. så de gick inte så bra :/ Men vi satt iaf och kollade in alla bilderna. Jag och Hanna tog sen 18:10 bussen hem eftersom att Emma skulle träna.

Idag så vaknade ja utav ett skrik.................. grannens småbarn bråkade precis utanför mitt fönster, dom slogs och skrek på varandra............. gaaaaaah!! fick verkligen rycket, la kudden över huvet och försökte sova igen... men men... mer idag så har ja typ ba pluggat.. fyfan va drygt! men så är de.. :/ Har också kollat på Top Model 9 och Fråga Olle.. ska snart sova för ja ska upp tidigt imon, ska till göteborg . Får la se om de blir filmkväll elle nåt sånt sen också, hoppas på de iaf :)

Här kommer några utav de bilderna jag tog på Hanna och Emma igår :)

Bild 1 : Emma och Hanna.
Bild 2 : Emma.
Bild 3 : Hanna och Emma.
Bild 4 : Hanna.
Bild 5 : Emma och Hanna.
Bild 6 : Emma blev nog lite sur på Hanna där ... ;)
Bild 7 : Hanna och Emma.

     
     

Hur fan gör han? :O

Asså fan, erkänn att han e grym! :O





This is it ..

Har inte skrivit på ett litet tag i bloggen, har inte hunnit..
Men nu kommer de en kort sammanfattning om de senaste dagarna :

Torsdag

Dagen började me att vi hade nationella prov i svenska, skrev en krönika om skönhetsoperationer. vi hade 3 timmar på oss men dom flesta blev klara efter typ 2. så då hade vi rast i 2 timmar och 40 minuter, då drog jag, emma, maria och hanna hem till mig.. snackade o käkade här. sen hade vi so, no och sen slutade vi.

Fredag

Va först i skolan, hade vanliga lektioner. Gick sen hem och fixade mig och drog till Linn vid 17:30 tiden, kommer till henne lite i sex .. Då e Emma, Nicole, Sofia, Jessica och Madde redan där.. efter ett tag kommer också Sophia och Maria. Vi käkar, dansar och festar loss helt enkelt ;) de va hur kul som helst. Vid 8 kommer också Hanna och en liten stund efter det kommer Jakob, L-B, Stefan, Lukas, Robin och Jury. Vid tio tiden så drar jag, Nicole, Maria, Sophia, Hanna, Jakob och Emma till en tjej som Nicole känner som hette Carro. Där vi träffar massa goa människor, dansar loss och håller på. Vid halv ett så går jag och Maria, vi blir sen upphämtade utav min mamma. Kommer hem och så ringer Sophia mig, snackar me henne till typ halv 2 och sen va de ba sängen som gällde. Fan va underbart! Va rätt död i kroppen asså...

Lördag

Vaknade vid 12, duschade och segade typ hela dagen. Vid halv sju så åkte jag och mamma till centurm och mötte Hanna, köpte lite godis och drog sen hem till Jessica.. Vi satt o kollade på melodifestivalen, asså fan va e detta? Amy Diamond och Krister Sjögren?!?! Nu får ni fan ta o ge er, dom sög ju! :S Men men, jag, Jessica och Sofia gick ut sen vid 22 tiden.. mötte Jakob och Jonte. Va ute och gick typ hela kvällen och typ vid tolv så e vi påväg till krogen, så ser vi plötsligt en kille som ligger vid några buskar. Han va helt borta så Jakob ringde ambulansen så dom kom och hämtade honom. Sen gick ja till krogen och mötte Emma, som skulle sova hos mig.

Och idag vet ja inte riktigt vad som händer.. får la se :)

image344

Sjukhus.

Idag så va ja på östra sjukhuset i göteborg, röntgade min höft och snackade me läkaren. Ska göra en kontraströntgen, vilket innebär att jag får lokalbidövning ( Kommer att vara vaken men inte känna nått ) och så ska dom sticka in nålar i höften och typ spruta in nåt tror ja.. så dom kan se varför ja har ont. Och om detta inte funkar så måste ja kanske operera mig igen, kuk! jag vill inte. Hatar verkligen sjukhus. Men men, efter att vi hade varit där så åkte vi en snabbis till Allum, spanade på lite saker tills fredagen, horteam.. haha. Köpte också en ny väska, e riktigt nöjd me den asså :) Åkte sen till skolan, kom in mitt i HKK lektionen och satte mig o svarade på några frågor med Maria. Sen hade vi svenska då vi gick igenom textanalys av ett stycke ur boken "Ondskan" , slutade vid 15.00. Imon e de nationella prov i svenska i tre timmar.. Ska skriva nån uppsats grejs.. usch. Hoppas de går bra :)  

Ska snart sova. Eftersom att ja inte sov så mycket i natt.. de kröp seriöst i hela kroppen på mig, kunde inte va stilla. Fyfan va äckligt de va :O så somnade vid 2 .. usch.

Hade fiint. Puss

I like you,
I really do!

You'll be in my heart, no matter what they say .

Heej.

Denna dagen började me att vi hade nationella prov i Svenska i 80 minuter. Kändes riktigt bra. Efter de så hade vi typ matte i 10 min eftersom att vi inte hade någon sal att vara i.. Sen en jäävla lång rast, då folket typ satte lappar som liknade kukar på alla.. haha. Sen kom de en tjej som hette Kim som läste estradpoesi elle nåt sånt för oss.. asså hon va fan as grym, vilken inlevelse :O Hade världens huvudvärk så gick hem efter de.. orkade inte va kvar när man typ ba har rast o sen en lektion då de inte händer så mycket, typ ba sitta o tjöta o så.. Kommer hem, lägger mig o sover massa.. vaknar o huvudvärken har släppt lite, gött. Imon blire gbg på morgonen, ska till sjukhuset o kolla lite saker om min gammla operation, har börjat få ont då o då.. Hoppas ba inte att dom måste operera igen, hatar varkligen sjukhus och allt som har med det o göra.

* Insidan har en enastående glans.

De e insidan som räknas hos alla.

Alla ska ha en chans, hur dom än ser ut.

För att älska utan nån insida e som att älska utan kärlek. *

Absolut bästa låten just nu : Crossfade - Colors .


I'm only gonna play the fool one time.

Igår så kom Emma till mig och sov här, vi satt o snackade lite och skulle precis lägga oss när vi hör ett kattliknande ljud utanför mitt fönster.. :O vi öppnar och ser Hanna, Sophia och Stefan Robin där, haha. snackar ett tag me dom, sen går vi och lägger oss. Vaknar vid 12 , käkar och vid 2 tiden kommer Emmas mamma och hämtar henne. Sätter mig och chillar lite vid datorn, drar sen och tränar i gymmet o solar. Gött ;) går sen hem och duschar. Pluggar lite och så.. sen har ja ba suttis o degat vid datan, kollat på Miami Ink oxå, blir allt mer och mer sugen på o tatuera mig asså.. snyggt som fan ju. Resten av denna kvällen ska ja ba sitta o snacka på msn och sen sova :)

Bara 16 dagar kvar till Bullet For My Valentine i göteborg! :D Längar!


image340

Fyfan va sjukt asså!

ja säger ba... spana in dessa bilderna, de e helt jäävla sjukt.
Fattar inte va dom tänker me när dom vill ha de såhär ... :S
Asså de gör fan ont ba ja ser detta.. :O


     
      
     
     

I miss you like crazy ..

Tjeena.

Gårdagen började me att vi hade hade engelska, fast satt typ ba o snackade o höll på. sen hade vi svenska då vi gick igenom det sista inför nationella proven som e nu på tisdag och torsdag, sen hade vi engelska förhör. No, matte fast vi bestämmde oss för att ha massage hela lektionen, hur jäävla underbart gött som helst ju ;) och sist så hade vi idrott, då vi spelade fotboll. Sen slutade vi, gick hem, duschade och fixade mig.. Sen åkte jag och Sophia till Hanna vid 19:30. Maria va redan där.. vid 21:00 kommer Emma, Rasmus och Robin. Vi käkade tacos och snackade lite. Sen drog vi o kollade på film o så.. hur mysigt som helst, fast ja tror att killarna va mer rädda än va tjejerna va när vi kollade på skräck film :O haha. Somnade vid 5 i morse och blir sen väckt typ 10:30 utav att Hanna kommer me en arablåt rätt i örat på mig, gött sätt o vakna på ändå .. inte ;) haha. Åkte sen hem vid 2 tiden, och nu sitter jag här. Ska va vaken till typ 2 i natt för Emma ska komma hit och sova här när hon har jobbat klart. heeeej? ja kommer va rääääätt lite död sen.. ^^

Har suttit o spanat in massa piercingar ja vill ha, här kommer några utav dom..

     

RSS 2.0