...

Some days I feel broke inside but I won't admit ...

I know you like it .

Haha! Checka dessa asså!




Only when I stop to think about it ..

I hate everything about you,
why do I love you?
I hate everything about you,
why do I love you?

........



Bästa!


HAHA! Jag dör, seriöst.. kolla på denna, det är helt sick ju!

Och... kolla hela för helvete! Missa fan inte de som är i slutet......


Ingen hör ..



/ . Foto @ Michaela.W . / - (Jag)







Vakna med the voice!

Tjeena folket!

Sitter här och har Svenska, håller på att fin justera det sista på svenska inlämningen. Ska bli gött att ha den gjord sen :) Samtidigt som jag sitter och håller på med detta så lyssnar jag på webbradio - The voice. Diggar de skarpt asså, musiken, radiopratarna.. ja, allt. hehe. Lätt den goaste radiokanalen!

Är inte riktigt på topp idag, är på g att bli sjuk och det suuuuuger! Eftersom att lovet är riktigt nära nu och det är det sista man vill bli när det är lov.
Får ser om jag är kvar i skolan hela dagen, eller inte.

*Puss* - Till er alla, från mig.



Bättre sent än aldrig.

Här kommer några bilder som jag tog i skolan i måndags:
Enjoy!







This is the sound of freedom .

Dagen :

Skolan började 08:10 med att vi hade Mediekunskap, gjorde färdigt min "hemskriving" och lämnade in den, gött att de e borta nu :) Sen va de dags för engelska, då jag fixade lite ganna med min engelska recension och lämnade in den men, gött värre! Sen va de lunch följt av Mediaproduktion - Foto. Datorerna laggade då så vi fick gå ut och fota vart vi ville i ca 2,5 timmar, underbart! Jag, Charlotta och Ellinor drog in till stan och fotade massa. Det va nog så att alla fåglar blev lite irriterade eller något på oss så dom började attakera oss, vilket resulterade i att jag och Ellinor skrek för fulla muggar, och ja... de hördes ju inte alls mycket, neejdå. haha! Efter lite fotade så träffade jag Sophia, hälsade på henne lite snabbt på henne prao och sen bar de av till skolan igen, la in bilderna och började jobba med dom. Han inte så himla långt men fick gjort lite på några iallafall. Sist så hade vi Multimedia, då vi höll på i Flash. Kommer till bollebygd vid 17:10 och då handlas det lite och sen bar de av hem till pappa, där blev de tacos, grr på de! Och nu sitter jag här, ska strax plugga, träna och sen duscha.

Hade gött alla, pusspuss (:



Här kommer några utav de bilderna jag tog idag:









You are sick!

Dagen :

Började med att jag va hos läkaren 08:00, fett segt eftersom att käringa gjorde så att jag fick sova en timme mindre idag! Morr på de. Men men, skolan börjar iallafall klockan 09:00 då vi har Mediaproduktion - Foto och jag, Ellinor och Charlotta gick ut och fotade. Vi hade team höst idag, blev riktigt nice bilder måste jag säga :) Sen va de lunch, följt av mer foto då vi fixade med bilderna i photoshop och så. Sen va de matte, och sist mediekunskap då jag skrev på min inlämningsgrej, som ska vara inne på onsdag. Och jag fick fan rycket på datan, den va ju helt cp ju! Satt och skrev i writer och helt plötsligt så startar datan om sig, fick ju panik eftersom att jag inte hade sparat de jag hade skrivit :O Men alex gjorde min dag när han visade hur man gjorde för att få tillbaka de, tack :) Men sen, så fulade datan sig igen, och stängdes av, och den här gången ville den inte starta!! Fan va arg ja va asså, men då så hittade Ellinor felet, de va en sladd som inte satt i ordentligt, antagligen så va de nån form av glapp i den me. Men men, de löste sig tillslut iaf :) Drog hem, kommer till bollebygd vid 17:10 och sen bar de av hem till pappa. Käkade och nu sitter jag här, ska strax plugga och träna.

Sen, idag... klockan 22:00 på 3.an.... så är det PRISON BREAK!!! Fyfan va jag har längtat efter det asså!! Lööve <3



Dagens låtar<3




Soul meets body .

Dagen :

Skolan började 08:10 med Mediekunskap då vi gick igenom läxan som vi hade tills idag, sen så skrev vi lite och fick en hem uppgift om tidningar osv, som ska vara klar nästa onsdag, kul.. not! Sen va de dags för engelska då jag började skriva lite på min engelska recension, detta va följt av lunch och sen drog jag, Lina och Ellinor till EKO hallen, jag skulle köpa fotoram och batterier. Sen så hade vi Mediaproduktion - Foto i typ 3 timmar. Folk fotade, fixade bilder i photoshop och i slutet av lektionen så kollade vi på allas CD - omslag och lyssnade på låten, och kollade om det passade. Sist så hade vi Multimedia, då vi fick hålla på i Flash och Photoshop, började så smått med våran hemuppgift som vi fick. Fuck va mycket vi har tills nästa vecka :O Hur ska man hinna me allt? :S Men men, de e la sånt man får ta, eftersom att veckan efter de så är det LOV! Fucking underbart och grymt efterlängtat måste jag säga! :D Tog 16:35 bussen hem, kommer till Bollebygd vid 17:10 och pappa hämtar mig där. Kommer hem till honom, käkar, pluggar, tränar, duschar och nu ska jag ta de chill och kolla lite på tv och sen sova.

Ha de gött fölket! Pösshej (:


Är hon tillbaka, igen?

Jag kan inte riktigt hjälpa de, men gillar denna låten på nått sätt ? haha..
Lysnna på den och döm själva .



Cry me a river .

Sitter och har foto just nu, fixar lite i photoshop osv.
Gjorde dessa två bilderna, vet inte riktigt vilken jag tycker är bäst så ni får se båda ^^

Nr: 1



Nr: 2





Dagens låt :


Full rulle!

Hallå eller!

Idag hare varit full rulle asså! Dagen började med att jag vaknade vid 09:30 (fick värsta goa sovmorgonen, eftersom att jag va ledig idag) när jag hade vaknat till så gick jag ut i köket och käkade frulle. Sen va de dags att börja plugga, började med att läsa över 100 sidor i min engelska bok, fick läst klart den, gött som fan! Sen en liten paus och sen va de dags för Mediekunskapen. Skrev rent allt som vi hade skrivit igår, de blev sammanlagt 7 handskrivna A4 sidor, känner mig riktigt stolt :) Sen fixade jag me massa grejer i mitt rum, tog hand om disken och tvättade kläder. Sen va de dags att käka lite lunch. Efter de så tränade jag och sen va de duschen som gällde. Sen fixade jag mina naglar och sen kom madde och pappa hem. Då blev de mat, så hjälpte pappa att göra den med. och nu sitter jag här, ska snart göra matteläxa och sen sova, jag är fan dödstrött!

Fuck åt helvete, hej.


Håll om mig .

Dagen :

Skolan 09:00, då vi hade foto, va och tog massa kort me folket och sen va de lunch. Efter de så fixade vi me bilderna i photoshop och gjorde färdigt cd-omslagen ( jag va redan färdig så gjorde en till ) Sen va de matte, då våran lärare va sjuk så rektorn hoppade in som vikarie. Så först så hade vi en liten "namnlek" eftersom att vi har fått 4 nya killar i klassen. haha, jag måste säga att jag blev imponerad av Pontus, som kunde alla namnen fast han bara har gått här i 2 dagar :O Om man jämför med sånna som har gått där från första början, och fortfarande inte kan allas namn :O  haha. Efter de så fick vi räkna matte, jaaa.. de blev la inte så himla mycket matte räknat, de eldades lite på en penna och flummades en hel del kan jag ju säga.. men inget allvarligt , hehe ;D Sista lektionen hade vi Mediekunskap då jag, alex, peter och daniel gasade på som fan med vårat grupparbete, blev klara och hade till och med lite tid kvar. Sen drog jag till bollebygd, i regnet.. jäävla skit väder säger ja ba! fuck åt helvete me de. Kommer till bollebygd vid 17-tiden då jag, syrran och pappa drog och käkade. och sen va de hem till hindås och nu sitter jag här. har tränat och sitter och chillar just nu ^^ Så jääävla gött att vara ledig imon asså, de e efterlängtat kan ja ju säga ;)

Idag, är det EN VECKA kvar tills att PRISON BREAK börjar!!
Fyfan va jag har längtat efter detta ögonblick asså ;) haha.



I can't take this anymore ..

Det hände inatt, som så många andra nätter. Jag drömde om det, om den tiden, om dig.. Inte äns i min egen drömvärld där allt ska vara fint och lugnt, får jag vara i fred ifrån dig. Även om det är så pass lång tid sen det hände så känns det som om de var igår, alla känslor blommar upp och jag faller, faller rakt ner, utan att någon är där och tar emot mig. Jag vet inte hur många gånger jag vaknade till inatt p.ga. alla starka känslor som vällde upp inom mig. Jag ville bara skrika, jag vill få dig att förstå att det du gjorde va inte okej, man gör inte så. Detta gör mig svag, så svag. Jag vill inte ha det såhär längre! Trodde att det skulle bli bättre med tiden men de blev det inte.

Jag går omkring om dagarna och försöker se glad ut, vissa dagar är jag det med.
Men det är långt ifrån alla..

Allt jag vill är att du ska bort, bort från mitt minne,
från mina drömmar, från min vardag..
Jag orkar inte ha det såhär, som sagt,
jag bara faller och faller allt längre och längre ner, och allt är tack vare dig.

Godnatt folket!

Sitter här och lyssnar på lite olika Sugarplum Fairy låtar, måste säga att dom är ju grymt bra asså! Diggar "She" , "Let me try"och "The escapologist" grymt mycket. Om ni inte har hört dom så rekommenderar jag att ni ska lyssna på dom, omgående ;D hehe.

Klockan är snart 00:45 och jag ska strax gå och sussa, kanske blir att jag kollar på nån film med. Får se hur jag gör :) Glömde säga de i mitt förra inlägg men syrrans kille är här över helgen, asså jag dör nästan när jag ser dom två. Dom är ju så grymt jääävla söta tillsammans!

Det är just i sånna här stunder som man vekligen känner att man själv saknar nån att kramar och pussa, man saknar kärleken helt enkelt. Inte för att jag missunnar andra kärlek, tvärt om! Jag blir jätteglad när jag ser några som är kära, det är verkligen jättefint att se. Man önskar bara att man själv kunde få känna kärlek, precis som alla andra runt omkring en.



I got the clue from your looking at me,
tired of waiting for you to turn me on.
It's gettin' late and this is my last dance,
are you gonna take your last chance?


Ny design!

Ja, då va de dags för en uppdatering på bloggen, känner att de va änna dags nu.
Blev riktigt nöjd me bannern (:

Jag ska börja skriva mer i bloggen, men framförallt så ska jag lägga in allt mer utav mina bilder, vill man komma nån vart me foto så måste man ju börja synas. Och de känns som om de är min tur att synas nu (:



På bilden : Mina läppar (med socker på), en bild på en växt med vattendroppar som jag har tagit.
Texterna : " Se, älska, upplev . "
" Livet är inte de dagar du levt, utan de dagar du minns.. "
och sist " Michaela.W - blogg "



Forget about people in your past,
 because there's a reason why they
didn't make it to your future.

Allt, men ändå ingenting alls ..

Denna dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt att den skulle bli ^^

- Vi börjar 08:00 hos doktorn, fick sitta och vänta i typ 20 minuter tills jag fick komma och snacka me en läkare. Hon ställde massa frågor och sen så snackade vi lite och kom överrens om att jag ska börja ta hormontabletter. Vilket gör att mitt humör kommer att gå upp och ner, kan både bli deprimerad och glad väldigt lätt osv, känns ganska jobbigt att de kan bli så :/ Så är jag inte mitt vanliga jag så vet ni varför iaf ^^
Efter detta så fick jag gå till en annan läkare som skulle ta blodprover på mig, men dom kunde tydligen inte göra det då utan jag fick en ny tid, klockan: 12:45 idag.

- Åker till skolan och kommer dit kanske 09:05, satt där och väntade tills att engelskan började (vilket va 09:40). På engelskan så skrev vi ett brev, vi fick skriva antingen att CV eller ett klagobrev. Jag valde att skriva att klagobrev, blev faktiskt riktigt nöjd måste jag säga (:

- Sen va de lunch, följt utav att jag drog in till doktorn igen. Kommer dit vid 12:40, får komma in till läkaren och så börjar det.. Jag är ju så fruktansvärt nålrädd så de är inte sant! Började skaka och kände bara hur tårarna kom, fyfan va jag hatar de! Och, de värsta av allt va att hon skulle egentligen ha stuckit mig i mitt vänstra armveck men de gick fan inte, fick ju panik när hon stack mig för andra gången där. Vi höll på i säkert 20 minuter med att försöka få det att gå, men nej! Så vi testade i högra istället, och då funkade det, vilken lättnad det va asså!

- Går därifrån och kommer till skolan lite senare än räknat, vilket gjorde att jag missade hela Multimedia lektionen. Men de gjorde inget, hehe ;D När jag kommer tillbaka till skolan så va de dags för Estetiskverksamhet - Drama då vi fick se några scener ifrån två olika filmer och sen så skulle vi analyser dom lite och så. Fick sluta tidigare, rättare sagt 14:30 så tog 15:10 bussen hem.

- Sen dess har jag : Sovit lite, Ätit, chillat, suttit vid datan och just nu så kollar jag på idol.


080725 - Ta mig tillbaka!

Kent - Socker



Kent - Ingenting



Kent - Om du var här



Kent - Dom andra



Kent - Utan dina andetag (massa snack i början, spola fram till typ 1.45 -1.50)


Is this love?

Älskling,
du vet inte vad du håller på med,
du vet inte hur det kommer att bli,
du vet inte att de kommer att sluta illa.

" Du vet inte att jag vet, inte än iaf. "




Dagen :

- Skolan 08:10 då vi hade svenska,eftersom att Lina missade tåget och Charlotta va sjuk så fick jag och Jenny köra på, och då menar ja verkligen köra på. Vill inte påstå nått, but we rock! ;) haha.

- Nästan direkt efter svenskan så hade vi matte, då vi hela lektionen körde på me en "oförberedd matteläxa"

- Sen va de lunch. Och efter de så skulle vi egentligen ha haft SO men läraren va sjuk så lektionen va insälld. Vilket gjorde att vi hade närmare 2 h rast och sen så väntade en idrotts lektion. Ganska onödigt att vänta i 2 h så vi gick och snackade me idrottsläraren och vi fick börja tidigare. Så jag, Lina, Ellinor och Nicki körde tennis, haha de gick inte så himla bra för mig men de va roligt :) Slutade ca 13:05, vilket gjorde att jag missade 13:10 bussen, men jag hoppades på att kunna hinna me 13:31 tåget, men neej. Så satt och snackade med Nicki på Södra Torget i typ 45 minuter. Sen klockan 14:10 så kom bussen, men va tror ni inte händer då? Jooo, bussjäveln går sönder.. Fuck åt helvete me den skiten! Så dom fick fixa en ny buss så vi kom inte iväg förens ca: 14:25, kommer till Bollebygd vid 15:00.

- Resten av dagen har jag chillat, läst i min engelska bok (som jag va duktig att låna om idag) och sen varit ute och gått me mamma :)

- Imon blir de läkaren 08:00, fyfan. jag vill inte dit! det suger. Och vet ni vad som suger ännu mera?! Joo, vi börjar egentligen 08:10 imon och då ska vi ha SO (men läraren är ledig imon så den är inställd, vilket gör att vi ska börjar 09:40 imon. Och de hade jag gärna gjort, har fan sett fram emot sovmorgon men neej, nu ska man till en läkare 08:00 på morgonen.....
*Tummen upp för det!* Not!

I wanna fall in love, tonight!

Här kommer några bilder från dagen :



Från vänster: Jag, Emilie, Lina, Jenny. Sittandes : Emil och Ellinor :)



Ellinor, så söt (:



Jag - Se, älska, upplev .


Drömmen ..

Dagen :

- Börjar skolan 08:10 då vi har Mediekunskap, vi skrev lite och sen va de dags att fortsätta att analysera olika tidningar, efter många om och men så kom vi igång, hehe ;D

- Hade en kort rast och sen va de dags för Engelska. Halva lektionen så gjorde vi en liten lek, typ som charader fast vi fick ett ord eller en mening på engelska och sen så skulle vi rita de på tavlan samtidigt som dom andra skulle gissa vad det var. De va riktigt kul asså, haha. Vårat lag vann ju då, överlägset ;) haha Ellinor , du va ju fan grym på de :O Tror att du har en dold talang när de gäller detta asså ;)

- Lunch och sen va de dags för Mediaproduktion - Foto. Då vi satt och gick igenom Photoshop lite, läraren visade olika saker och sen va de dags för en liten paus på ca 20 minuter. Efter de så fick vi gå ut och fota ett eget skivomslag till en låt som vi gillar jag valde Kent - Socker (Bilden) Det är mina läppar med just socker på, hehe. Men blev inte riktigt nöjd så ska fixa vidare med den, men för tillfället så ser den ut såhär :) Mitt i allt detta så hör vi hur brandlarmet går igång (det va tydligen en branövning) vi gick ut och fick ställa oss i led osv. Ganska onödigt egentligen eftersom att alla ba stog där, o gjorde inget. Men men, skulle egentligen ha haft Multimedia efter detta men mådde dåligt så åkte hem med 15:10 bussen.

Mitt skivomslag :



Låten : Kent - Socker <3


/ . Foto @ Michaela.W . / - ( Jag )

Jag fotade lite idag, här kommer några utav dom bilderna jag tog idag.

/ . Foto @ Michaela.W . / - ( Jag )

Ute :













Min katt :








Dagens låtar






"Rik vs. Fattig"

- Skolan börjar 09:00 då vi har Mediaproduktion, vi började me foto idag.
Fyfan va kul asså! Har verkligen längtat efter de. Jag, Emilie, Jenny och Nicki va i en grupp och vi skulle välja ett tema att fota. Vi valde "Rik vs. Fattig" Fick massa bilder, tog över 300 st :O haha. Fan va kul de va asså.

- Lunch klockan 10:30 och sen va de tillbaka till foto som gällde, men denna gången satte vi oss vid en data och valde ut 8 st bilder som vi skulle ha me i vårat tema. Sätter oss och börjar arbeta med två bilder var i Photoshop. Blev riktigt bra måste ja säga :)

- Matte, då vi räknade på som bara den, låg lite efter så fick lite stresskänsla där ett tag men de löste sig tillslut :) hehe. 

- Sist så hade vi Mediekunskap då vi fick skriva en hel del, vi delade in oss i grupper och så ska vi göra en gruppuppgift som handlar om olika tidningar. Jag kom med Alex, Daniel och Peter, vi fick också tillbaka våra prov. Och detta gott folk, förbryllar mig en aning, för på pappret så står de att ja fick G+ och på adela ( LBS - sida där man kan se betyg osv ) så står de att jag fick VG. Hur ligger de till egentligen? Jag personligen tolkar de gärna som om ja har fått VG (A) haha ;) men får ta mig ett snack me läraren om detta och se va han säger.

Innan jag avslutar här så vill jag bara säga..

Emilie, tack så mycket för allt du sa till mig och för att du lyssnade på mig,
de värmde verkligen att få höra de!
Du är seriöst en helt underbar människa :) <3


/ . Foto @ Michaela.W . / - ( Jag )
















Chippendales!

Skolan har sett ut såhär idag:

Börjar 08:10 då hade vi SO, antecknade en massa om regeringen osv. Fick veta va läraren tyckte om våran redovisning igår, Vi fick riktigt bra respons, trodde att de skulle vara nått han inte gillade men han tyckte att de va kanonbra. Vilket självklart kändes underbart! ;D Sen hade vi Engelska då vi b.l.a läste i våran engelska bok som vi har. Sen va de lunch då Jag, Ellinor, Lina, Emilie, Malin, Jenny, Julia, Niki, Emil, Coffe och Henke gick och käkade på donken, vi skulle egentligen ha käkat tacosbuffé men den hade inte öppnat så vi drog till donken ist ;D haha fyfan va kul man kan ha då, vi satt fan o skrattade hela tiden! Ända tills att käringa kom o sa att vi får va tysta, för att citera henne då : "Ni får vara lite tysta, detta är faktiskt en resturang" Sen när fan va donken en "resturang" :O haha. Vi körde också "gris" med en isbit.. Emil är ju ganska pricksäker, han satte en isbit innanför min tröja. Haha! Efter detta så hade vi Multimedia då vi fick göra vad vi ville ( vilket jag tycker är som roligast, när man bara får sitta och chilla och lära sig saker man själv vill lära sig ) Med andra ord, så körde jag fritt i Photoshop! Blev riktigt nöjd med de jag åstakom måste jag säga :) Sista lektionen hade vi Estetiskverksamhet, då vi kollade klart på en film som vi började kolla på förra fredagen. Den handlade om chippendales (manliga strippor) . haha fyfan vilken film ändå, slutet va ju ganska.. mycket naket ..men vafan! ;) Personligen så tyckte jag att jag fick en speciell "connection" med han med "porrblicken" , han va inte att leka med, haha ;) Men men, efter att filmen va klar så skulle vi spela upp två olika scener ur filmen. Jag och Emile vs. Alex och Henke.. haha så jääävla klockrent ändå! Och sen så körde jag och Emilie en annan scen själva, jaa. ja kan ju säga att personligen så diggade jag avslutet grymt mycket ;) haha. Slutar typ 15:00.


Sexsnack vs. Skrattattacker = En hel crazy dag!

Dagen:

Skola 08:10 då vi hade Svenska. haha den lektionen innehöll väldigt, väldigt, väldigt mycket skratt och sexsnack mellan mig, Lina, Jenny, Ellinor och Emil. För att citera två utav dessa personer : "Ta den i röven" och "Killar som gillar analsex måste ju vara gay innerst inne" haha! Och inte nog med det, man hörde oss skratta minst 20 meter bort och så kom de en kille från nån annan klass som sa att vi måste vara tystare. Dom hörde tydligen allt vi sa... :| haha fyfan vilken sjuk morgon! Efter denna starten så hade vi matte, som b.la. innehöll att vi fick reda på va vi fick på provet + att vi hade ett oförberett läxförhör. Lunch i 35 minuter följt av So, då vi hade redovisning om vårat parti, de gick bra tycker jag (: Och sist så hade vi idrott men vi hade teori idag, satt och kollade på en film och skulle sen svara på frågor om filmen och så diskuterade vi lite runt hälsa och så. Slutar typ 14:30 då jag, Lina och Ellinor drog till olika affärer, dom kollade runt lite och jag letade jobb. Ska skicka in 5-6 st CV (Jobb ansökan) till olika butiker och så ska vi se vilken jag får jobb på, spännande (: Tar 16:10 bussen hem kommer hem ca 17:00, käkar och så. Sen bar de av dit jag skulle göra hålet i örat. Blev riktigt nöjd :) Och nu sitter jag här, snackar på msn och ska snart kolla på Idol :) Btw, på tal om Idol, det var ju helt fel person som åkte ur igår, Jenny skulle ha åkt ut och inte Linda!

Såhär blev det när jag tog hål i örat (pilen)


RSS 2.0