You Should have Known Better.

Jag har inte varit så himla duktig på att uppdatera bloggen om man säger så, men det har bara blivit så. Har vissa perioder då jag uppdaterar 24/7 och andra perioder kan det vara riktigt sällsynt att se nya inlägg på min blogg. Men i vilket fall som helst, livet har flutit på som vanligt. Skolarbetet är en "pain in the ass, as usual" men det går riktigt bra ändå även fast det kan vara jobbigt, vännerna är underbara, familjen är starkare är någonsin skulle jag vilja påstå, betygen höjs mer än någonsin, värmen och solen har kommit, ja.. jag skulle nog kunna fortsätta en hel sida här känns det som men för att summera så måste jag säga att livet leker!

Imorgon så är jag ledig och då blir det till att ta fram kameran för här ska fotas! På onsdag är det skolan och efter det så blir det träning och plugg. På torsdag ska jag bege mig hem till Emilie och sova där till fredag, eftersom att vi är lediga. Sen på kvällen på fredag så är det fest hos Oskar vilket är mycket efterlängtat, har riktigt höga förväntningar på fredagen asså, det kommer bli en toppen dag! Sen efter festen så ska jag med Emilie hem och sova där igen :) Och ja, när helgen så sakteliga är så har det helt plötsligt blivit Maj månad, det är sjukt så tiden går!


Snälla ..

Låt ord vara lika tyst som en viskning,
snälla, låt kroppsspråket tala för sig själv.

Låt alla dåliga tider blåsa bort,
snälla, låt det fina komma fram.

Låt känslan vara,
snälla, låt den få blomma ut.

Låt bråk och misär vara,
snälla, låt livet leka.

Låt det inte förbli en dröm,
snälla, låt det bli en verklighet.

Knäckebrödsdansen!

Så underbart klockren asså!
Kan de bli bättre än såhär? :O haha


Unbreakable

Denna låten är så sjukt bra,
vet inte va de e som gör den så bra men när jag hör den
så stannar hjärtat till för en kort stund, den är verkligen... unbreakable..



Congratulations!

Hmm, nu sitter man här och klockan ska snart passera 00:00 på skärtorsdagen och då gå över till långfredagen. Skumt att tiden går så grymt fort som den ändå gör, lovet är ju snart slut? Eller ja, snart och snart.. börjar på onsdag igen men ändå, när lovet började så tänkte man att man skulle hinna med en hel hög med olika saker och kolla nu, över halva lovet så har jag varit sjuk, jävla influensa asså. Men idag så va de lite bättre iaf, va såpass pigg så att jag har varit uppe ur sängen och fått gjort en hel del faktiskt. Runt 12 tiden idag så träffade jag Emma som precis hade landat i Sverige efter 2 hela veckor i Spanien, galet brun va hon.. seriöst, drar åt sig solen som en svamp ju :O Kanske va en lite skum liknelse men ni fattar ;D Härligt att träffa henne va de, har saknat henne riktigt mycket :( Efter Emmas visit så åkte jag, mamma och syrran till gbg, där möttes vi upp av pappa, farmor och farfar med. Alla hade samlats hemma hos mormor och morfar för att fira mamma och morfar, som trevligt nog båda fyller år idag! Så ett stort grattis till min mamma som fyller 46 och till min morfar som fyller 67 idag! :D Grymt att dom fyller år på samma dag måste jag säga :O Morfar fick ju mamma när han fyllde 21, kan nog tänka mig att de va den bästa födelsedags presenten man kan få (: Men iaf, firandet blev riktigt lyckat och alla va glada! :)
Nu så sitter jag och lyssnar på lite musik, ni vet sånna gamla godingar som man lyssnade sönder när dom va nya, men som man nu känner ett litet sug efter.. ja, det kan nästan beskrivas som en längtan.

Ne, nu ska jag släcka och dra mig tillbaka till min säng. Sov gott :)


<3



Nu blir de nana kudden, sov gott alla! (:

Don't stop move your body!

Denna helgen har innehållt både det ena och det andra, i fredags så va de skola, sen åkte jag och Emilie och solade på sunhouse och sen åkte vi hem till mig. Hade en kanon go kväll med mycket skratt och kul :) På lördagen så åkte vi in till Borås och mötte upp Malin och Lina, vi åkte i samlad trupp till Tranemo där Ellinor och Jonas (Ellinors pojkvän) väntade, alla tjejerna åkte hem till Ellinor och hade lite tjejmiddag och fixade oss. Åkte sen hem till Jonas och hade en liten förfest med några av hans kompisar. Runt 21:30-22:00 så blev vi körda utav Kotten och Johannes till Dalstorp där det va lokalfest, där vi hade kanonkul med mycket dans, skratt och galet mycket folk, vi stannade där fram till ungefär 2, efter de va vi tyvärr tvungna att gå för polisen kom dit. Vi mellanlandade hos Jonas där vi kollade på slutet av "White chicks" och degade lite. Toan va lite trång och överbefolkad ett tag där, men de löste jag ganska så snyggt måste jag säga..ingen fortsättning på de.. ;) haha. *skäms* :$ Efter många om och men så kom vi hem till Ellinor igen, där vi käkade lite och sen va de sängen som gällde, låg och snackade till 4 och sen slocknade alla. Vaknade sen imorses vid 10 tiden, bakis som bara den, låg och pratade en stund om gårdagen, gick upp och käkade frukost och sen bar de hemåt. Resten av dagen har jag sovit, tagit de lugnt och duschat. Tack så mycket för en kanon helg tjejer, detta måste vi göra om snart igen! :D Ni är så galet fina och underbara! :)<33



Här kommer lite bilder från gårdagen :)

Rock This Party,
Dance everybody!
Make it hot in this party,
Don't stop move your body!











Here comes the summers son

Har inte skrivit på ett bra tag nu, har varit mycket hit och dit, många känslor har varit uppe på tapeten och allt har innefattat mycket blandade känslor den sista tiden. Måste släppa mycket utav de nu, tyvärr. Hemskt att gå och känna så, såpass länge och sen så krossas allt på en sekund. Men that's life, nu är det dags att ta nya tag och kämpa vidare med mitt liv och allt som det innefattar! :)

-

Den senaste veckan har varit den goaste på mycket länge, haft mycket ledighet, underbart väder, mycket fotande, många goa stunder med underbara människor och nästan inga prov, läxor eller inlämningar (vilket är mycket ovanligt med tanke på att lovet börjar imon, och det brukar alltid vara en himla massa grejer att göra dessa dagar) . Livet känns mycket lättare på många plan måste jag säga. Imorgon så är det fredag och det är skolan som står först på schemat, efter det så blir det till att sola på sunhouse med Emilie och sen ska hon med mig hem och sova hos mig :) Ska bli mycket trevligt! :D På lördag så är det fest med tjejerna, längtar galet mycket ;D

-

Imorgon (3/4) så är det enbart 5 månader kvar tills att jag, Emma och Hanna drar till Alicante, fyfan va underbart! Och på tal om Alicante, Emma är i Alicante i detta nu och jag saknar henne så galet mycket :( Hoppas att hon har det bra, att hon njuter av solen och solar lite åt mig med när hon ändå är igång ;)<3 haha


<3


Foto

Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att lägga upp nya bilder,
det har varit mycket strul me datorerna.
Men nu är det dags att ändra det,
så här kommer det lite bilder som jag har tagit nu i veckan som har varit.
Så, enjoy och glöm inte att kommentera! :)

- / . Foto @ Michaela.W . / - (Jag)

   
   
   
   
   
   
   
   
   

RSS 2.0