The type of guy who doesn't see what he has until she leaves.


Började morgonen starkt med att försova mig, duktigt av mig ;) Väl i skolan så fixade jag med våran fotouppgift som vi hade deadline på, efter att de va klart så drog vi och fotade Elfsborgs träning. Himla nice att se dom "in action" så att säga, nice bilder blev det också :) Dock så va ju vädret inte de roligaste precis, svin kallt och regnade.. så de blev lite drygt en timmes fotande på planen och sen tillbaka till skolan och tina upp ;D Blev senare fotade i studion en snabbis med, haha.. Hade man vetat att man skulle bli de så hade man ju snyggat till sig lite, såg ju halvt ut som "Hej kom och hjälp mig" efter att regnet hade satt sin egna lilla tatch på mitt hår, himla dunboll ^^


Seriös brud - Not ;)









Studentmössa!


Yeeeeey!! Fick min studentmössa idag! :D Samt lite annat :)








Dagens inköp!

= MYCKET nöjd tjej! :)


What if..?


Jag undrar om du saknar mig,
lika mycket som jag saknar dig?


<3


Bakis.se


Det är först nu, som jag börjar må hyffsat bra iaf.. Har varit så äckligt jävla bakis idag så de är galet, fyfan.. Men, fan va kul de va igår, tack tjejer för en toppen kväll! :)


Känsloladdat och ärligt.


Jag har mina brister,
ibland så är jag väldigt känslomässig,
ibland så är jag sårbar.

Många gånger visar jag inte hur jag egentligen mår,
stänger in de inom mig själv.

Jag tänker och analyserar saker för mycket,
gör små strunt saker till stora saker.

Jag kan vara svår ibland,
ibland så är jag svår att komma nära,
oftast så tar det sin tid innan jag kan lita på folk,
och de har sin grund i att många jag har öppnat mig för och
släppt inpå livet har svikit och sårat mig så grovt.


Men å andra sidan så är jag väldigt kärleksfull mot dom som står mig nära.
Dom som verkligen tar sig tid och lär känna mig kommer alltid ha en mycket speciell plats i mitt hjärta.

Älskar jag någon så gör jag det obeskrivligt mycket och
skulle göra vad som än krävs för att se dom lyckliga.
Sätter näst intill alltid andra före mig själv,
andras lycka före min egen lycka.


Som sagt, jag har mina brister men jag har också mina höjdpunkter.


.


The best and most beautiful things in the world cannot be seen,
or even touched. They must be felt with the heart.


My heart is refusing me


Is it good or is it bad?


All these mixed emotions got me twisted inside,
helplessly wondering if what I'm feeling is even right.


I am no angel, I like it when you talk dirty


Att börja morgonen med en klockren sovmorgon, tätt följt av frukost i sängen, kunde bara inte ha varit goare :) Sen foto i 3 timmar, varav vi va på en fotoutställning i lite drygt 2 timmar, otroligt bra bilder, önskar verkligen att man va i den klassen gällande foto asså, helt sick va de! Efter så tog jag en fika med Hanna, satt och tjötade ett bra tag, riktigt kul va de! :)


All I want to do is...


Besatt


Du är som besatt.

Det du gör är fel,
varför slutar du inte?
Kan inte säger du,
varför kan du inte sluta?

Det borde vara enkelt tycker man ju,
eller är det verkligen så enkelt som man kan tro?

Du är besatt,
av orden,
av känslan,
av bekräftelsen,
av tomrummet som fylls,
av känslorna som uppstår,
av glädjen som du känner inom dig,
av att allt det sorgsna försvinner för en stund,

du är besatt.

Och du kan inte sluta,
eller hur?


The situation


Over all så har det varit en bra dag idag, alla dagar efter något sånt här är ju olika, man vet inte riktigt hur det kommer va. Men idag va en bra dag, mår bra av att träffa tjejerna, av att vara i deras närhet. Dom gör mig lycklig och jag är glad att jag har dom :) Fick tagit ett snack med Karin idag, det kändes faktiskt bra, hon gav mig flera nya infallsvinklar på hela grejen. Fick dessutom bestämt hur vi ska göra med vårat studentflak idag, himla gött att de är på g nu ;)


Cam Gigandet


Behöver jag ens säga något? Nee, trodde inte de heller.. Bara spana in ögongodiset och njut!














110320


Det har varit en lite halv skev helg måste jag erkänna. Men i Lördags så åkte jag till Göteborg, hälsade på min mormor och morfar, och fick köpt lite grejer i stan. bla, en ny bikini.. måste ju fan ha en till Rhodos! Som för övrigt inte är så långt borta.. fan, jag längtar något enormt, de kommer verkligen bli klockrent!

Måste ju erkänna att detta inte va något jag trodde jag skulle köpa först, brukar mer va inne åt de svarta och vita, men föll totalt för denna, speciellt när jag såg den på, den skriker "sommar" på något sätt :)




Smärta.


Mitt hjärta, min själ, min kropp, mitt inre,
skriker, skriker av smärtan som finns inom mig.

Jag vill vända ut och in på mig själv,
gömma mig, glömma, allt.
Bara för en stund.


Det snurrar..


Man tänker verkligen till när de händer sånna här hemska saker. Börjar värdesätta saker man gör, människor runt omkring en på ett helt nytt sätt. Känner att jag inte vill gå omkring och ångra saker man inte har sagt eller gjort, för man har varit för feg. Så nu ska de bli förändring på de. För det känns bättre att kanske ångra något man har sagt eller gjort, än att ångra att man aldrig gjorde eller sa en viss grej..


<3


Klicka på länken..

Vila i frid



Ett underbart minne..


Sophia..

Jag minns när du och Emma var hemma hos mig, vi var ute på gräsmattan och jag och min syrra skojbråkade lite om en boll, fan vad vi höll på.. Vi hade ett staket runt huset, ett i trä. Minns att jag och syrran råkade mitt i all hast riva ner massor av staketet när vi skojbårkade om bollen, du och Emma stog en bit ifrån och såg allt detta, hur både vi och staketet föll, vi låg på marken och skrattade som galningar medans du och Emma knappt kunde stå upp för ni skrattade så mycket, just av synen av att se oss falla till marken tillsammans med staketet, precis som ett domino. Detta är bara ett av dom alla minnen jag har av dig, tillsammans med dig. Jag ska hålla fast vid dessa fina minnen, och minnas sig som den underbara människan du var <3

Hittade massa gamla bilder på oss, fan va glad jag är att jag har dessa bilder! Vi va allt från 11-14 på dessa bilder om jag inte minns helt fel<3




















Tillägnat dig, Sophia Lindström.


Till en början så trodde jag att jag skulle klara av att se dig ligga där, vacker och fridfull. Men jag kunde inte, ville inte ha den bilden på min näthinna, men jag var där, bara 5 meter ifrån dig.. jag ville hellre minnas sista gången jag träffade dig, vi var i Skara för att fira Emmas 19 års dag, på kvällen åkte vi till Skövde och festade, dansade, skrattade.. som om livet alltid skulle vara såhär underbart. Den kvällen innehöll allt en perfekt kväll bör innehålla, mycket skratt, kul och kärlek. Dagen efter så skiljdes vi åt i Borås, vi snackade om att dra ihop alla tjejerna och ha myskväll/filmkväll hos min pappa, precis som vi hade när vi va yngre. Fan.. vilka underbara minnen. Trodde inte... fan, att ett liv kan slockna, bara sådär.. är helt obeskrivligt.

I efterhand så ångrar jag att jag inte sa oftare, hur vacker jag tyckte att du va, både på insidan och utsidan. En av dom finaste och ödmjukaste människorna jag har träffat. Saknaden efter dig är stor, vackra Sophia.. <3
Jag älskar dig<3


Den sista kvällen jag träffade dig, den sista bilden på oss..



.....


Tears streaming down your face when you lose something you cannot replace...



Väck mig någon, snälla!


Just nu vill jag bara krypa upp i någons famn och sen vakna upp ur den här jävla mardrömmen.. fyfan, kan verkligen inte fatta det.. :(




Gammal bild på mig och Sophia, vilka underbara minnen vi har haft,
kommer aldrig glömma dom eller dig.. fyfan vad jag kommer sakna dig! :(


R.I.P


R.I.P :( Jag fattar det inte.. vill fan inte fatta det.. hur kan livet vara så jääävla orättvist?!?! :(




Rhodos, here we come!


Dåså.. nu är allt fixat, klart och bokat.. den 12 Juni lyfter jag, Emilie, Lina, Malin och Ellinor från Landvetter och flyger till Rhodos!! :D Kan fan inte tänka klart.. det kommer bli bäst! :D






<3


Blame it on...


Jag halv ler lite för mig själv, detta va ju nästan lika ironiskt kul som förra gången, men bara nästan.. skillnaden nu är att det inte ska röra mig i ryggen, vet inte vad jag ska säga mer än helt enkelt.. inga fler kommentarer angående detta.

För övrigt så va jag på gymmet och tränade idag, men kände mig inte riktigt på topp, min kropp stretade emot något enormt, hade ingen styrka alls. Eftersom att mamma har varit hemma och varit sjuk i snart en vecka så skulle det fan inte förvåna mig om jag också blir sjuk nu.. Men hoppas på att jag håller mig frisk iaf :)


The harder you work the further you get.


Toyfriend


*Gäääääsp* Fan vad trött jag är då.. Sov så galet dåligt och oroligt inatt, vaknade typ varje kvart och höll på sådär hela natten, himla jobbigt.


I know you want me, and I made it obvious that I want you too.

 




Rhodos!


Kom precis hem från Borås, där en dejt med tjejerna va inplanerad. Först så drog vi till resia och checkade studentresor, vi alla fastnade för en Greklands resa till Rhodos med all inclusive, fyfan va jag längtar, snacka om att bli taggad nu eller! :D Så, det är inte helt spikat än men faaan den resan lockar något enormt asså! ;) Efter vi hade varit där så satte vi oss och fikade och tjötade en stund, alltid lika mysigt och kul :)


Finally!


Såja.. Lite drygt 5 timmar, ca 400.000 filer och 2 trojanska hästar senare så är min dator äntligen klar och "ren", nu ska jag ta hand om mig själv med lite ansiktsmasker, lugn musik, tända ljus samt en lång och varm dusch, låter inte alls helt fel måste jag erkänna!


Girl you got a dirty mouth

 




Damn girl!


Igår var jag ju som sagt i Skara och hälsade på snyggingen Emma, det blev en kväll med mycket tjöt, skratt, mys, tv och gott :) Samt att jag tog lite bilder på Emma, har suttit och fixat lite med dom nu och här kommer några utav dom:











And i'm off to..Skara!


Nu bär de av till finaste Emma i Skara, där väntar en myskväll med film och god mat, mums! :)


Ge mig..


Ge mig sommar, värme, sol, lov, sena kvällar med underbara människor, mycket fester, bad, utekvällar, massa mys och bara njuta av allt underbart i livet.




Dirty nasty









RSS 2.0