Nu kastar jag in...

Vad har hänt? Jo, Allt som någonsin kunde gå fel har gjort det.
Jävla fitta, jävla skit, vill bara gräva ner mig för gott!



Danskarna kan dom med...



Vintern tar ett sista farväl

Foto & redigering @ Jag

Bild 1


Bild 2


Bild 3


Bild 4


Bild 5


Bild 6


Bild 7


Bild 8


Bild 9


Bild 10


Uppdatering

Tiden går vansinnigt fort, eller vad säger ni? När jag gick från skolan fredag vecka 13 så såg jag fram emot en go vecka bestående av lov och sen 2 veckor av APU, allt detta kändes väldigt långt borta om ni förstår hur jag menar.. Men nu är alla dessa 3 veckor slut och imorgon börjar skolan igen. Går visserligen bara en vecka i skolan för sen på Måndag 3/5 ska jag operera mig och sen är jag sjukskriven 2 veckor framöver. Men ändå, allt går så galet fort och ibland så känns det som om man inte riktigt hänger med. Iaf, tänkte bara dra lite snabbt hur min APU var. Jag va hos min pappa på hans jobb. Där jobbar dom med mycket olika saker inom data, skrivare, övervakning, kassaapparater samt massa annat, dom har många bollar i luften samtidigt och det är sällan en lugn stund. Jag har fått programmera kassaapparater, skrivare och byggt om 4 datorer från grunden tills dess att dom är körklara, byggde 2 st åt 2 olika kunder och sen som ett litet eget projekt så har jag byggt en dator till mig själv och en till mig syster, riktigt kul att se hur det man har jobbat med och byggt "kommer till liv" så att säga.

Min tillfälliga diet går förvånansvärt bra nu efter några dagar, på måndag och tisdag i denna vecka så var som ett "vrak", både fysiskt och psykiskt. Men det är ju bara kroppens sätt att säga emot, den är ju inte van vid denna kosten, den vill ju ha det som jag alltid annars äter och dricker, så det är ju inte så konstigt att det ställer till med lite "uppror" i början. Men bara min egen vilja och självkontroll kan styra det, och det har gått bra som sagt. Idag har det gått 7 dagar och jag är då inne på halv tid, om ytterligare 7 dagar så är jag klar med denna dieten och då opereras jag.

På ett sätt så ska det bli skönt att gå till skolan imorgon, jag får träffa tjejerna och dom har jag verkligen saknat. Har inte setts på över 2 veckor nu så det ska bli härligt att se dom igen :)

Nu ska jag dra mig och kolla på "Sons Of Anarchy", den serien trodde jag inte var något för mig men jag hade fel. Jag rekommenderar den starkt!




Sommar låt


Yellow

Här kommer äntligen några bilder som jag har tagit, tänkte köra på färgen gul idag, så här kommer bilder som har med gult att göra, enjoy :)

Foto & redigering @ Jag

Bild 1


Bild 2


Bild 3




Bild 4


Bild 5


Bild 6


Bild 7


Bild 8


Bild 9


Bild 10


Bild 11


Bild 12


Bild 13


Bild 14


Bild 15


Bild 16


Bild 17




Bild 18

Can you find it?

Hitta den gemensamma nämnaren..




Dagens artist...

...är Justin Bieber!




What's worth the price is always worth the fight.

Okeey, nu ska jag klaga och bitcha lite... Jävla skit dag det har varit idag, är arg, trött, ledsen, irriterad, hungrig som en get, har ont i huvet, ont i magen, mår illa, mitt tålamod är minimalt och allt kan dra åt helvete. Idag är ingen bra dag. Det enda som får mig motiverad att fortsätta är det som kommer att hända om 2 veckor, så idag har mitt motto varit: "What's worth the price is always worth the fight"

Soo Michaela-style!


Kellan Lutz

Skulle inte tacka nej till honom...
















Muse är tillbaka!


Vår & sommar

Fick sånna vår och sommar känslor så nu lägger jag upp lite sånna bilder, njut! :)

Foto @ Jag


Bild 1


Bild 2 - 3 olika färg






Bild 3


Bild 4


Bild 5


Det kommer fler bilder i slutet på veckan, håller på att installera Adobe Master Collection CS4 så har inte tillgång till något Photoshop för tillfället, men snart så! :)

Lite tid, mycket planerat

Trött som ett svin är jag, är antagligen på väg att bli sjuk också, hmm.. jag har verkligen inte tid med att bli sjuk, har mycket som händer, mycket att tänka på och mycket att planera dessa 2 kommande veckor. Iaf, idag på APU.n så har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle kunna klara, inte för att det är så speciellt svårt så sätt men för att jag inte trodde att jag skulle fatta allt och kunna komma ihåg allt som ska göras, göra det i exakt rätt ordning för annars så måste hela datorn göras om. Ja, för er som inte har räknat ut det än så har jag alltså fått bygga två datorer från början till slut, när jag började så var det bara själva "skalet" dvs, bara utsidan. Och nu så står dom klara och kompletta med hårddiskar, fläktar, moderkort, "hjärna", cd, kortläsare, usb, grafikkort, kablar samt alla program och uppdateringar osv. Så nu är dom leverans klara till en kund, känns riktigt bra faktiskt :) Något som inte känns så himla bra är att min farmor och farfar mår fruktansvärt dåligt, idag va det riktigt nära alltså.. :(

Nu på eftermiddagen så har jag faktiskt fått sålt min moppe, har haft den i 3 år nu och eftersom att bilen och körkortet är nära nu så kommer jag inte vara i behov av en moppe så sålde den, känns gött me lite goa cash nu, höhö ;D Nu ska jag duscha och sen lägga mig, är precis slut.

Denna underbara rösten hörs ut i mina högtalare, mmm.. det är örongodis!







Don't be a little bitch with your chit chat


Dagens Låttips






APU

Sitter på min APU och för tillfället så är pappa inte här, han är och gör ett kort litet jobb som jag inte kunde följa med på så då sitter jag kvar här och gör lite skolarbete och spanar lite snabbt på nätet, tänkte då uppdatera här på bloggen.. det har varit fattigt med uppdatering men är fan helt slut efter att jag kommer hem från APU.n :O Haha! Måste bara snabbt gå igenom gårdagen här på min APU, först så fick jag installera en skrivmaskin, från scratch och sen fick jag "blåsa" en dator och om installera den, själv.. lille nice ändå ^^ höhö. Iaf, mindre en en vecka kvar tills jag ska börja dricka flytande och det kommer bli en utmaning vill jag säga, men jag ska fan klara det! :) Endast 2 veckor med den skiten och sen är det operation som gäller, på måndag nästa vecka så börjar jag dricka flytande och då får jag bara dricka 880 kalorier om dagen, vilket är oerhört lite så då kommer jag antagligen bitcha lite, men hoppas inte att det blir så ;D Jag har varit dålig på att lägga upp mina bilder här på bloggen, har inte haft tid och ork att sätta mig i Photoshop, men ska försöka ändra på det tills slutet på denna veckan, så håll tummarna för att de kommer komma massa bilder här snart! :)


If it makes you happy, it can't be that bad?


Grattis! :D

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA SOM FYLLER 47 ÅR IDAG
OCH VÄRLDENS BÄSTA MORFAR SOM FYLLER 68 ÅR IDAG! :D<3333


Roadtripp

God dag! Har glömt av att skriva här men nu kommer lite uppdatering från dom senaste dagarna.
Jag och Lina samåkte till Tranemo, när vi hade kommit fram till Tranemo så stog Ellinor där med Malin, dom skulle hämta upp oss vid busstationen :) Vi åkte hem till Ellinor där "Ellinors special" serverades, dvs. hemmagjord pizza, mums! Vi satt uppe och tjötade ett bra tag och hade de riktigt trevligt. Vid 10-tiden dagen därpå så tog vi vårat pick & pack och åkte till Ullared, alla hittade massa saker och hela dagen va super mysig :) Jag hittade både leggings, underkläder och linnen i förebyggande syfte till mig, kommer behöva dom om ett tag så varför inte köpa på mig lite nu när jag ändå va där ;) Kändes dock lite konstigt att köpa kläder i en storlek som man inte har i nuläget, men kommer att kunna ha om 6 månader och framöver, men de kändes samtidigt mycket roligt med tanke på att det inte är att "jag kanske kan ha dessa" utan "jag kommer att kunna ha dom", grym känsla! :D Sen blev de kyckligspett med jordnötssås och ris, och sen åkte vi hemåt till Ellinor igen, spanade in lite vad alla hade köpt osv, sen åkte vi hemåt.

Tack för en kanon mysig dag tjejer, det måste vi göra om! :D<3

6/4

Dagen började med att klockan ringde 8.30 och då blev de dusch och fixa mig lite, ingen frukost, de fick jag ta senare idag. Klockan 9 sitter jag och mamma i bilen på g till Göteborg, vi åkte till sjukhuset där jag ska opereras och dom tog prover.. vilket inte uppskattas från min sida, de vill jag lova. och även om jag verkligen försökte att ha lite självklontroll så reagerade jag väldigt starkt. Men men, efter det hemska så fick jag äta lite frukost så att jag kunde stå på benen resten av dagen. Resten av dagen, iallafall till klockan 16:30 har jag tillbringat på sjukhuset där jag har fått massvis av information, pratat med läkare, narkosläkaren, sjuksköterskor, andra patienter, kollat in sjukhuset osv. De känns faktiskt mycket bättre nu, mycket mer verkligt och jag vet att jag inte kommer att några detta, aldrig. Min största förändring kommer att ske från den dagen jag opereras och 6 månader framåt, det kommer alla i min närhet märka, samt alla andra. Jag är glad hela jag och hoppas på det bästa! :D Nu ska jag packa väskan och åka till Borås och därifrån fortsätter jag mot Tranemo för att träffa tjejerna, de blir myskväll och imorgon blir det Ullared! :)


Några snabbisar

Bästa veckodagen: Lördag
Humör: Just nu är jag lite trött men mår för övrigt bra
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Musslor
Kläder just nu: Mjukisbyxor och linne
Musik just nu: Lyssnar inte på något för tillfället
Favoritsaft : Jordgubb
Dagens längtan: Efter bättre väder
Hur många kuddar sover du med:
6-7
Spelar du nåt instrument: Noppe
Dagens frisyr: Någon skum friss
Kommer du ihåg din första kärlek: Självklart
Har du några homosexuella vänner: Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Bio eller promenad: Både och, beror helt på med vem
Dagens borde: Planera den kommande veckan och plugga
Dagens fundering: Det är mycket..
Snarkar du? Haha, ibland kan jag göra de lite tyst
Rädd för insekter? Inte alla, men de finns många äckliga typer
Det här är jag bra på: Fota, lyssna och hjälpa andra
Vad vill du jobba som? Fotograf och om det inte skulle bli så, så skulle jag nog vilja hålla på med massage
Chips eller godis? Godis
Skriver du dagbok? Nej
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Näsan, tunga och öronen även fast dom inte räknas så. En tatuering på högra vaden och en till på g
Hur många syskon har du? En lilla syster
Är du rädd för blod? Skulle inte påstå att jag är rädd för det men gillar det inte så
Anser du att du är stark? Ja, både fysikt och psykiskt
Röker du? Nej fyfan
Snusar du? Nej fyfan
Använder du knark? Nej absolut inte
Kaffe eller te? Gillar inget utav dom, men dricker te med honung när jag har ont i halsen
London eller Paris: Har inte varit på någon utav dom ställerna, men skulle kunna tänka mig att Paris lockar mer än London
Favoritfärg: Svart, men gillar även dom flesta färger
Född: Mölndal
Nationalitet: Svensk

It kills me

Jag slets sönder, långsamt.
Långsamt så slits jag bit för bit sönder, i mitt inre.
Den outhärdliga smärtan vällde över mig, det gick inte att kontrollera, än mindre att stoppa.
Smärtan i mitt hjärta, min själ, fick hela kroppen att bulta och göra ont.
Det var inte förens tårarna hade gjort sin verkan, att jag blev helt utmattad, som jag kunde somna.
Sömnen kunde inte tvinga bort smärtan helt, utan bedövade den bara lite, gjorde den uthärdlig.


iiiiiih!

1 månad kvar! :D

Thinking of you


Summer feeling

Foto & redigering @ Jag


Små förändringar

Foto, redigering & modell @ Jag.













RSS 2.0