What are words if you really don't mean them, when you say them?


Behöver egentligen ingen rubrik, bilden talar tydligt nog


Sötaste!


Jag finner inga ord om hur sinnessjukt sött och galet gulligt detta är!


Överst på önskelistan!


Om detta stämmer.. då ska jag fan ha dom!


Scala – underkläderna som trollar bort celluliter



Underkläder som håller in magen – och samtidigt tar bort celluliter med hjälp av nanoteknologi och biokristaller? Kan det verkligen vara sant?


Enligt märket Scala
som nu kommit till Sverige så funkar det såhär:

När du bär dina shapewear/leggings aktiveras de miljontals mikroskopiska Bio-keramiska kristallerna som är integrerade i väven. Resultatet blir att de fettdepåer som finns i huden frigörs och ”smälter”. Restprodukterna tar sedan lever och njurar hand om, kroppens eget reningssystem.


För att få effekten ska man bära underkläderna 6-8 timmar om dagen 6-7 dagar i veckan i upp till två månader. Sedan ska man ha nått önskad effekt. Inbyggd cellulitbehandling alltså!


I England stormades varuhuset när Scala lanserades och hela lagret sålde slut på en enda dag. Idag har Scala 300 000 kunder bara i Storbritannien. I en oberoende klinisk studie upplevde 82% av testpersonerna en markant minskning av celluliter, vikt och omkrets runt midja och lår efter bara 30 dagar. Här kan ni läsa mer om vad olika medier har skrivit om Scala.


Scala finns som strumpbyxor, leggings, shapewear och boxers och kostar mellan 399 och 499 kr.



Före och efter använding av Scala Shapewear enligt deras hemsida


110527


Himla go dag idag, ledighet är så underbart! Fan vad tiden går fort då, precis 2 veckor kvar tills jag tar studenten, helt jävla galet! Och, får ju absolut inte glömma att den veckan kommer bli SJUKT BRA, Balen 8/6, Studenten 10/6, Rhodos med tjejerna 12/6, det kan verkligen inte bli ett bättre avslut på dessa 3 åren!




I Oktober kör vi!!

Trailer för förra året när Sensation White var i Köpenhamn, detta året ska jag dit! Och det kommer bli obeskrivligt bra! :D Man blir ju så sjukligt jävla taggad när man ser denna videon! ;)


She looks like a model, except she's got a little more ass


Foto, redigering, modell @ Jag


















You had me at "hello"



Foto @ Jag
Blev precis klar med min portfolio och allt runt omkring den, underbart!


Dirty - Sexy - Money


Helt sinnessjukt underbart, efter imorgon så är jag klar med allt vad skola och pluggande heter,
överlycklig tjej x 3! :D Sovmorgon imorgon med, detta ska firas med ett avsnitt av en serie jag inte har sett på så länge men kom att tänka på nu och blev himla sugen på att se, "Dirty, sexy, money"




<3


Follow Through


Sitter och pluggar de allra sista i skolan nu, fattar inte riktigt att det är så nära nu, efter typ 3 år på LBS, det känns riktigt skevt att veta att man inte kommer komma tillbaka dit efter sommaren. Det absolut värsta i detta är att jag inte kommer få träffa mina godingar så ofta som jag gör nu, allt galet som vi har gjort i skolan, tänker under alla dessa 3 åren, men kan inte hjälpa att speciellt tänka på första året då vi gick loss totalt och jag antar att många tyckte vi va helt skeva i huvudet, men vafan, vi hade sjukt kul! Finare människor än dom går inte att hitta :) <3


The more I get the more I want


Himla bra dag igår, först va Tobias här, mys :) Och sen åkte jag in och träffade tjejerna i Göteborg, och kvällen spenderades på en italiensk restaurang med go mat, massa tjöt och skratt, mysigt värre :)


GG!

GG-time!








Colbie Caillat

Jag må avguda house musik, men jag har bannemej en förkärlek för lugn musik också, så himla underbart att lyssna på och jag har verkligen kommit på att en av mina favoriter är Colbie Caillat, hon är sinnessjukt bra, både musiken och texten i hennes låtar är så fina! Här är några av hennes bästa låtar, i alla fall enligt mig ;)






I feel gooooooooood!


Sjukt bra dag idag, Tina och jag åkte till en förskola i Ulricehamn och tog gruppbild utomhus samt individuella bilder inomhus. Fick en hel del ansvar och efteråt när vi kommer in till kontoret så checkar vi av bilderna tillsammans med Johan, fick himla bra respons på bilderna, de stärkte självförtroendet kan jag säga :)

Nu ska jag ta en titt på min portfolio och sen dra mig ner mot centrum och möta Maria för en fika :)


.


It's something..


Kom precis på mig själv att sitta och le av bara tanken.. :)


Mhm, detta gillas










Sneak peek






Fotograf: Ellinor Samuelsson
Modell & redigering: Jag


Mys på hög nivå!


Kom nyss hem från en myskväll med tjejerna hos Ellinor med Grekiskt som tema, haft lika mysigt och kul som alltid med massa tjöt, skratt, mys, mat, planering inför Rhodos resan :) Himla mysigt att sitta ute på en inglasad altan, med tända ljus och tjöta massa till typ två på natten, helt underbart! :)


En månad kvar!!!


Idag är det exakt en månad kvar tills att jag, Emilie, Lina, Malin och Ellinor åker till Rhodos och gör det osäkert! Fan vad jag längtar, det kommer bli bäst! :D


Studio time


Dagen började lite segt när man måste gå upp 5.30, men den blev snabbt bättre när jag kom till skolan och fick träffat tjejerna, blir alltid lika glad av dom :) Foto stod på schemat från 8.10-15:10, jag drog med Ellinor in i fotostudion, hon skulle fota modellfoto till hennes portfolio och jag, Malin, Emilie och Nicki fick stå modeller. Fan va galet kul vi hade, massa go musik, tjöt, skratt, sminkning och färger skvättes och målades på, de blev riktigt bra bilder me, kommer lägga upp några här på bloggen snart förövrigt ;)


Jag såg, jag hörde och jag föll!

Snacka om helt underbart go låt!


It's like an addiction.


Citat






Vad händer?


Blogg.se är hel skevt.. har försökt publicera.. 3 inlägg de senaste tiden men de har bara laggat sönder :S Nåväl, så de kan bli ibland, haha ^^ Dagen består av foto i... lite dryg 1 ½ timme.. och sen blir de hem, vad ska jag hitta på då tro? hmm, ligga och steka lite i solen låter la inte helt fel? ;)


Jag saknar dig mer än vad ord kan beskriva


En av dom allra första bilderna på oss tillsammans



Den sista bilden på oss tillsammans, sista gången jag träffade dig



Det gör ont att veta att jag aldrig kommer få träffa dig igen


Beauty

Min dag har i stora drag besått utav plugg, ligga och steka i solen samt åkt lite HD med pappa. Nu är jag klar med ännu en uppgift i skolan, och är helt slut. Då passar denna låten perfekt..


I'm in love with this song!


Bomb shell

Jag måste bara langa ett tips, om den absolut bästa bhn som går att hitta, "bomb shell" kallas den, den kanske inte ser ut som så mycket för världen när man ser den på bild, men den är helt sinnessjukt grym!












Mhm!


Ett år sen idag..


Tiden går verkligen fort, kan inte riktigt förstå att det redan är ett år sen,
ett år sen jag tog det bästa beslutet i hela mitt liv.

När jag tänker tillbaka på hur det var då, så har jag svårt att sätta mig in i hur jag mådde. Även om en del av mig själv fortfarande ser mig som den jag var då, så har jag förändrats. Mestadels på det yttre men också på det inre. Att genom gå en operation är aldrig lätt, men detta var det bästa jag någonsin kunde ha gjort. Jag kan inte och vill framförallt inte tänka på hur jag hade mått idag om jag inte hade gjort min operation. Det har varit värt allt.


Dagens goding!

Mikael Weermets gör de igen.. mhm!


Yeey!


Då va sista betalningen till Rhodos gjord! :D
Längtar så!







RSS 2.0