Ny design.

Nu sitter jag här, stolt och glad över att jag äntligen är färdig med min nya banner, visste inte alls hur jag vill ha den så har suttit och prova mig fram och kom till slut fram till detta : En bild på mig (bakifrån) en bild på min tatuering (hjärtanen) och texten : Michaela W - Blogg. Blev skapligt nöjd me detta :) hähä.


080725 <3


<3

The Greatest Thing,
You'll Ever Learn..
Is To Love,
And Get Love'd Return..


/ . Foto @ Michaela.W . / - (Jag )

Kent













Thåström







080725 <3

This is life!

kom precis in, jag och syrran har varit och tagit ett kvällsdopp i poolen, 26,5 grader. Underbart! Annars idag så har jag varit me Emma, hämtade henne vid centurm vid 11 tiden och körde hem till min pappa, sen blev de till att möla bad och sol. 28 grader i poolen på dagen ju :O grr! Dagens bästa : Emmas dykningar och magslasket. haha ;) Sen gjorde vid kladdkaka med grädde och hallon, finns de godare elle? :O Sen åkte emma hem vid 20. tiden, så nu sitter jag här.. ska nog kolla på nån film elle så snart tror ja :)


Underbart!<3

Kent - Utan dina andetag <3



Kent - Avtryck <3



Kent - Dom andra <3



Kent - 747 <3


Detta är lycka, detta är sommar, detta är kärlek <3

Kent + Thåström - 25/7-08 på Slottskogsvallen i Göteborg <3
Det kommer bilder därifrån inom kort.

Detta är lycka, detta är sommar, detta är kärlek <3





He's the girl.

Igår (21/7) så städade jag mitt rum och packade upp sen Hamburgsund.
Sen blev de till att hämta Emma i centrum. Vi åkte sen hem till mig, tog de chill och käkade. Sen åkte vi till min pappa med Emmas data, eftersom att han skulle kolla va de va för fel på den, samtidigt som han kollade så va jag och Emma ute och plockade hallon och smultron, sen blev de till att mumsa i sig dom, grr!
Efter de så åkte vi hem, vi gick och hyrde en film, He's the girl. Grymt bra film asså! :) Vi satte oss och kollade på den, efter de så satte vi oss lite vid datan och sen va de sängen som gällde.

På tal om Hamburgsund, de kommer snart bilder därifrån och lite om va vi gjorde där och så ;) Tills dess, hade bäst!



Take me away.

Tjenna. har inte skrivit på ett tag men har inte orkat ^^ haha.

Just nu håller jag på och packa lite smått, åker imorgon på morgonen till Hamburgsund i Bohuslän, ska vara där tills den 20.e.När jag är där ska jag besöka Lysekil,Smögen,Tanum och lite annat smått o gott :) Ska bli gött att komma bort ett tag och ba ta de lugnt :) Men kommer sakna alla oxå :( Nu måste jag fortsätta att packa, så jag slipper göra de imorgon på morgonen. ´
Till alla som läser detta, hade bäst ffs! ;) 


 
Bilderna: Hamburgsund.




Fest!


- Nu sitter jag här vid datan, jag vaknade precis och är rääätt bakis... hähä.

Ja, som sagt.. igår var det fest hon Linn :)
Kom dit vid 20-tiden, då va de bara Linn,Madde,Linnea och Jag där.Efter en stund kom Hanna och sen några killar. Sen kom Emma,Sophia och Maria och sen några till. Sen vid 23-tiden elle nått som kom de ytterligare några. De va riktigt nice asså, alla drack och hade skit kul :) Men sen vid tolv-tiden så hände det lite saker och så. Och efter en stund så va jag och Emma va tvungna att gå hem. Ja kommer hem och ba lägger mig i soffan och kollar på tv me mamma i över en timma. Då knackar de på mitt fönster och där ute står Sophia och Maria, dom ville att jag skulle föjla med på efterfest. Men ja mådde inte så bra och va trött så ja stannade hemma . Ångrade mig dock sen efter ett tag men då va de änna försent .. Men men, får ta igen de nästa gång ;)
Men summan av allt så va de riktigt kul :)



Hot!

Tjeena.
Idag så hade jag, syrran och pappa en liten "familjedag" eftersom att vi inte ska vara hos pappa på 3 veckor. Först så åkte vi till en kompis till pappa, kollade hur dom hade det och så. Hur jääävla fint hus som heslt, seriöst.. jag vill bo där! :O Sen drog vi till majorna i göteborg, körde gocart ( som jag aldrig har gjort innan ) de va riktigt kul asså.. även fast jag kom sist.. haha :D Åkte sen och käkade på la vaca och sen gick jag coh syrran en stund i Allum, fick köpt ett par leggings och ett salgs fotoalbum med svarta sidor, riktigt snyggt asså :) Sen åkte vi hem, väl hemma så bytte jag kläder och drog och badade i poolen, efter en kort stund kom syrran och badade med. gött som fan, 23 grader ju :) Och nu sitter jag och kollar på sex and the city.. ska snart sova tror ja.

Vädret, är helt jääävla underbart just nu! <3

Bilden : Tagen av mig hos pappa.



Ta mig tillbaka till 25/6-07!!!<3










Spännande!

Idag gick jag upp 7.30, fixade mig och gick sen till tåget mot Borås. Hanna gick på i Sandared, vi åkte till Borås och träffade Emma. Tog tåget till Herrljunga, gick av och tog tåget till Falköping, gick av och tog tillslut bussen till Skara. Vi checkade in Emmas lägenhet och gick på stan, käkade.. grrr, tacosbuffe! Kollade lite till i stan, köpte en grymt snygg fotoram. Vi tar 15:35 bussen tillbaka till Falköping, tog sen tåget till Herrljunga då vi satt i "barnavdelningen" haha.. undra va alla andra tänkte om oss när vi satt där, mitt bland rutchbanor och bollarna flög.... haha. Gick efter många om och men av i Herrljunga, tog tåget till Borås.... jadu, den gubben som va på de tåget kan inte va varit helt nyckter.. eller så va han ba jäävligt påtänd. Kanske på kärringen som höll på och kråma sig mot honom som nån jääävla anakonda... :O Och sen... Emma..... "Kan jag få fråga vad du heter?" ...... "Nej." hahaha. fyfan asså. Va framme i Borås vid 18. tiden.. Skulle egentligen ha hängt med Emma och Hanna och kollat på Hannas lägenhet i Borås men va tvungen att ta en buss hem vid 18:15 :/ Kommer hem till bollebygd och går hem till mamma, efter en stund så kör hon hem mig och syrran till pappa. Och här sitter jag nu :) Har varit ute och fotat lite me :) Imon ska de tydligen bli kanon väder, då blire till att steka vid poolen ;) åhåh.

Jag fick reda på att jag kom in på LBS = Ljud och Bildskolan i Borås!! :D Fyfan vad glad jag blev! Börjar där den 21/8 klockan 8:30 :)


RSS 2.0