Mika feber!

Mika är tillbaka, med mycket glädje och goa låtar! Här är några av hans nya låtar:)









Måndag

Måndag och en ny vecka, full med nya möjligheter, nya händelser, nya känslor.
Idag så har skolan tagit mest tid, 8-16:30, och sen va den hem och äta lite och vänta in Emma, de va riktigt kul att träffa henne :D Eftersom att vi inte hinner träffas så mycket på vardagen, med tanke på avståndet och att vi båda har mycket för oss på fritiden. Men eftersom att hon hade lov denna veckan så var hon i trakterna och då kom hon till mig en stund på kvällen, vi kollade på New Moon, åt lite gott och hade de härligt :) Alltid lika kul att ses, vi hittar alltid på något kul att göra, du är en underbart fin vän Emma:)<3

Påsklov på torsdag, festa med tjejerna på kvällen! :D Kommer bli svinigt kul, speciellt med tanke på att det är "sista" gången jag kan festa löss på ett bra tag, min operation närmar sig med stormsteg och det har äntligen börjat sjunka in på riktigt, att detta är på riktigt, jag kommer göra detta! - 3/5, ett datum som kommer förändra mitt liv för alltid.

I'm done with you!

And I swear I'll never be,
Another case of misery
So have your fun
go hit' N run.
To bad I called your bluff
don't look so serious, I'm not the one,
Go hit' N run.
You must be stupid,
thinking you can play me.
You must be fucking stupid,
thinking you can fuck with me.
You can't screw with me, bitch!

There will come a day
when your waking up
and knowing that you have been played.
And you have bit the dust
and you know you are done.



OLD shit

Hahaha snacka om OLD!

här gick jag i 7.an







8.an







9.an






.-

Faded picture in a little gold locket.
But you never takes it off.
I know it's small but it's heavy,
Cause it's filled with the guilt.
I feel bad for you but I'm having mixed emotions.
Cause' you was a friend of mine.


Dagens låt

<3


Hit the ground

Foto & redigering @ Jag





Bang bang, he shot me down
Bang bang, I hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, my baby shot me down

This is my life

I’m done, tipping on my toes, strike an iron and attack my soul.
‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand,
‘cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else.



Foto & redigering @ Jag.


The best decision!

Dagen började lite segt, hade grafisk 08-11 där jag satt och gjorde på min affisch till Tony, vid lunchen så får jag ett samtal med mycket goda nyheter! Så den 3/5 sker det, den största förändringen i hela mitt liv, inget kommer bli som det en gång var men det är bara jävligt bra, jag är jävligt glad och hela jag bara längtar och räknar ner! :D Detta kommer att bli det bästa beslutet jag har tagit i hela mitt liv. Och som om det inte vore nog med det så kommer Ellinor med ett ytterligare grymt bra besked! Så jag lyfter på hatten och säger grattis till Ellinor som tog sitt körkort idag! Grymt tjejen! :D<3

DJ Jurgen feber








Would you hold me if you knew my shame?


I don't deserve this, you don't deserve me.
respect, trust and love. Where is it?
It is all gone.


Studiofotografering

Här kommer lite bilder från en studiofotografering jag gjorde tillsammans med min mamma och syster, bilderna som jag är med på är tagna med självutlösare och på övriga bilder är det jag som står bakom kameran :)























































¨


Tube Tonic & DJ Shandar - The Secret


Kort inlägg..

Dagen började med film och en mysig frukost sen övningskörde jag med mamma och pappa och de gick jättebra :) Sen blev de plugg och en go söndagsmiddag, nu blir de duschen samt lite plugg och sen nana kudden, hej!


Det är mycket nu

Det har varit mycket svårt, att bli sårad gång på gång, att aldrig kunna lita på att det är verkligt eller inte.
Och när jag får veta hur det egentligen ligger till så är det försent, då är jag fast.
Allt detta har gjort att jag har byggt en mur runt mitt hjärta, det är svårt att ta sig in dit men det är ännu svårare för mig att öppna denna muren för någon, jag vill.. jag vill så gärna bara slå sönder min mur. Men min mur är mitt självförsvar, så jag slipper gå igenom det igen, så jag slipper bli sårad igen. Det har lämnats många djupa ärr i mig, i min själ, men ändå så ångrar jag att jag inte tog mig styrkan att slå sönder min mur och kasta mig ut.




Minnen


Martin Hygård Ft. DJ Ilgin på Puls, Borås - 27/2-10
Galet bra!








100302

Sorry för en grymt dålig uppdatering, men har haft fullt upp de senaste dagarna. Som sagt, jag fyllde ju år i lördags och det firades först med mys frukost på sängen med mamma, pappa och syrran, fick lite presenter där i bland Adobe Master Collection CS4 och ett regnskydd till min kamera. Sen blev det lite film och sånt och efter det så va det dags att göra sig i ordning. Vid 5 tiden så åkte jag, mamma, pappa och syrran till Borås, vi hade beställt bord på Thai Silk, de va riktigt mysigt! :) När jag sitter där och äter så får jag ett samtal... från Emilie i usa, blev jätteglad! Hon va så söt och sjöng för mig i telefonen och vi pratade sen en stund :D Vid 7 tiden så gick jag och mötte upp Emma, Ellinor, Malin och Madde hos Emmas pappa, där fick jag en rejält snygg och väldigt avslöjande rosa negligé skulle man kunna säga.. riktigt nice asså! Tack för den! :D Efter ett tag så kom de lite folk, där ibland Emma, Hanna och Maria. Jag fick lite goda grejer av dom samt ett presentkort på Ginatricot, tack till er! :D och sen började det dra ihop sig mot utgång och då drog jag, Emma, Ellinor, Emma, Maria och Hanna till Puls, hade fixat VIP-lista så vi fick gå före folket i kön vilket va lite lyx. Väl inne på Puls så flög tiden iväg, man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt.. och roligt hade jag, med ett stort "R"! Fyfan, dit ska jag fler gånger, många fler! ;) haha.


På söndag så firade jag med min familj, dagen bestod av både presenter, tårta, godaste maten m.m :)
Idag och igår så har det varit skolan som har stått högst upp på schemat, jag så va jag också och tränade på Svensons och fick fixat detta med mitt kort så nu ska det inte vara några problem :) Nu blir det plugg, dusch och sen sängen.

Bilder från i helgen, dock så finns det inga bilder från puls men jag ska se till att lägga in dom så fort som möjligt:) Måste också lägga till det att jag har fortfarande inte fått tillbaka min kamera, den är kvar i Stockholm för lagning, så bilderna kvalitet är ju inte den bästa eftersom att jag har fått använda en sämre kompakt digitalkamera.








RSS 2.0