Goodie goodie!


Göteborg med godingarna, massa shopping, käk, mys och oändligt massa tjöt och skratt, underbart! :)
Nu blir de dock lite rush, duscha och fixa inför imon och sen invänta Mattias som kommer hit om ett tag, mys :)


För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Har totalt fastnat för denna låten.. texten, mhm.. i like!


Jag behöver det.


Jag behöver få höra de.

Jag lider utav detta,
på insidan.

Det gör ont,
det känns.



Och jag är rädd,
rädd att det inte kommer,
rädd att jag aldrig kommer få höra det.


God jul :)


Dåså, då har man precis kommit hem efter julfirande i Göteborg med familjen, himla mysig dag de har varit idag asså, den började ju hur härligt som helst me att jag vaknar upp brevid Mattias, gillar verkligen känslan av att vakna upp brevid någon på morgonen, mys är de :)


Dagens -> Colby O'Donis!







<3


Give me a break!


Oj tjeena.. hur ska jag orka skriva, jag hatar min kropp just nu, den gör verkligen allt för att jävlas med mig, huvudvärk som dunkar i ett, magont, halsont + min röst haveriar totalt. och dessutom.. kan man bli bakfull gånger 2? för i såfall är de precis de jag är nu.. va bakfull imorse, sen gick de över och nu känns de som om jag är de igen..va händer liksom? Men neefan, nu ska inte detta inlägget bara handla om massa negativt, de har ju varit väldigt mycket positivt i helgen me. Har varit me Mattias typ hela helgen, mys :) va och festade me tjejerna med, lika kul som alltid :) Idag blev de jul på liseberg med familjen, älskar att vara där, de va dock sjukt jäääävla kallt så jag kände inte min kropp. Nu ska jag ta en alvedon, hoppa ner under mitt täcke och hoppas att jag mår bättre imon :)


Nightmare


Hatar känslan av att vakna, med tårar i ögonen och veta att man har drömt en mardröm,
men inte kommer ihåg den, man bara vet att de va en mardröm, de känns liksom i hela kroppen..

Så himla härligt att vakna över 2 timmar innan man egentligen ska upp, och sen inte kunna somna om..
ironin flödar! Nee, nu ska jag ta mig en låååång och go dusch, och sen ska jag försöka pigga upp mig själv med frukost på sängen.


I like the way it feels


Jag gillar verkligen känslan jag har inom mig just nu..
det känns.. bra, tryggt..
jag gillar de :)


T-R-Ö-T-T


Jag är het slut just nu, en halv timmes sömn är inte okeey.. skyller på att någon snarkar för högt ;) haha. Men duktig som jag va så pallrade jag mig upp 5.30 imorse för att gå till skolan, där jag va hela dagen.. dock så somnade jag en gång där ja, åter igen.. skyller de på någon annan.. de är uderbart när man kan skylla på nån annan ;) Efter skolan gick jag lite i Borås, fick köpte julklapp till syrran och hittade min framtida klänning.. mhm, kärlek vvid första ögonkastet.. jag ska ha den, de bara är så! Kom hem, tog den lilla orken jag hade kvar och pluggade, somnade självkart me.. vaknar och är fan lika jävla trött ändå. Så nu ska jag strax dra mig till sängen, har sovmorgon imon me.. de gillas skarpt! ;)


<3






Det flyter på!


Dåså, då har man precis kommit hem efter att ha kört me min söta bil till borås, träffat Emilie och jobbat med vårat projektarbete, kört hem henne och suttit och tjötat där en stund, åkt till min praktikplats och tackat ja till jobbet dom erbjöd mig... de flyter på asså, i like! ;)


I know you like it!


oooh, livet leker ju! Sjukt underbart asså! Sitter och lyssnar på massa taggar musik och längtar tills nästa helg, denna klänningen kommer bli mitt val då, lööööve it! Sjukt snygg och med kavaj till så blir de... riktigt jävla nice! ;)




KÖRKORT!


KÖÖÖÖÖRKORT BABY! :D Är överlycklig!
Nu ska jag hämta min bil ;)


Vad hände liksom?


Snacka om att man ibland kan bli räääätt jäävla trött på sig själv asså.. inne i skolan FÖR tidigt... börjar inte förens 11.50 och jag va här 10.20, vad hände liksom? haha. Men men, får snacka me läraren om att gå tidigare kanske, hade inte varit helt fel ;) Så de är väll lika bra att sätta igång med modellbilderna, så dom blir klara idag :)

Ge mig sommar, NU tack! :)






Everyone must fail, before they win.


Denna dagen fick bannemej väga upp gårdagens kaos.. hmm, riktigt skum dag igår asså, men nu är de glömt :)Gött av mig att somna på en lektion idag.. *tummen upp göllet*, men vafan.. de blev som de blev där kände jag.. haha. De har nog bara hänt några få gånger under hela min tid på LBS så de va lugnt ;) Emilie fick ju då iaf tillfälle att måla lite fina grejer i mitt block samt att kladda ner mig på kuppen :O haha. Asså, att man kan vara omgiven av så fina människor egentligen, man tar inte riktigt vara på alla fina tillfällen man får med dom.. Åhh, jag är så sjukt jävla taggad till den 18.e och till Halmstad, de kommer bli GRYMT! :D

För att göra en liten avstickare i mitt positiva inlägga här.. Man bara måste ÄLSKA västtrafik såhär på vintern.. ironin flödar!




<3


En av dom vackraste låtarna någonsin..



Halva min dag har sugit stenhårt och andra halvan har varit bra.. nu är jag TRÖTT med stora bokstäver, mycket lite sömn inatt genererar i en jävligt trött Michaela, nu får de vara nog med pluggandet för idag, nu kastar jag mig i sängen, bland alla mina underbara kuddar :)

Och btw en liten inflik bara, något jag verkligen stör mig på är när folk bara är sociala när det passar DOM, inte annars.. gah! Vad håller dom på med?!


Den ultimata öronorgasmen!


oooh damn!

Sjukt sexig låt!



Nämen så underbart då..


Jaaaaaråå, livet är ju göööött när huvudvärken tar över hela huvudet och bara dunkar och hela kroppen känns varm ena stunden och kall nästa. Jag ber, jag KAN verkligen inte bli sjuk nu, efter torsdag så kan ni slänga på mig all skit men inte nu för fan.. de funkar bara inte.


Ta mig tillbaka!

Ta mig tillbaka till detta underbara!




Höga krav


Många timmars jobb i Photoshop kräver sin musik.. såhär ska de låta;




You nailed it!


Dagen började me fotografering i studion med Emilie och Ellinor, jag skulle fota Emilie till mitt projekt om modellfoto, sitter faktiskt just nu och spanar in bilderna och kunde inte ha varit nöjdare! Du satte de verkligen snygging! Snacka om fotogenisk! :O När jag kände att jag hade fått de jag behövde i studion så gick vi loss lite, Ellinor fotade mig och Emilie.. snacka om att vi hade kul! ;D haha, dom bilderna kommer nog inte upp här på bloggen, iaf inte vad jag tror för tillfället, men man vet ju aldrig ^^


Jag tror jag är kär..











RSS 2.0