Idol

Två st utav mina personliga favoriter gick vidare igår,
Jon Sindenius och Calle Kristinsson! :)


Typiskt...

Det är min typiska otur asså.. På idrotten idag så ska jag självklart skada foten.. igen.. och till råga på allt så är det en gammal skada sen min handbollstid som spökar:/ Det smärtar ända från tårna, till hälsenan och lite upp i smalbenet, fyfan va trött jag blir! :/ Får se hur det är imorgon, kanske kommer med kryckor till skolan, vem vet? :O Ne, nu ska jag rycka upp mig lite med lite musik, sitter och sjunger på en grymt bra låt som jag länkar längst ner på detta inlägget.

"Saw you from the distance,
saw you from the stage,
something about the look in your eyes,
something about your beautiful face.


In a sea of people,
there was only you,
I never knew what this song was about,
but suddenly now I do
.”

David Archuleta - Touch My Hand



Åh, ibland blir jag så trött på mig själv!

Caliban - A summer dream



Caliban - Forsaken Horizon



Caliban - The Beloved And The Hatred



Caliban - It's Our Burden To Bleed



Caliban- I Rape Myself


Klockren kille!

Snacka om skön kille asså.. rösten, låten och dialekten, klockrent!



Don't Look Away

Mitt senaste inlägg va inte så glatt men jag kände att det va nödvändigt att få ur mig allt jag bar inom mig, så nu är det dags för muntrare inlägg! Jag var ju som bekant i Spanien med Emma och Hanna 3-12/9... Jag saknar ord, fyfan vilken upplevelse de va asså! Det va helt jävla underbart!! :D haha, så jag svär... ^^ höhö. Ne men de va bland de absolut BÄSTA jag har varit med om i hela mitt liv :D Tack så mycket Hanna och Emma, för att ni finns och för att ni gjorde denna resan till det bästa <33 Kommer nog skriva lite mer "djupare" om vad vi gjorde i Spanien i något utav de närmaste inläggen men just nu så hinner jag inte de. Jag har självklart tagit massa bilder i Spanien också, dock så kommer de nog ta lite tid innan jag kan ladda upp dom.. ligger efter i skolan nu eftersom jag va borta ett tag, så måste se till att ta igen saker och då får jag prioritera skolan framför roligare saker...^^ Men dom kommer.. den som väntar på något gott... ;) haha. För övrigt så har skolan flutit på som vanligt, idag så har vi haft massa,massa grafik design då vi jobbade i Indesign, de va riktigt kul att lära sig mer om det faktiskt :) Efter skolan så sov jag en stund, sen så har jag pluggat som ett djur, tränat, duschat och pluggat lite till.. nu sitter jag här och ska snart fixa mig och sen lägga mig och sova, det är sjukt så trött jag är just nu.. vet inte om jag är inne i någon period eller vad det är :S Nu ska jag avrunda min dag med lite Joshua Radin, här är några utav mina favoritlåtar med honom.. Lyssna och njut! :)


Joshua Radin - I'd rather be with you



Joshua Radin - They bring me to you



Joshua Radin - Only you



Joshua Radin - Closer


Det är något...

Det är något som tynger mig, något som tynger mitt hjärta…
Det drar sakta ner mig dit jag inte vill vara.


Att få perspektiv på saker och ting är oftast mycket bra, det kan räcka med att man får det en kort stund, men denna korta stunden kan vara avgörande för ens nästa drag. Mitt perspektiv som jag har fått nu under de senaste dagarna kan kanske bli avgörande, innerst inne så vet jag nu… Precis hur jag vill ha det, precis hur jag vill göra. Men frågan jag ställer mig och har ställt mig själv så oändligt många gånger är: ” Är detta något som kan bli verklighet? Eller är det ännu bara ett önsketänkande? ” Som så många gånger förr… När det väl kommer till kritan så tar mitt dåliga självförtroende över och får mig att dra mig ur, det drar ner mig i skiten, åter igen. Jag brottas dag ut och dag in med detta, det är en ständig kamp som jag oftast förlorar. Jag vill kunna ta det där sista steget men det går inte, jag vet inte hur jag ska vinna denna kamp och våga mig ut ur mitt skal. Inuti mitt skal är jag trygg men de gånger jag tar mod till mig, vågar mig ut ur mitt skal och öppnar mig så möts jag av samma besvikelse, förkrosselse som förr och då tar mitt dåliga självförtroende över och jag ryggar tillbaka, in i det trygga igen. Tänk om jag kunde ändra mig och istället för att dra mig tillbaka, slås för det jag vill ha, önskar… Det har bara hänt ett fåtal gånger att jag har vågat slås för det mitt hjärta skriker efter, men förlorat. Det krossar mig och jag vet inte hur många gånger jag orkar känna så igen.


Det känns som det är svårt att andas ibland, andetagen bli tunga och ibland så orkar man nästan inte, men man gör det för man vet att man måste.


Alicante nästa! :D

Okej, nu kan jag sitta ner och ta mig samman.... eller kan jag de? haha! Om ca 5 minuter så ger vi oss av hemifrån... jag saknar ord just nu, vet inte riktigt vad jag sak skriva mer men.. haha! :D Iaf, kommer inte att ha någon data i Alicante så om det är någon som vill ha tag på mig är finns jag på mobilen :) Kommer sakna alla så mycket<3 Ne, nu ska jag ta och dra mig tror jag, vi ses 12/9 igen, Puss! :)


Drygt 12 timmar kvar!

Puh! Nu är väskan packad och klar, efter många ompackningar så är jag äntligen klar :) Hela kroppen pirrar och jag har börjat få såkallad "resfeber", har varit helt skum i huvudet hela dagen, har inte kunnat koncentrera mig på någonting.. De märktes nog extra mycket på engelskan som vi hade idag, haha ^^

Min dag började en aning annorlunda idag.. Klockan 05:55 så ringer det på hemtelefonen och det visade sig att det var Emilie som ringde från USA! Det va en riktigt trevlig överraskning och jag blev så glad av att få prata med henne igen! :D Har saknat henne så galet mycket, tiden har gått väldigt trögt måste jag säga.. Hon har bara varit där i drygt en månad nu men de känns som så mycket längre :( <3 Måste också notera det att när hon ringde mig så va klockan drygt 05:55 - Svensk tid och i USA så var klockan 23:30, så de skilljer ganska mycket i tid, vilket känns ganska skumt.. Jag hade precis gått upp och hon skulle gå och lägga sig, haha :) Efter ca 45 minuters pratande och skrattande så va jag tvungen att lägga på och gå till bussen, väl i skolan så har det varit Grafisk Design 08:10 - 13:00 och sen engelska. Efter engelskan så mötte jag Emma och Hanna i stan och vi kollade runt och pratade om morgondagen, asså shit.. Det är fan sjukt så tiden går, när vi beställde resan så va det mer är 6 månader kvar och nu är det ynka 12 timmar kvar tills planet går (10:00 imorgon)!! Första gången jag åker flygplan, första gången jag är utomlands och allt detta kommer att ske tillsammans med två snyggingar vid namn Emma och Hanna! :D Jag ser fram emot denna resan så otroligt mycket och det kommer lätt att bli ett GRYMT minne för resten av mitt liv! :D<3


Ny månad - September

Idag så va de Grafisk Design som stod på schemat, från klockan 08:10 - 13:00 och sen slutar jag. Och jag kommer till skolan i vanlig ordning och sätter mig och tjötar lite med lite folk, klockan börjar närma sig 8 och då hör vi hur rektorn och en annan lärare pratar och rektorn säger att Simon (Våran lärare som vi har i Grafisk Design) är sjuk. Och då så ställer vi frågan: "Får vi en vikarie eller är vi lediga?" och då fick vi veta att vi skulle plugga på vårat prov som vi ska ha nu på torsdag, men eftersom att jag åker till Spanien då så struntade jag i att plugga på de idag, de känns som om de vore bortkastad tid att plugga på ett prov som jag för nuet inte kommer att ha.. Kommer ju dock göra de sen när jag kommer hem men de är då de ^^ haha. Så jag tog 9:10 bussen hem igen, sen blev de sängen och vila ut ett tag och efter de hem till pappa och sen tillbaka till mamma ^^ Så nu sitter jag här, håller på att langa in massa musik på olika cd skivor som jag ska bränna inför Spanien! :D Som sagt.. idag så är det bara 2 DAGAR KVAR TILL ALICANTE!! :D:D<3 Det pirrar i hela kroppen bara av att tänka på de!


Dagens låt: The Fray - You found me<3


Bilduppdatering!

- Foto @ Jag


























RSS 2.0