Welcome to innerspace!


Sensation va helt insane, de kunde seriöst inte ha varit bättre! :D
Här kommer några bilder jag tog, enjoy och avunda! ;)




















































1 dag kvar!<3

Nu drar jag och Emma till Göteborg, för att sen dra vidare till Köpenhamn, taggar fan sönder inför Sensation imorgon! Känslan att veta att imorgon kommer vi stå där bland allt folk är helt jävla sick! Lyckan kommer va obeskrivlig! <3 Vi hörs senare på söndag när jag kommer hem, nu kör vi all in! Wooohooop wooohooop!! :D


2 dagar kvar!<3


3 dagar kvar!<3


Förra årets trailer till Sensation


4 dagar kvar<3



Cam Gigandet


Har sett flera filmer med honom i nu de senaste, asså denna mannen... damn så jääävla het han är! :O










Sweet dreams?


Jag undrar om drömmar kan säga något? Säga något viktigt eller om det bara är ens fantasier som spinner iväg totalt? Fick alltid höra när jag va liten att drömmar bara är hjärnans sätt att rensa sig från dagen som har varit och ta bort sånt som inte är nödvändigt att spara. Att drömmar ska vara något bra men dock helt overkliga. Men jag undrar om det verkligen är så, många gånger har jag drömt något som sen visade sig bli verkligt. Många gånger har jag vaknat av att jag gråter, och det sista som jag kommer ihåg från drömmen, har på något sätt inträffat, eller i alla fall något väldigt snarligt. Det känns ganska konstigt.


Hittade en del av mig själv idag.


Har alltid fotat men den sensate tiden så har jag tappat de lite, eller ja, fasktiskt en hel del. Vilket jag tycker är himla tråkigt, men av vissa anledningar så har jag varit typ otaggad på att fota, samt att jag har jobbat med de nu och då fotar man liksom inte både på jobbet och sen på sin fritid, de blir inte så bara. Men idag så hände något bara, som fick mig att hitta tillbaka till de vilket va sjukt härligt, har liksom känt att det är något som saknas. Så här är några bilder jag tog förut i de sjukt fina vädret :)




















1 vecka!


Om 1 vecka så står jag där bland allt folk i Köpenhamn, lyckan kommer va helt obeskrivlig! <3


The notebook


Måste seriöst vara världens finaste men också den mest sorgsna filmen någonsin, har ju fan lipat sönder :O Men älskar den filmen, den är såå fin!








10


10 dagar kvar<3


Lycka!<3


Hardwell!






Update


Ett mindre roligt besök hos läkaren, ett ännu mindre roligt samtal med jobbet, en helt fucked up situation.. FML!


Det är orättvist när det man vill ha är utom räckhåll.


Ska försöka att inte göra detta till en sånt där typiskt "Hej, nu ska jag klaga och whina inlägg" men måste dock börja med att whina lite. Har seriöst ont, jävligt ont. I ryggen, rumpan, benen och så har de börjat gå ner i knäna på mig nu med. Försöker varje dag att hålla humöret uppe men de börjar verkligen tära på mig nu, man klarar inte av att va glad hela tiden när man har ont hela tiden och inte vet vad man ska göra för att de ska bli bättre - Idag har jag seriöst lipat mig igenom hela dagen, är liksom på gränsen att börja gråta hela tiden.

Nu hade jag tänkt avsluta lite mer positivt - Igår va jag i Göteborg med Emma, Maria och Hanna. Vi såg Joshua Radin och Joseph Arthur spela sin helt underbara musik, de va hur bra och mysigt som helst! De är verkligen riktig mys musik :) Sov sen i Göteborg hos min mormor och morfar, och så åkte vi hem till mamma idag, satt och tjötade en bra stund - Är himla glad för deras skull btw! Hoppas de håller sig såhär :)


2 veckor kvar!

Kärlek - rakt igenom! Helt fucking amazing!




GG.








Joshua Radin & Joseph Arthur today!


Ikväll blir de mys i Göteborg med Emma, Maria och Hanna - Längtar :)








.


"You can't really think about anything, you just turn off your brain and turn on your heart." - Axwell


Ego













Can you feel it in the air?!


Älskar denna låten, kan seriöst lyssna på den dygnet runt!




Katshing!



Kommer va lyckligast i världen snart..



.


The best and most beautiful things in the world can not be seen or touched, they must be felt with your heart.


Himla fin låt


Kinda cute?


Igår fick jag besök av finaste Emma, vi bakade och tjötade massa - Speciellt om Sensation som närmare sig, de är fan helt jävla galet att den 28 oktober åker vi till Köpenhamn och taggar som fan inför den 29, då Sensation är. De kommer bli helt galet jävla bra! :D

Fick för övrigt hem mina bilder som jag beställde i förra veckan, har precis kollat igen dom - Glad tjej! :)
Nu säger ryggen åt mig att jag måste ligga ner lite, passar ju dock utmärkt eftersom att Greys anatomy börjar nu på tv - Mot sängen :)


Feel so good


The truth


Hade en riktigt bra och mysig dag igår, först va vi hos pappa och käkade middag och sen på kvällen fick jag besök av Emilie, vi hade en myskväll med massa tjöt och skratt, perfekt avslut på en bra dag :)

Kom också fram till en viss sak igår, känner att detta är sista gången jag ska låta nån göra såhär mot mig, i slutändan så är det inte värt de, för det är bara jag som står sårad och ledsen i slutet. Tänker inte skriva så mycket mer om de, för ärligt så vill jag inte att alla ska veta just nu, men.. det gör jävligt ont.


RSS 2.0