18 år!

Idag fyller jag 18 år! :D På kvällen blir de middag med familjen och sen blir det utgång med dom bästa!<3
Det kan inte bli bättre än såhär! :D



Otippat värre

Jag har aldrig gillat "dansbands" stilen och liknande, det har aldrig riktigt varit min grej.. Men jag får fan ta och "lyfta på hatten" och tacka Ellinor och Lina för "The Baseballs" är verkligen nått nytt för mig, dom är fan bra asså, jag diggar't! ;) haha




Vattenkonst

Foto & Redigering @ Jag














Digg.


100223

Skolan va riktigt chill idag, 8:10-11:00 va de Grafisk och då satt jag, Lina, Ellinor och Madde och brainstormade angående en tävlig vi ska vara med i, sen så snackade vi bort rätt mycket tid också.. haha ;D Vid 11-tiden va de lunch och sen efter de drog jag och tränade i över en timme. De va riktigt skönt att köra ett pass idag, på tal om idag.. solen har varit framme största delen av dagen och det har faktiskt hänt en förändring.. Solen värmer mycket mer nu än vad den gjorde för typ en månad sen, vilket i korta drag betyder att vi är på väg mot en bättre årstid! :)

Och då blev jag såhär glad! :)



Dagens låttips

Mr Vegas ft. Million Stylez - Beat Drop (CLUB REMIX)



Lil Jon Ft. Claude Kelly - Oh What A Night



Owl City - Fireflies


The story



Foto och redigering @ Jag.

Ta mig tillbaka till...

..ruta ett.


Sommar längtan

Ta mig till solen, värmen, sena utekvällar, bad, lov, frihet, varma utefester.


100216

Idag så var det Göteborg som stod överst på schemat som sagt, planen va att jag skulle möta upp Emma på tåget och så skulle vi åka till Göteborg, men planen blev lite ändrad, på ett bra sätt.. för i Borås så träffade Emma på Maria och då bestämde vi att Maria också skulle följa me till Göteborg. De va riktigt trevligt att träffa Maria igen, eftersom att vi inte har träffats på ett tag :) Det blev också som planerat tacobuffén och då va vi lite busiga kan man ju säga.. (A) haha, men det va så värt de! Imorgon så är det också Göteborg som gäller, fast jag ska träffa min mormor och morfar. Min kamera har nu anlänt till Stockholm och snart kommer kostnadsförslaget om hur mycket det kommer kosta att laga den.. jag håller tummarna och hoppas på de bästa! ;)



11 dagar kvar..... :D

Some Pictures

Några, eller ja.. ett antal bilder som jag tänkte lägga upp här nu. Lite från sommaren, våren osv.
Hade tänkt att lägga upp det som en typ av "serie" med bilder från samma typ av ställe men som ändå inte är helt lika, ex: olika beskärningar och olika färgsättningar. Ja, ni kommer att förstå vad jag menar när ni ser bilderna:) 

Foto @ Jag.


Bildserie 1: Spindel






Bildserie 2: Vattenkonst


























Bildserie 3: Fjärilar






Wiho!

Jatack, nu äntligen funkar bloggen.. igår så fulade bloggen sig så de blev inget inlägg igår, så det får bli dubbelt upp idag då. Så, lite update angående saker och ting, idag ska jag åka med Emma Karlsson till Göteborg och äta på tacobuffén, spana i affärer och umgås, det ska bli riktigt mysigt :) Igår hade jag ju en mindre bra dag, men det blev successivt bättre och nu är det lugnt igen. Pratade med våran egen USA brud Emilie igår, fick se henne i camen och hörde henne i micken, fyfan att de är såpass länge sen vi träffades, det blev väldigt påtagligt igår och det fick mig att sakna henne extra mycket :(

Sanningens ord - Breaking Point

Sanningen? hmm, det är få som egentligen kan hålla sig till den. varför är det så? det är en fråga som jag har velat få svar på länge nu. Men nu är det inte det jag ska snacka om riktigt utan jag känner att jag verkligen behöver skriva av mig lite. Det är nämligen så att de senaste månaderna har jag gått och burit på en obeskrivlig ilska, denna ilska som bara gör mig psykiskt trött på allt och alla många gånger, men jag håller masken. Det är inte så ofta folk tar mig på såpass stort allvar, som exempel när jag blir arg, då blir jag bara "arg" på låtsas känns det många gånger som, jag får aldrig ut det jag egentligen tycker, tänker, känner. Men nu får det vara slut på det, jag är så obeskrivligt jäääääävla trött på detta! Jag vill inte mer. Idag kom min "breaking point", jag känner mig alltid självisk när jag blir arg, konstigt eller hur? nee, inte för mig, för hela mitt jääävla liv har jag nämligen fått tränga bort mina känslor och sätta andra före mig själv, varje gång, varje dag, alla år.. alla mina snart 18 år. Jag har lärt mig att leva med det, det har varit en del av min vardag, en del av mig. Det är bara att jämföra med en person som är tvärt om, som bara får sin egen vilja igenom och inte sätter andra före sig själv, det är samma sak, fast omvänt. fattar ni vad jag menar? Det är en inlärd sak, och det är alltid svårt att lära om. Idag rann min "bägare" över, jag ska fan inte känna mig självisk för detta, nej det ska jag inte! Idag, just nu, i denna stund så kokar jag, bokstavligt talat.. jag är inte "arg" längre, jag är arg!

......!!!



Snowflakes

Här har ni två bilder som jag tog precis innan min kamera gick sönder, ska btw skicka den till Stockholm nu på måndag eller tisdag, till Nikons huvudkontor/reparationsställe, håller tummarna och hoppas på de bästa :)




Bäst just nu!






:(

Min fina kamera är sönder :( Ska se över om det är så att jag ska satsa på att laga den (eftersom att garantin har gått ut så kommer det antagligen kosta en del) eller om det är så att jag ska köpa en ny, har ju faktiskt funderat på att göra det, långt innan min nuvarande kamera gick sönder.



100208

Sorry för dålig uppdatering, jag ska bättra mig.. jag ska också lägga upp bilderna från festen i fredags :)
Men nu till dagen.. Idag har varit en mindre go dag, den började med magont och yrsel och slutade med njursmärtor. jag har haft infektion i njuren en gång tidigare och det va den värsta smärtan jag har känt någonsin, låg och skrek av smärta på sjukhuset och jag vill verkligen inte ha samma sak igen.. just för tillfället så har det inte gått så långt men det känns som om jag har blivit misshandlad på hela min högra sida :S Så idag har min sysselsättning varit tv och sängen hela dagen, har kollat på massor utav detta:

Och här har ni min lilla fina samling av Prison Break ^^




Full rulle!

Hade tänkt dra dagen i korta drag, har massor att göra så :P

- Upp 5:30, fixar mig, käkar och åker till skolan.
- Grafisk 08:10-11:00 då jag tog mig en liten paus för en snabb shopping runda
- Lunch till 11:30
- Historia och Media kommunikation från 11:30 - 13:40
- Idrott - Blev gymmet för min del, göööött! Länge sen jag hade sån här träningsverk som jag har nu.. haha ^^
- Träffa mamma och syrran i stan, väntade tillsammans med mamma på att syrran skulle bli klar hos läkaren
- Tog mig en snabbis till Orion och träffade Emma Karlsson som gjorde ett snabb besök i Borås tillsammans med hennes kompis, Emma. Mycket trevligt! :)
- Hem, går ut och fotar i ca 40 minuter
- Beger mig hem och käkar och nu sitter jag här. Ska strax fortsätta med svenska uppgiften... blä! ;P

Denna underbara låten spelas för fullt hos mig för tillfället :)


O-M-G


Stegvis

- Stegvis

* 100% Färg



* 50% Färg



* 0% Färg


Galet go musik!



Taggar ju redan inför fredag när man hör denna låten! :D


- 25 dagar kvar!

1 Februari

Hallo! Idag så pallrade jag mig till skolan även fast jag inte mådde 100% bra, men det gick fint. Dagen började med en snabb föreläsning angående högskole provet, dock så ska ju inte vi som går 2.a året göra det nu men det kommer ju bli aktuellt sen när vi går 3.e året så det är ju aldrig fel med lite information. Sen fortsatte vi att jobba på våra projekt i media kommunikation, som tur va så sköt Christoffer upp inlämningen från torsdag denna vecka till måndag nästa vecka.. tror att han, precis som vi ansåg att det va alldeles för lite tid och för mycket arbete, så de va skönt att han tog sitt förnuft till fånga :) Efter detta så va de lunch då jag, Emma, Malin, Jenny, Madde och Nicki beslutade oss för att gå och käka på Subway istället för att äta maten som serverades i skolan, som för övrigt inte va så speciellt fräsch.. inte för att den brukar va nått att "hänga i granen" nu för tiden... men aa ^^ Detta följdes sen tätt upp med både svenska och historia och sist på schemat stod det matte och den varade till klockan 16:30, tog 17:10 bussen och va hemma lagom till maten 18:00. Har precis tagit det lite lugnt och kollat lite på tv m.m.. Så nu blir det till att plugga svenska för hela slanten resten av kvällen, önska mig lycka till!


- 26 dagar kvar!



Foto & Redigering @ Jag



RSS 2.0