Waterworld

Foto & redigering @ Jag








How low can you go...?

Bästa låten för tillfället!


Can you feel it coming...?

Foto & redigering @ Jag























.


I mina tankar är det krig, alla tankar och händelser bubblar upp.
I mina tankar är det de förflutna, alla har väll ett förflutet?
I mina händelser är det nutid, alla lever väll i nutid?

I mig känns det konstigt, varför?
I mig känns det fulländat, tror du mig?
I mig känns det tomt, eller gör det verkligen det?

Så jag frågar mig själv,

Varför inte sluta?
Varför inte släppa allt och bara vara här och nu?


Rätt chill eller?

Hoppas inte att det bara är jag som tycker att denna låten är riktigt jävla go och chill


Skruva upp volymen och njut!

Swedish House Mafia Ft. Pharrell - One
Den absolut hetaste låten för tillfället!


100726

Tyskland resan - Check! Fick köpt både det ena och det andra, haha ;D Grymt nice!
När vi väl hade varit i Tyskland så sov vi över på hotell Radisson i Malmö och fortsatte sen hemåt dagen efter. Älskar att vara på hotell, speciellt Radisson, det är en lyx-känsla över det hela och det är aldrig fel! haha ;D
Idag har jag spenderat dagen i Göteborg med Emilie, hade riktigt trevligt med massa shopping och vi käkade på världens godaste ställe, paprika.. så grymt gott och fräscht, prova det! :)

Hotellet



Ego



Mina underbara skor jag köpte i Göteborg! :D






Är det någon som känner igen...?

Är det någon som känner igen sig i detta...? Ibland så händer fan ingenting, det kan verkligen vara stendött men rätt som det är så slår det till och allt kommer på en gång. "Allt på en gång, ingen panik" så att säga...
I tisdags så åkte jag in till Borås för att möta upp Emilie, vi gick till frissan där dom skulle fixa hennes hår, och de gick ju finfint.. eller vad säger du Emilie? ;D haha. Sen så gick vi och mötte Sebastian och tog en cider i solen på viskan, riktigt gött! Efter de så kom Sebastians kompis Niklas, och vi gick runt lite i Borås och tjötade, sen drog jag och Emilie hem till mig. Där väntade tacos, bad, musik, drinkar, bastu och en massa skoj. På onsdag så låg vi mest och stekte och badade i poolen, gött som bara den! På kvällen hade jag, Madde och pappa en myskväll med film och godis, mys :) 

Idag ringde klockan 7... behöver jag säga mer? haha. Nee, men jag va tvungen att gå upp tidigt för jag skulle ha körning 8.45, de gick finfint :) Nu sitter jag hos mamma och ska snart börja fixa lite inför ikväll och i morgon. Ikväll blir det utgång på Puls! Ska bli riktigt nice.. Snor sen en sovplats hos Emma och sen på fredag så blir det picknick med tjejerna i Borås, mys kommer de bli :) 

På lördag så blir det en tripp till Tyskland, snacka om grymt nice vecka! :D 


Min helg

Uppdatering lite snabbt nu.. i torsdags så åkte jag, Emma och Hanna upp till Skara där vi käkade och lite så sen så blev de lite fixande och sen drog vi in till Skövde där det blev utgång på Husaren, fyfan vilken grymt ställe! Alla som är i Skövde trakterna och funderar på utgång ska besöka Husaren, kommer inte ångra er! Kom antagligen me på några vimmelbilder så kommer la lägga upp nån här sen när dom har kommit upp på hemsidan ;D

I fredags så blev de firande utav Emmas 19 års dag i Fristad, de blev käk me tjejerna först och sen blev de fest, verken från torsdag till fredag eller fredag till lördag blev de så speciellt mycket sömn så på lördagen så va jag svinigt trött.. men det stoppade inte mig, för på lördagen så fyllde min farmor 80 år så vi var hemma hos min farmor och farfar och firade henne :)

Har varit igång hela helgen så idag så är jag helt slut, fick i alla fall sovit länge idag, sjukt gött! Nu sitter jag och kolla på Ondskan och tar de lugnt :)


Ändring i schemat..

Dagens planer blev precis ändrade.. tanken va att jag skulle till Borås och kolla på Mange Schmidt med Emma Karlsson och sen gå ut på puls. Nu blir det så att jag och Emma drar till Skövde och festar loss istället, kommer bli kanoners! :D See ya!

Det går bra nu... eller?

Stressen ökar, stressen för allt och ingenting.. för att inte tala om stressen inför körkortet, morr! Ibland så känns det nästan som om den övriga världen fortgår medans man själv bara står stilla och ser allt och alla svepa förbi, fattar ni? Ibland så önskar jag att jag bara kunde trycka på någon form av paus knapp, bara så att jag kan hinna ikapp.


100712

Kom precis ur duschen, ska fixa mig, käka och sen bär de av mot bussen som ska ta mig till Borås. Där blir de till att möta upp Nicki och dra oss mot fristad hem till Emma, kommer bli gött :)

Denna underbara sommar låten ljuder ut ur mina högtalare och jag är på topp! haha ;D


O-M-G - Go låt!


Detta trodde jag aldrig...

Jag trodde aldrig att jag kunde må såhär jävla bra, jag trodde aldrig att jag kunde vara såhär lycklig, jag trodde aldrig att detta skulle hända mig. Jag trodde alltid att jag skulle vara den där tjejen som aldrig får visat sitt sanna jag, som alltid står i bakgrunden och som bara får höra "du är söt (i ansiktet)... men du är tjock".. ooh, om jag skulle fått en krona för varje gång någon bara har sagt de till mig så skulle jag vara miljonär! Jag undrar om alla som någon gång har pratat illa om mig någonsin förstår hur mycket det sårar? Hur jävla liten, ynklig och betydelselös man känner sig? Men det skiter ju ni i... Jävla svin!

Nu är jag en helt annan människa, som jag skrev i mitt förra inlägg så handlar inte detta bara om "förvandlingen" på utsidan, det handlar om hur jag har förändrats på insidan, som människa och som individ. Jag är mycket mer självsäker och mår så otroligt bra. Jag är till och med såpass självsäker så att jag skiter totalt i vad vissa kanske tycker nu men jag ska lägga upp en sak.. eller rättare sagt två saker, en bild på mig för dryga 3 månader sen och en bild på mig som jag tog precis, jag har exakt samma kläder på mig på både bilderna men det har hänt en hel del på kroppen, rättare sagt -23 kg. Och jag trodde aldrig att jag skulle våga lägga upp något sånt här... men nu gör jag det.


Inga ord kan beskriva känslan jag har inom mig just nu.


Tagen 100411


Tagen 100708

Ska vi ta oss en runda eller?

Kom precis in från en springrunda i regnet, fyfan va gött de va men något som va ännu skönare va känslan jag hade inom mig, mitt "gamla jag" hade aldrig gått ut och sprungit i regnet, jag hade suttit inne och latat mig, kollat på TV eller något sånt. Men nu gjorde jag inte det och min handling samt känslan jag kände bevisar verkligen att det inte bara är på utsidan man förändras med denna operationen, man förändras också på insidan och det känns... så jävla bra!


Bio

Igår hade jag en hel mysig dag i Göteborg med tjejerna, vi käkade på tacobuffén och shoppade lite inne i stan. Efter de så drog vi oss mot bergakungen där vi skulle se Eclipse, den va riktigt bra och höll mina förväntningar :) Efter filmen så satte vi oss på ett cafe och pratade lite och fikade, sen tog vi tåget hem. Tack för en grymt trevlig och mysig dag tjejer! :)<3




Stegvis


Foto & redigering @ Jag

Här har jag enbart lekt med kontraster och färger, har inte fixat till verken huden eller bilden på något annat sätt. Genom att leka med kontraster så kan man "trolla bort" en hel del. enjoy! :)


Orginal


1


2


3


4


5


Toppnotering!

Har haft två riktigt softa dagar, igår så va de gött väder med mycket sol och det resulterade i stek vid poolen och bad, de va ju trots allt 24 grader i poolen så de va riktigt gött :) Men idag slår ju fan allt... Idag va årets hittills varmaste dag, och då menar jag VARMASTE, sjukligt varmt asså, så har legat utslagen vid poolen hela dagen samt badat massor, de va 26 grader i poolen idag, toppnotering på säkert 3 år. Det varmaste har varit 28 grader och vet vem... de rekordet kanske slås i år? Med tanke på att denna sommaren ser ut att bli bland dom varmaste någonsin!

Här är två bilder från idag, den ena är på poolen och den andra är på mig när jag dyker.




Honey and the moon

Foto @ Jag

Dag vs. Natt




Riskettan

Igår så åkte jag in till Borås och träffade Emilie, vi tog en glass och njöt av de goa vädret samtidigt som vi väntade på att bussen hem till henne skulle gå. Väl hemma hos Emilie så lagade vi mat, kyckling inlindat i bacon med quinoa och melonsallad, gööör gott! :) Sen blev de lite övningskörning där de hände massa bus, hahaha fyfan va kul vi hade.. och de föll sig så att vi fick lite hjälp utan två killar som ville hjälpa oss när vi övade på att fickparkera, så dom ställde glatt upp sina bilar där och så körde jag och Emilie gasen i botten, haha ;) Nee men de gick jättebra faktiskt. Efter detta lilla äventyret så bestämde vi oss för att ta oss en promenix men vi hann inte så långt för vi blev helt tagna av de vackra vattnet och solen så vi bestämde oss för att gå ner dit istället. Väl där så såg vi en båt som låg där, helt ensam.... så vi tog en chansning och tog oss en tur ut på sjön, med solnedgången och allt, de va hur mysigt som helst :) De ända som saknades va lite picknick, haha ;) Sov också över hos Emilie, med när jag vaknade så va hon inte där ... :O Haha, nee jag visste va hon va, hon skulle ha sin risketta tidigt så hon fick gå upp väldigt tidigt vilket gjorde att hon inte va där när jag vaknade. Lite lustigt eftersom att jag också skulle ha min risketta idag, fast jag hade den i Göteborg vid 14:30-17:30 och jag måste ju säga de att de va verkligen inte lika tråkigt och långdraget som alla säger att det är.. Jag antar att de har med att göra vem som leder kursen och vilka som är med på kursen, jag hade iallafall riktigt trevligt med gött folk :)


RSS 2.0