"You don't like Hardwell on Fb, and now you're going to die.."



Har ingen ork att bry mig längre, de gör för ont.


Hardwell @ Jönköping
































Total lycka!!


TAGGAD!!!

Ikväll är du min!!!








Oslo baby

Äntligen lite tid att skriva! Har haft fullt upp de senaste, tillbringade min helg tillsammans med my partner in crime i Oslo, de hände ju en hel del galenskaper.. haha! Hade helt galet jävla kul! De måste göras om snart igen! Igår träffade jag tjejerna på en fika och massa tjöt, det behövdes! :)

Här kommer lite bilder från helgen:)
















.


Between the lines


Satt nog i över 20 minuter och bara stirrade på dataskärmen och skrivbordet, började skriva en rad, en mening, något ord - För att sen radera det. Och börja om. Om och om igen. Det är lite så det känns just nu, man tar ett steg framåt, i tro om att nån ska va där och fånga en, i tro om att folk ska förändras, till det bättre. Men nej, så fel man kan ha. Och när man väl märker att de var fel - Så backar man tillbaka, men inte bara ett steg utan flera. Och så börjar man om, om och om igen. I hopp om att nästa gång man tar ett steg framåt så ska det verkligen vara nån där som tar emot en. Förstår du vad jag menar? "Between the lines" ?


Lycka!


Tog en tripp till Jönköping med godingen och skaffade biljetter till Hardwell! Råkar va lyckligast i världen atm!


3 månader kvar!!!




What's up, what's up, you wanna party, what's up?!


Är sjukt taggad tills ikväll då jag ska ut me mina godingar och äga dansgolvet! :)

Favoriter atm:






Tröttnar aldrig på denna låten..



Can't wait!


Every teardrop is i waterfall


Blir äckligt jävla trött på folk som ljuger hela tiden, hur kul kan man tycka att de är på en skala att göra någon ledsen om och om igen?! Jävla svin.


RSS 2.0