Can you feel the vibe?!








































Nu kör vi all in!


Nu bär de av mot Göteborg med Emma, Hanna och Maria – Hotell och utgång, de kan ju bara inte bli annat är galet jävla bra! Ikväll kör vi på svenska mässan, de kommer bli insane! ;)


I'm back!


Har varit rätt jävla dölig på att langa nya uppdateringar, har haft massa att göra de senaste och har inte riktigt haft lust att skriva faktiskt. Men i vilket fall som helst - I'm back! ;) Idag är de ju faktiskt inte vilken dag som helst, de är julafton, älskar allt som har me julen att göra, de är ju sååå mysigt! Inväntar att resten av släkten ska komma hit för att fira jul, man kan ju tro att jag sitter och lyssnar på typ julmusik just nu, för att komma i stämning. Men, så fel man kan ha.. Sitter och lyssnar på massa go house musik och taggar fan tills imon, de kommer bli insane! ;) För övrigt så tänkte jag bara för skoj skull langa lite bilder - En bildbomb, ett tag sen jag gjorde de nu. Ne, nu måste jag fixa lite här innan vi får gäster - God Jul på er! :)
















Early Bird - Summerburst!

Katshing! - Idag släpptes dom och jag sitter här med min bekräftelse på mailen om biljetterna! :D


Confession


Gillar inte att erkänna de för mig själv, och ännu mindre att säga de,
men jag är rädd - Har mina anledningar, alla har sin "historia" här i livet.


10 dagar


Nu finns de ingen återvändo...


7/7-12 kör vi!!




Nöjd tjej!


Summerburst!

Summerburst i stockholm i sommar - De går ju bara inte att missa!


Fler artister kommer! ;)


.


Usch, gillar inte sånna här dagar - Då man tänker, analyserar och känner efter för mycket. Tankarna bara snurrar hela tiden, mår fan illa av allt snurrande, alla frågor, tankar och funderingar. Vill kunna ha svar på de mesta, vill kunna veta vad som händer, vill kunna styra över saker och ting mer än vad man egentligen kan. Vill kunna läsa andras tankar istället för att själv sitta här i ovisshet och undra hur andra tänker, känner och resonerar. Önskar allt vore lättare. Något som är knepigt är också hur man kan känna sig så sjukt ensam fast man har massa fina människor runt omkring sig hela tiden. Imon är en ny dag, en bra dag, men just nu, ikväll, så är det en jobbig dag.


It's simple.


You can't really think about anything, you just turn off your brain and turn on your heart.


New!




RSS 2.0