Lycklig tjej!


Nu är allt fixat, bokat och betalt inför SENSATION! :D
Är just nu världens lyckligaste - Taggar och längtar som fan! :D


Mhm!







Don't underestimate the things that I will do.


De va skarpt läge idag när jag skulle ha kompleterings foto på gaddenskolan i bollebygd imorse, va lite nervöst men de gick skit bra. Och sen när min chef kollar på bilderna och uttrycker sig som så "Du är ju en pärla" - Då, går egoboosten igång! :D För övrigt så ska Sensation biljetterna bokas imon, kommer va världens lyckligaste vid den här tiden imon ju! :D


Bakis.se


Hade riktigt kul igår på festen men mår dock som jag förtjärnar idag, fyfan asså.. Ligger i sängen ingosad i mitt täcke och lyssnar på lite mysig musik, just nu spelas denna underbara låten:




Actions speak louder than words


Hatar åska! Och att då vakna av att de åskar helt galet mycket och att blixten slår ner jävligt nära så bilalarm går igång - De är inte okeey. Nåväl sitter här och lyssnar på min nya kärlek och taggar inför ikväll då Emilie och Johan ska ha sin inflyttningsfest, kommer bli riktigt kul! :)

Är typ helt nerkärad i denna låten, så galet bra! Bara dra på den på högsta volym och njuta!




Turn the lights off


Sitter själv hos mamma och är just nu uppkrupen i soffan med mitt goa täcke runt mig, tända ljus och go musik, de enda som saknas är nån som kan vara här och hålla om mig och mysa med mig i soffan.

Fick för övrigt ett uppdrag av jobbet att fota karnevalen som högstadieeleverna i Bollebygd skulle gå idag, där bilderna ska vara med i deras skolkatalog, de va riktigt kul samt att jag fick träffat massa gamla lärare som jag stannade och tjötade me lite, himla härligt! :)


I wish that I could see you again, but I know that I can't...


Na na, na na na, na na
I miss you, miss you so bad
I don't forget you, oh it's so sad
I hope you can hear me
I remember it clearly

The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same
Ooooh

Na na la la la na na

I didn't get around to kiss you
Goodbye on the hand
I wish that I could see you again
I know that I can't

Oooooh
I hope you can hear me cause I remember it clearly

The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same
Ooooh

I had my wake up
Won't you wake up
I keep asking why
And I can't take it
It wasn't fake
It happened, you passed by

Now your gone, now your gone
There you go, there you go
Somewhere I can't bring you back
Now your gone, now your gone
There you go, there you go,
Somewhere your not coming back

The day you slipped away
Was the day i found it won't be the same noo..
The day you slipped away
Was the day that i found it won't be the same oooh...

Nah nah, nah nah nah, nah nah
I miss you.


<3






Generös brud


Himla bra dag på jobbet idag och då även rätt jävla gött när man ser att lönen har kommit idag - Katshing i kassan! haha ;) Bara därför så bjussar jag på dessa bilder, tss ;D






Det flyter på


Himla dölig uppdatering de va här då - Måste jag se till att ändra på!

Just nu jobbar jag för fullt och det flyter på, får allt mer ansvar och ska klara mig själv allt mer ute på plåtningarna, snart dags att åka ut helt själv, det pirrar en hel del kan jag tala om men de kommer gå fint :) Kommer in allt mer i rollen som fotograf så det känns bra! För övrigt så har jag varit och fikat med Emma och Maria idag, himla mysigt! :)


Titta - Lyssna - Njut - Älska!


Ta mig tillbaka till denna kvällen!

Ryser varje gång jag ser detta, så sjukt jävla grymt va de!


Can't help it


Längtar så galet mycket!


Can you feel it in the air?!


Har just kollat klart på "Take One - A documentary film about Swedish House Mafia",
blir helt galen när jag ser den, så sjukt jävla taggad på att bara gå ut,
festa och bara dansa som fan till sån här underbar musik! ÄLSKAR DETTA!




Perfekt slut på en bra dag.


Kom precis hem efter att ha träffat tjejerna i Borås, de blev en go och mysig fika med himla massa tjöt och skratt, mys! :) Ni är seriöst dom bästa som finns, ni är underbara! :)<3 För övrigt idag så har jag varit i Göteborg med Tina och fotat en förskola, gick himla bra :) Nu väntar en go dusch och sen chilla lite, mys! :)


Original vs. Remix


Kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag gillar bäst, gillar originalet väldigt mycket,
både musiken och själva texten är galet fin. Men samtidigt så är Thomas Gold remixen sjukt jävla go!




Party in my head


Jobbat 8-17 idag, helt okeey dag på jobbet ändå, min extrema huvudvärk gjorde den mindre rolig men ;D Väl hemma så blev de tacos och sen ut på powerwalk, gött! Imon blir de till att åka till Göteborg de första som händer, ska med Tina på en plåtning och lära mig de sista innan jag åker ut själv. Längtar för övrigt tills imon efter jobbet, då jag ska till Borås och träffa mina godingar, har saknat dom något enormt!


I like it dirty






Det är din förlust, och enbart din.


Härligt att jag fick se att du inte är lika snäll, go och fin som du vid första blicken verkade vara, jävla ass. Du är absolut inte värd mig, du är verkligen inte de. Du är inte värd att ens lägga ner tid på, från och med nu så kommer jag inte lägga minsta lilla tanke eller känsla på dig. Jag hoppas att du nån gång vaknar upp ur ditt jävla sätt att behandla folk på och inser att du faktiskt gick miste om någon jävligt bra. Och att de inte finns en möjlighet till att ens få prata med mig igen, man behandlar inte nån på de sättet utan konsekvenser. Eller ens tror att de är okej, för de är de inte, de är verkligen känslokallt och riktigt jävla svinigt. Ingen vill ha en som är sån.


Längtar!


Manshora.com

Himla bra dag, fick leka med min fotoutrustning idag, lära känna den tills de är dags för mig att åka ut på jobb själv, sätta händerna i helt ny utrustning - snacka om lycklig tjej! :) Dock så hände en liten grej vid lunch, va ute och gick en snabbis med några från jobbet och så börjar de regna lite, sådär halv mysigt regn bara men efter en liten stund så bara himlen öppnade sig totalt och de bara öste ner, de va fan helt sjukt! Fick kubba hela vägen till jobbet och upp för den jävla backen..de va fan inte lite jobbigt :O Så kommer in på jobbet igen, blöt som en galning, hela jag va blöt och kall, men samtidigt så va de rätt härligt att springa i regnet, iaf så tänkte jag så när jag väl kommit in i värmen och de torra ;D haha




Eye candy


Sitter här nyduschad och väntar på att "The hunks" ska börja, de är ett jävla skit program egentligen där alla är svin och beter sig som ett par jävla ass mot tjejer. Men det finns ett stor MEN i detta, jag tittar seriöst enbart för denna mannens skull som är på bild nedanför, ögongodis så de skriker om de ju! :O Ge mig!

 

 


I should be ashamed cause I let you treat me this way


Hemma efter en lång arbetsdag, vi började alla tidigare idag för vi skulle överraska en på jobbet som fyllde år, blev himla mysigt med go mat och tårta, inte alla som har den lyxen på jobbet ;) Sitter här och har halvt foodbaby efter maten, ska gosa ner mig bland mina kuddar en stund och sen ut och powerwalka.


The silent treatment


Vet inte riktigt vad jag ska skriva, vill egentligen skriva så mycket men vet inte om jag borde. Vet inte om jag borde göra ett seriöst inlägg eller om jag ska strunta i de?
Med närmare eftertanke så tror jag att jag tar de vid ett senare tillfälle.

Iaf, började jobba idag vilket gick fint även fast de va mycket att ta in, det är ju inte så konstigt egentligen eftersom att de är så mycket nytt men ändå. Hemma vid 5, trött efter en hel dag och har egentligen inte gjort så överdrivet mycket efter. Har haft en sån där dag då man bara vill komma hem och bli omkramad i evigheter, inte släppa taget och bara känna närhet.


Ge mig!


Inte långt kvar tills jag står där, gaaaalet!





You have got to be the finest thing in history


Jag är nog sämst på att uppdatera här, fick höra de idag me ;) haha. Så får la dra igång och uppdatera här igen ;) Vad har hänt de senaste då? Jo, just de ja.. har börjat jobba, snacka om gött att tjäna egna pengar och sen få jobba med de jag vill och med folk som är himla goa :)

Och idag har jag haft en hel mysig dag med Emil :) Jag saknar för övrigt PP-tjejerna något enormt, känns himla skevt att inte träffas typ varje dag längre, som vi gjorde när vi gick i skola :/

Nu ska jag lägga mig i sängen, gosa in mig i alla mina kuddar och kolla på film :)




I'm sick of you tryin play with me like i'm your toy


RSS 2.0