19 år!


Idag blir jag 19 år! :)




Sånna saker som går rakt in i hjärtat<3





It's your choice.


You can either stand there and do nothing,
and watch me walk away.
Or you can do something,
and get me to stay.
It's your choice.


Into dust.



Foto @ Jag


Still falling
Breathless and on again
Inside today
Beside me today
A round broken in two
'til your eyes shed into dust
Like two strangers turning into dust
'til my hand shook the way I fear
I could possibly be fading
Or have something more to gain
I could feel myself growing colder
I could feel myself under your face
Under your face
It was you
breathless and torn
I could feel my eyes turning into dust
And two strangers turning into dust
Turning into dust


När man väl har..


.. tillgång till en cam så får man ju se till att leverera också ;) haha








Kvällens planer


Utgång i Göteborg med Emilie, kommer slå klackarna högt i taket ikväll ;)


Beslut.


Du har gjort det enkelt för mig,
du har gjort detta beslutet enkelt.


Can you feel the vibe?







.


Trust your instincts, make a decision and stick with it.


Everything you can't have..





Ögongodis


Kategori: The OC.

Benjamin Mckenzie







Cam Gigandet












.


Hoping for the best but expecting the worst.


Alla hjärtans dag


Har egentligen inga "bra" erfarenheter av alla hjärtans dag, och trodde inte att denna dagen skulle bli något annorlunda eller något speciellt me. Hade dock planerat att åka hem till Emilie och träffa henne, tjöta, skratta, baka och jobba me vårat projektarbete. De första jag möts av är en helt underbar kram, en sån där kram man egentligen aldrig vill släppa taget om, man vill bara gosa in huvudet i axeln på den andra personen och stå där i evigheter. Som om inte de vore nog så fick jag en gosig nalle, godis och ett fint litet brev. Tror inte du förstår hur mycket de betyder för mig, sånna här saker är väldigt värdefulla för mig, tack så mycket! Du är underbar människa!!! <33 Efter att ha blivit en aning rörd och emotional där ett tag så satte vi oss och spanade på resor, studentresa närmar sig me stormsteg.. vi föll för några ställen, dock ett som va... helt jävla sick, så vackert va de!! Sen blev de lite bakning, muffins.. och kan ju säga att de slutade i KRIG! haha! Men de blev ändå en del smet över till muffinsen, haha ;)


.





Put your hand on your heart and tell me...





Galet sexigt eller bara galet...?


Nu när jag är ung så vill jag ju ha de, men kan tänka mig att när jag blir äldre så kommer jag ångra de, men fan.. Jag är farligt jävla sugen på de ändå asså.. Vore de inte galet sexigt att ha en pussmun tatuerad såhär på halsen? Precis under örat?! :O




Miike Snow till Göteborg!


oooja, ni läste rätt.. fyfan va underbart, Miike Snow kommer till trädgårn i göteborg den 28 februari, dagen efter min födelsedag.. snacka om att de är att kanon tillfälle att fira mig 19 års dag eller!! :D Nu taggar vi med lite musik från Miike Snow! ;)




Jag tror jag är kär..


Idag på väg hem från Borås så ser jag de mest underbara, sötaste, gulligaste jag någonsin har sett. En liten söt dvärgspets, det va PRECIS en sån jag vill ha. Faaaaaaan va söt! Jag blev seriöst kär i den lilla krabaten!! :O Såååå avundsjuk på hon som gick med hunden asså, ville bara hoppa ut ur bussen och byta plats me henne! Kunde inte hitta en bild som visar exakt hur den såg ut, men detta va de närmaste jag kunde hitta... seriöst, avlider man inte?! Sååååå underbart söt och gosig :O




Lose control.





I just can't fight this feeling





Skön låt såhär på kvällen!





Nu är det officiellt!


Skrev på mina anställningspapper idag, så nu är de officiellt! Kommer bli galet bra! :)


There is nothing scarier..


When you get what you want, that's when you got something to lose.


Fisk.


Min kompis Emilie hade hittat en bok om ens stjärntecken, där den beskriv hur man va som människa och jag tror absolut inte på typ horoskop och sånt, tycker egentligen hela grejer är rätt löjlig. Men Emilie sa att de va så sjukt mycket som passade in perfekt på henne så vi gick och kollade om mitt stjärntecken fanns, och de gjorde de. Köpte boken och började läsa, och fan.. de va nästan som om jag hade skrivit boken själv, helt seriöst. Blev både lite skrämd av de men samtidigt nyfiken, visste egentligen inte riktigt hur jag skulle reagera. När jag kom hem så satte jag mig och läste hela boken, asså de är verkligen sjukt, det är sååå mycket som passar in på mig, hur jag är som människa, vad jag känner, vad jag tycker och står för osv. Har tagit en hel del citat från boken, det är sjukt, allt detta är jag. Det beskriver mig som person så bra, både mina bra och dåliga sidor.


- Goda egenskaper: omtänksam, god lyssnare, kärleksfull, livlig fantasi.

- Dåliga egenskaper: kluven, passiv, krävande, bekräftelsebehov.

- Fiskarna är ett vattentecken och är mycket känsliga, sensitiva, romantiska och intuitiva. De står alltid på de svagas sida. De har mycket fantasi och kreativitet och kan skapa luftslott som de upplever som trevligare än verkligheten. Den livliga fantasin kan också användas till att de skrämmer upp sig själva så att de i förväg upplever hemska scenarion som aldrig kommer att inträffa.

- Fiskarnas starka känslighet gör dom empatiska. Det är lätt för dom att känna in andras situation och problem och de är oftast goda lyssnare, som behöver känna att de finns till för andra för att livet ska kännas meningsfullt. Deras empatiska förmåga kan dock vara till bekymmer, med den kan de ta på sig andra människors sinnestillstånd och styras till anpassning.

- Fiskarnas svåra kluvenhet gör lätt deras självkänsla onödigt låg.

- Med sin livliga fantasi kan de också skapa problem som inte finns. Ofta kan de tänka negativa tankar om sig själva.

- Allt fatta beslut som inte är till glädje för alla är också svårt för fisken, som helst vill att alla ska vara nöjda.

- Fiskarna är otroligt hemkära.

- Har svårt att fatta stora beslut.

- Fiskarna blir lätt förälskade, för att inte säga kära i kärleken, kan älska religöst rent och överspänt romantiskt och har ett starkt behov av att känna sig behövd.

- De längtar efter att få ge hela sitt hjärta och alla sina känslor till någon.

- När en partner gör fisken besviken blir hon djupt sårad och stänger in sig själv och blir svår att nå.

- De är inte själva drivande i en romans men låter sig gärna svepas med och förföras. Oftast faller fiskarna för driftiga och livliga människor som skapar tempo och ger beskydd, och tar initiativ.

- Fiskarna är det minst aggressiva stjärntecknet av alla.

- Fantasier och rollspel passar deras mentalitet alldeles utmärkt. Men liksom alltid med fiskarna är kluvenheten ett grunddrag. Intresset för sex kan växla för en sekund till en annan. Fiskarnas partner måste ha mycket förståelse och stark sexdrift. Annars kan fiskarna uppleva att de inte får tillräckligt mycket bekräftelse.

- Om fiskarna gifter sig har de för avsikt att vara trogna, de är alltid lojala.

- Fiskarna har dock en innersta längtan efter att få älska helt och fullt, utan förbehåll. Ofta kommer deras dåliga självkänsla i vägen för mogna förhållande, men om de lär sig att älska sig själva finns goda förutsättningar att uppleva äkta djup kärlek.

- Är fisken i ett förhållande vill den ha sexuell och emotionell stimulans, samt uppmuntras intellektuellt.

- Fiskkvinnan är urbilden av en romantiker. Romantik är oerhört viktigt.

- Ingen är så känslig som fiskarna, trots det är de sociala och sällskapliga. Deras känslighet är både deras svaghet och styrka.

- Fiskarna kan bada i så mycket skuldkänslor att de inte tror att de har rätt att ha roligt – och där har dom fel. De måste komma över sina skuldkänslor och sina rädslor och börja älska sig själva.

- Fiskarna värderar sina riktiga vänner högt, kanske eftersom de ofta har ganska få nära vänner. För fiskarna är det lätt att skaffa nyttiga bekantskaper som man inte måste underhålla jämt utan kan använda när man behöver.

- Många fiskar har depressiva tendenser, som kommer av vrede som inte får utlopp utan istället vänds inåt och att de upplever sig själva som hjälplösa.

- Om fiskarnas vän inte ställer upp känner sig fisken sårad, sviken och bitter. Eftersom de själva vill ge allt till sina vänner förväntar de sig detsamma tillbaka.

- Fiskarnas riktigt vänner blir som familjemedlemmar.


.


Go eller?


Ja, eftersom att min helg började igår så har dagen varit riktigt skön, varit och haft möte angående mitt jobb och på fredag ska jag tillbaka dit och skriva på anställningspapper! :D Morgondagen blir också chill, ledig som sagt, dock sen på kvällen blir de att köra till Borås och gå på våran fotoutställning, mys ändå :)

Den e la go?! ;)




Favorit i repris..


Har nog antagligen sagt de förut, men faaaan.. va bra denna låten kan va ibland asså, en dag som denna är den klockren! Från 1.45 och framåt... Fan, dra på högtalarna på högsta volym och bara kör! Men.. en galet go bas är ett måste! ;) haha




RSS 2.0