Cold as ice.

Sammanfattning om fredagen,lördagen och söndagen.

Fredag : Mådde dåligt så jag var hemma, blev ingen Håkan Hellström heller :(
Hade hemma kväll me mamma, de va nice de me :)

Lördag : Åker till Borås me mamma och madde vid halv 10. Är där ca 10, kollar på skor och jackor. Fick köpt två par skor, gött värre (: Köpte också Prison Break Säsong 3, fan va nice!! ;D Träffade Emma, hennes mamma och Jocke vid tolv tiden, kollade lite i stan med dom efter ett tag så åker jag och Emma iväg till knalleland. Drog till Donken och framåt 14:30 tiden så möter Sophia och Maria oss där, och efter en liten stund så kommer Hanna med :) Käkar lite och sen bär de av till massa affärer, köper två par trosor på Gina och spanar in lite saker jag kanske ska köpa i veckan som kommer. Vid 16:30 tiden så åker Hanna hem, hon mådde inte så bra. Framåt 18-tiden så åker jag, Emma, Sophia och Maria till Södra Torget. Jag och Emma tar en buss till Coop Forum medans Maria och Sophia tar en buss hem till Bollebygd. Emma och jag handlar lite på Coop och sen går vi hem tll henne och käkar. Vid 20-tiden så drar jag och Emma och köper Cola och godis, och sen bar de av hem till henne och kolla på The Notebook, seriöst den bästa filmen jag har sett! Började ju fan gråta i slutet, så jäävla sorlig! Filmen va klar typ 23:00, då fixade vi oss och la oss i sängen, satte på datan och satt och kollade runt på internet i ca 2 timmar, så vid klockan ett på natten så släcker vi ner och söver.

Söndag : Vaknar lite i 11 på morgonen, chillar och käkar frulle.Sen va de dags att arbeta lite, fick hjälpa Emma att göra slingor i hennes hår. Asså fyfan va starkt det medlet man färgar med luktar, de gick ju nästan inte att andas, usch! Men de blev grymt fint :) Haha, de gick ju bra när jag skulle hjälpa henne att sköllja ur färgningsmedlet ur håret...  Hennes tröja va ju en aning blöt kan ja ju säga, iallafall på ryggen. haha! Jag tog 14:40 bussen hem till bollebygd, är hos mamma typ 15:40. Lite efter 18-tiden så åkte jag, Mamma och Madde till pappa, käkade god mat och kollade på Parlamentet :) Åkte hem 21:00 och när jag kom hem så satte jag mig direkt och kollade på Mord i sinnet, så grymt bra de är asså! Just nu är det paus och nyheter, men sen började det igen, sen ska jag sova.


Dagens goda gärning!

Ja, jag skulle som sagt sätta mig och kolla på idol klockan 20:00, och 5 minuter in i Idol så får mamma ett sms från syrran där det står att hon ska ringa henne. Massvis av olika tankar far runt i huvet, vad kan ha hänt? (Hon fick sitt moppekörkort idag så hon va ute och körde med en kompis) Och så är det såklart att man "fruktar" det värsta. Men iaf, mamma ringer madde och hon säger att hon har kört in i Jenny (hennes kompis) och att hela mopeden är paj. Vi drar självklart gasen i botten och kör dit där dom va. Det visade sig att alla henne framkåpor är paj, ena lampan hänger och slänger, bensinen har läckt ut och inte nog med det.. nyckeln hade gått av på mitten så de gick inte att köra den. Första reakrionen va ju självklart om de hade hänt madde nått, hon hade fått mopeden på sitt högra ben men hade inte så speciellt ont. Så de va tur de :) Men vi står iaf där, i mörkret och vet inte va vi ska göra. Ringer pappa, då är han och jobbar och kan inte komma och hjälpa oss på över en timme. Så jag och madde bestämmer oss för att leda hem mopeden till mamma. Det tog ca 35-40 minuter, så jäävla sjukt jobbigt. Men kände sig bra sen när man kom hem, hade hjälpt henne me de och så. Mopeden väger ju trots allt typ 96 kg så de va tungt! När vi väl kom hem så gick jag och tog mig en lång och välförkänt dusch, och detta va min goda gärning för idag! :) Hehe.


Håll igång!

Skolan idag:

- Börjar 08:10 då de va dags för prov i mediekunskap. De kändes bra men tycker att vi hade lite för lite tid, fick stressa igenom massa men hoppas på att de gick bra :)

-  Rast och sen va de dags för Engelska, skrev ett litet "brev" elle vad man nu ska säga om hur jäävla bra jag är på allt. haha ( Misstolka inte detta, är inte det men man skulle överdriva massa när man skrev de så )

- Lunch och sen va de dags för prov i Mediaproduktion - Ljud. De gick för jävla bra måste jag säga, är mycket nöjd. Gjorde provet snabbare än räknat så hade 40 minuters rast då jag, Lina, Ellinor och Emelie gick och spanade lite i affärer och så.

- Sen va de tillbaka till Mediaproduktionen. Höll på i Adobe och fixade me ljudfiler och så.

- Rast och sen va de dags för Multimedia, grymt kul måste jag säga :D Skulle göra en animation i Flash med hjälp av Photoshop. Nice värre ;D

Nu :

- Är klockan strax 20:00 och jag sitter och väntar på att Idol ska börja, gött! ;)


Welcome to the party baby!

Igår va de fest hos Hanna, ungefär såhär så gårdagen ut för min del :

Åker in med 18:27 bussen till Borås med Maria. Möter Emilie och åker till Hanna. Då va de inga där så vi satt och chillade lite, fixade musiken osv. Sen kom Linda, Tobbe och David, dom hade varit och fixat lite grejer ;) Sen kom Emilies kompis Ida, sen kom Sophia och lite senare kom de en jääävla massa och jag kommer inte ihåg namnet på alla men de va Niklas, Greken, Andre ... aa, de va nog dom jag kom ihåg va dom hette. haha xD Men men, grymt goa människor iallafall :) Sen komme Ramme, Robin och Crippa. Och sen kom de lite till och sen lite till, ganska många där tillslut ju :) Sen framåt tolv-tiden så gick några och sen vid ett elle nåt så gick de några till. Kommer inte riktigt ihåg när alla gick men somnade iallafall hos Hanna vid 3:30. Vaknar vid 9:30, käkar frukost och fixar lite i lägenheten. Går sen och pantar massa flaskor och burkar, fick fan ihop 71 kr, räääätt mycket flaskor o burkar asså :O Tog sen 12:08 bussen till Södra Torget där Hanna och jag gick runt lite och fotade (bilder kommer) tar sen 12:40 bussen hem till Bollebygd. Resten av dagen har jag chillat, pluggat, kollat på Miami Ink och nu sitter jag och kolla på Hål i väggen, sen blir de Mord i sinnet me mamma och sen sova :)

Måste tacka Hanna för en underbart rolig kväll, kanon kul verkligen :)

Här kommer lite bilder från igår, Enjoy! (:

Fölk.


Emilie och jag.


Fölk.


Party party!


Fölk.


Fölk.


Party people!


Fölk.


Emilie, Ramme och Ida.


Maria och Sophia.


Emilie och Ida.

Supermassive Black Hole

Fuck yeah! Idag är jag på topp, känns underbart!

Skolan började idag 08:10 med SO, då vi diskuterade politik. Jag, Lina, Ellinor och Charlotta skulle starta ett eget parti. Sen hade vi engelska, skulle översätta en låt från Engelska till Svenska eller tvärt om och jag valde att översätta Aviation - You were my everything. Grymt fin låt måste jag säga! Sen va de lunch, hade lite tid över så gick en snabbis och kollade i storknallen. Sen va de Multimedia då vi fick fria händer att arbeta i Photoshop CS3, fan va nice! Löööööve till det :)
Sist så hade vi Estetiskverksamhet då dom delade in alla i tre olika grupper och jag kom i dramagruppen. Hade jäävligt roligt kan jag be att få tala om, alla e ju så grymt goa asså (: haha, dagens bästa va ju ändå när alla låg på gölvet och jag helt plötsligt bryter ut i världens asgarv, kan fan inte sluta skratta och de slutar med att alla ligger där och asgarva på gölvet! Haha! Tog 15:10 bussen hem.
Åkte till pappa typ vid 19-tiden, hämtade min mobil (som har varit på lagning) snackade och kollade lite på tv, kom precis hem därifrån.
Vad händer nu? Jadu, det är en historia i sig .

Tack för mig, Pusshej.



Full rulle!

åååh hej! Här sitter jag, trött som ett as och klockan är typ 19:20.
Såhär har min dag sett ut:

- Skolan, började 09.00 då vi hade Mediaproduktion - Ljud. Trodde de skulle vara riktigt nice men de va grymt segt och ganska tråkigt. Vi läste bara igenom 16 papper och sen va de dags att svara på massa frågor från texten vi precis hade läst, segt värre!

- Rast, då jag, Lina och Ellinor gick och kollade lite på stan och sen käkade vi lunch.

- Mediaproduktion igen, gick igenom frågorna och texten. Måste vi kunna de till provet nästa vecka.....

- Matte, då vi gick igenom va vi ska plugga på tills på provet, som också är nästa vecka......

- Och sist hade vi Mediekunskap, då vi gick igenom massa vi ska kunna tills provet... och hör och häpna gott folk, detta provet är också tills nästa vecka... jag ville bara gå och hänga mig själv eller något! Vafan händer?!

- Slutade 16:05 då jag och Ellinor gick och satte oss i en datasal, jag gjorde klart en grej i Flash, fan va gött att de e över (: hehe.

- Tog 17:10 bussen hem, kom till Bollebygd typ 17:45. Gick hem till mamma, och käkade lasagne, gött värre ;D Och nu sitter jag här, vet inte riktigt vad jag ska göra men de löser sig nog ;)

Imorgon och på onsdag är jag ledig, suck on that fuckers!! ;)

/ . Foto @ Michaela.W . / - ( Jag )


 


Haha så jäävla klockren ändå!


Denna måste ses! Spana speciellt in slutet ;) haha!


Sexbomb!

Tjeenafan!

Idag e jag på topp, seriöst.. länge sen ja kände så här :) hehe

Dagen tillägnas min lilla syrra som fyller 15 idag,
stort grattis till dig ditt porno ;) <3

Skolan idag dårå, 08:10 hade vi svenska, läste en novell och snackade sen om den i små grupper. Sen va de matte, kom ikapp typ allt efter att ja va sjuk, göttgött (: Lunch, so och sist idrott då vi joggade i skogen och körde intervaller. Blev hämtade utav Clas som skulle till Bollebygd så han hämtade upp mig på vägen. Kommer hem till mamma vid tre-tiden. duschar, käkar och åker sen till pappa. Nu sitter jag här, mamma och pappa e och hämtar syrran moppe ^^ Ska nog egentligen plugga idag men skiter i de, har fan pluggat varje dag efter att ja har kommit hem från skolan denna veckan. Så de ska bli gött o slippa de idag :)

Jag måste bara.... dagens låt är lätt : Tom Jones - Sexbomb. Den har jag seriöst gått och sjungt på hela dagen. Alex sjung han me, och jag kan ju säga som så att han får verkligen till de där me "Sexbomb" ;) Jag, Lina och Ellinor kom fram till att jag ska söka till idol nästa gång, och sjunga den låten. hahaha! Fyfan va nice du ;) Kanske till och med bli duett me Alex? ;) De är bara att vänta och se, haha . Se mig på tv nästa år? glöm inte de ;) haha.

" Sexbomb sexbomb you're my sexbomb,
and baby you can turn me on baby you can turn me on
. "


10/9

Skola idag 08:10, segt som fan. Hade först mediekunskap, skrev bara en jäävla massa och så. Sen va de rast, följt av Engelska och sen va de lunch. Mediaproduktion i 3 timmar, segt men ändå kul eftersom att vi tankade in våran film i datan, klippte färdigt den och la till musik osv. haha, jag fick världens ryck och började asgarva, och när jag väl skrattade så började Emilie, Julia, Ellinor och Lina skratta.. och de slutade me att alla halvt låg över datorerna och tangentborden och dog av skratt. haha, fyfan asså. Hade sist Mulitimedia, fixade lite i photoshop och adobe flash. Tog bussen 16:35 till bollebygd, där pappa hämtar mig och sen åker vi hem till honom. Mat, lite plugg och snacka ett bra tag me Emma babe, saknar sönder för fan! Åker nog till henne nästa helg, elle så kommer hon hit :D Nu sitter jag och kollar på idol, chill värre ^^


Vafan händer egentligen?! :S






Pendla

Sovmorgon idag som sagt, klockan ringde vid 9 tiden. chillade lite och drog sen och duschade. Käkade frukost och kollade lite på tv. Satte mig lite vid datan, fixade mig osv. Tar moppen till Hindås vid 12:30, tankar och åker sen till Bollebygd. Tar tåget 12:14 till Borås, kommer till skolan vid 13-tiden sätter mig och skriver mitt Svenska prov, de tog 1 timme och 20 minuter typ. Gick sen och kollade lite i stan och tog sen bussen till Södra torget. Tar 15:10 bussen till Bollebygd, tar sen moppen till mamma och hämtar syrran. Kör sen hem till pappa, käkar, pluggar och nu sitter jag här.. Kollar lite på Top Model 10. Resten av kvällen ska jag tillbringa vid tv.n och sen sova! hehe.

Dagens låt:


Dissen .

Dagen började med skolan klockan 9, då vi hade Mediaproduktion, sen rast då jag, Lina och Ellinor gick och kollade lite i knalleland och sen drog vi och käkade. Sen va de Mediaproduktion igen, då vi filmade klart våran film, så nästa lektion så ska vi tanka över den på datan och klippa den, gött (: Sen va de rast, matte då vi delades in i grupper, jag, Lina och Ellinor gick ut och fråga folk på stan vad dom föredrog Piercing, tatuering, båda eller inget. 50% föredrog tatuering 30% föredrog båda och 20% föredrog inget utav de.. Men ingen föredrog piercing.. haha. Vi fick också konstaterat att man ska fan inte fråga gammla gubbar och kärring för dom bara ignorerar en totalt, fyfan vilken diss ändå! :O haha. Sist hade vi Mediekunskap då vi analyserade tidningar och sånt. Tog 16:35 bussen hem, pappa hämtade mig i Bollebygd och så åkte vi hem till honom. Kommer hit vid 18-tiden, käkar och nu sitter jag här. Ska snart plugga lite matte, fuck! Men de positiva är att imon så börjar jag ett, ska bara dit och göra ett prov och sen hem igen. Vilket betyder... = Sovmorgon! oooh yeah baby! Nästa tisdag+onsdag (16/9 och 17/9) är jag ledig! suck on that fuckers! ;) 


/ . Foto @ Michaela.W . / - ( Jag ) * 5/9 - 08 *

I fredags (5/9) så va jag ute och fotade lite,
och här kommer några utav de bilderna jag tog:

/ . Foto @ Michaela.W . / - ( Jag )















6/9 - 08

Här sitter jag, kom precis hem och klockan är ett snart.
Såhär har min dag sett ut :

- Vaknade vid nio, fixade mig och käkade frukost. Åkte sen vid 10:30 till Kungsbacka. Kommer dit, kollade runt lite och sen bar de av till tatueraren. Fyllde på min tatuering med färg, nice värre ;) De tog typ 20-30 min, efter de så köpte jag en present till min syrra.. hon kommer att gilla de ;) haha. Sen drog jag och mamma och fikade. Kärleksmums och cola, mums! pricken över "i.t" .

- Åkte sen hem, kom hem vid två tiden. Snackade en del i telefonen ett tag där och sen va de dags att fixa sig. Tog sen 15:54 bussen till Borås, och sen 16:20 bussen till Emma. Fan va glad jag blev när jag äntligen fick träffa henne! Saknat henne sååå.. :( Vi snackade en hel del, hon fick sin inflyttningspresent också.. En guldfärgad hand som man hänger smycken på (: Sen bar de av till södra torget, möter Maria där vid 18:10 och drar till Hemmakväll (Videomix) haha! Där vi skulle välja film... för normala människor så kanske de tar allt mellan 2-10 minuter att välja film. Men eftersom att vi är lite udda så tog det lite längre tid än räknat, rättare sagt ca 50 minuter..... haha! Vi e ju fan bäst ;) Det blev The Ring 2 "Japans version" Alla säger ju att den Japanska är mycket bättre än den Engelska så vi tog den. När vi väl va färdiga så tog vi en buss till Hanna. Hon höll på att göra mat, rättare sagt Lasagne...omg, så jäävla gott asså! Efter ett litet tag så kom Sophia med :) Vi käkar mat, skattar och har kul :) Sen blev de film, chips och cola, och jag kan ju säga att den Japanska är inte bättre än den Engelska, den sööööööööög med enkla ord :) haha. Men ibland så blev de ganska läskigt, och det tror jag att Hannas grannar hörde... Ganska så bra faktiskt... haha. Dagen avslutas med lite vanilj och krokant glass, perfekt slut på dagen ;) Och Sophia... du behöver inte skämmas för hur du såg ut när du följde oss ut till bussen ;) De ända du glömde va diskhandskarna.. resten va perffa ;) haha. Kommer in till Södra torget, säger hej då till Emma och sen gick jag och Maria bort till Resecentrum och tog 100 bussen 00:05 därifrån. Kommer till Bollebygd vid 00:25. Får skjuts hem sen, utav Maria som övningskörde, fan va grym du va på de Maria! :D Och nu sitter jag här, ska snart sova. Hade gött! Pusshej (:

Här kommer de en bild från idag när jag va hos tatueraren .


Johan Glans feber!

Här kommer några utav Johan Glans bästa stunder i parlamentet, Enjoy!








Idol .

4/9 - 08.

Har varit hemma idag med, är fortfarande sjuk. Men börjar känna mig bättre (:
Denna dagen har typ sett ut såhär :

- Vakna vid 8:30 utav mina grannar.. små killarna bråkade och skrek precis utanför mitt fönster.... Tack för de! not...

- Sen satt jag i soffan och slappade, kollade på tv osv.

- Datorn.

- Mer tv, käkade lasagne, mums!

- Sovit, tv, data.

- Kollat på Idol, vissa är ju rätt bra, och vissa är ju mindre bra..... Hahaha!

- Och nu sitter jag här, kollar lite på Hell's Kitchen, finalen idag ju. Jag vet inte vem jag tycker ska vinna, tycker faktiskt inte att någon utav dom är värda att vinna. Men de e ju bara va jag tycker (; hehe. 

- Sen blir de till att kolla på på Sex and the city och sen sova. 


Dagens låt


Underbar ..

Du är underbar .
Hur ska man bete sig mot en person som han?
Hur ska man någonsin kunna uttrycka det man egentligen känner?
Hur ska man kunna få honom att förstå?
Att han är underbar ..

Bäst!





Dagen till ära

Idag har jag...

- Sovit, ätit, kollat på tv, sovit mer, suttit lite vid datan, sovit ännu mer och kollat på tv. Ska snart sova igen.  Haha, vilket roligt inlägg detta va då... ^^

Fuck åt helvete, hej .

Sick!

ååååh, jäävla förkylning! Huvet dunkar och de känns som om de ska explodera, jag nyser hela tiden, snörvlar och det rinner ur ögonen. Greeeeeat!.. not.
Skolan började 8:30, då fick vi reda på va vi fick på datorkunskapen och sen va de till att göra några uppgifter och så. Drog sen hem me 11:10 bussen. Kommer hem vid 12 tiden. Sen va de sova,sova,sova och tv som gällde. Kollade på Parlamentet med mamma med, haha fyfan va roliga dom är asså! :D Magnus Betnér äger fan alla där ju ;) haha. Nu ska jag sova, igen.. hähä.
Imon blir de ingen skola för min del..

När jag går in på msn.se nu så kommer denna bilden upp :



Fick en smärre chock! Hade gärna bytt plats me den tjejen kan jag säga.. ;) haha

RSS 2.0