Sommar, underbara sommar!

Måste bara säga de att värde är helt underbart idag, fucking amazing! Själv så kom jag precis hem, har varit på körskolan och pluggat lite och kört. Körde motorväg och inne i centrala Göteborg, de va lite läskigt med tanke på all stress och all trafik men de gick kanon :) Trodde de kulle vara ett snäpp värre men har nog stressat upp mig själv lite angående att köra i centrala Göteborg. Så nu sitter jag hemma, på balkongen med mammas bärbara i knät, ett glas Fanta Exotic i handen, och lyssnar på Kelly "Rowland Ft. David Guetta - Commander" Svinigt grym låt! Lyssna på den :


It kills me

Vissa dagar är bättre och vissa är sämre, vissa gånger känner jag inget alls och vissa gånger känner jag hur jävla ont det gör egentligen, att vara ensam. Det tomrummet jag känner i mitt hjärta förblir där tills någon kommer och fyller det, fyller det med närhet, glädje och kärlek.

Idag är det en sån dag då jag känner av tomrummet lite extra, och det gör ont.


Nostalgi

Addis Black Widow är det kanske inte så många som känner igen eller kommer ihåg, men jag kommer mycket väl ihåg dom och jag minns att jag gillade dessa låtarna väldigt mycket men med åren så har jag glömt av dom och utav en slump så började jag nynna på en av deras låtar och då kom allt tillbaka till mig, för mig är det nostalgi.




Fredag hela veckan!

Hej hopp! Tänkte bara langa in ett kortare inlägg där jag summerar dagarna som har varit, har haft körlektion måndag-torsdag och teori varje dag. I onsdags så kom Emma Karlsson hit och sov här, de va riktigt kul att ses igen :D Både igår och idag så har jag kört hemma, just för att träna upp mig lite till men jag måste ju säga som så att jag tycker att det går riktigt bra med min körning, trodde jag skulle ha svårare med det men det visade sig vara fel :)


Baby you can drive my car...

Som jag skrev tidigare så har jag börjat min intensiv kurs för körkort och jag trodde att jag skulle fucka upp totalt, men det har gått bättre än väntat. Har inte haft några problem utan det har flutit på gott som bara den! :) Både imorgon och på torsdag så har jag dubbel lektion och en massa teori, i helgen ska jag sätta mig och enbart plugga vägmärken, ska verkligen nöta in dom så dom sitter bra tills dess att jag ska ut i den stora staden, Göteborg och köra. Det ser jag fram emot men är samtidigt lite små nervös för all stress i trafiken och så, samt att jag har aldrig varit så bra på vägmärken, så därför behövs det pluggas på. Nu väntar ytterligare lite teori pluggande och sen blir det nana kudden. Tjing!

Happy face!

5 år sen, det är 5 år sen och nu är jag här igen, fyfan vilken underbar känsla! :D
Nu kan det bara bli bättre, jag är så stolt över mig själv, detta är min seger!


This fact not fiction
For the first time in years.
This is not a dream
this is real and I'm so happy!




Intensiv körning!

Söndag kväll... I vanliga fall så "förbereder" jag ju mig inför skolan på måndag morgon, men imorgon så väntar 2,5 veckors intensiv körning och pluggande av teori. Det är lite nervös men samtidigt så är jag taggad också, vill ju ha mitt körkort så, hehe. Så om allt går som planerat så har jag mitt körkort i början av Juli, gött som fasen! :)

Igår var det Fest i Herrljunga, det började med en go förfest hos Lina där vi sedan gick till Parken och tillbringade våran tid i öltältet och på dansgolvet, in på små timmarna så drog vi oss hem till Lina där det blev fyllekäk. Riktigt kul kväll! :)

Här kommer några bilder som jag tog igår:














Nattbloggande

Hmm, klockan börjar närma sig halv ett och jag kan inte sova, vet inte vad det är med mig men kan verkligen inte slappna av och komma till ro för att sova. Känner att jag nästan har försökt med allt, allt från att räkna får till att lyssna på lite go och lugn musik, men inget verkar hjälpa.

Denna låten går just nu i mina högtalare, ska återgå till sängen nu och se om min tur vänder, så jag får någon sömn i natt.


100611

Nu ska jag snart bege mig hem till pappa där jag och mamma ska sova idag, Madde ska ha lite folk här hos mamma så de blir middag hos pappa för min och mammas del :) Imorgon blir det middag och fest med tjejerna, kommer bli tippen toppen! ;D

Jag i egen hög person, höhö.


Sommarlov!

UNDERBART! Det är äntligen sommarlov! Dock så kunde vädret ha varit bättre än vad det var idag men iaf :) Vi började med lite uppträdanden och utmärkelser och sen fick vi våra betyg. Efter ett tag så drog jag, Lina, Ellinor och Malin och fikade på Viskan, hel mysigt ställe! :)

Dagens låt:


Smärtan

Angående gårdagens inlägg, jag har aldrig skrivit såpass öppet angående min övervikt, min osäkerhet runt den och allt annat. Det har varit något som jag skäms för, jag skäms över mig själv och många har nog svårt att förstå hur jag eller vem som helst som är överviktig känner sig, hur man mår, hur ens liv ser ut jämfört med andra. Den psykiska smärtan, den kommer alltid att finnas där, alla glåpord, alla blickar, alla dissar, alla skratt bakom ens rygg, alla ökennamn, allt som man har fått utså, det är fruktansvärt. Men sen finns den fysiska smärtan med, för min del så var jag på väg att få diabetes, hade ont i axlar, nacke, rygg, höfter, knäna och fötterna. Jag vet nu med säkerhet att det mesta kommer att bli bra, min vänstra höft kommer aldrig att bli helt återställd men det vet jag.


Vikt.

Jag har alltid gömt mig, använt olika typer av masker för att inte visa min osäkerhet, min skörhet. Oftast så tog jag på min masken som klassens clown, alla har ju sin roll och det har alltid blivit min roll här i livet, alltid skämta bort allting och skratta åt saker och ting. Men många gånger så har det varit min osäkerhet som satt in och då är det lättare att skratta bort det än att visa sig sårbar. När man är överviktig så lever man oftast inte livet fullt ut, man nöjer sig oftast med det där lilla, men man är aldrig riktigt nöjd och man tror inte att man är värd lika mycket som alla andra. Men nu när jag går ner i vikt så inser jag hur mycket jag har missat, hur mycket livet egentligen har att erbjuda och nu för första gången känner jag mig redo att ta för mig av allt och leva till fullo.

Att gå igenom en sån stor och omställande operation som jag har gjort när jag är såpass ung kan tyckas vansinnigt, onödiga pengar osv. Men jag kan säga såhär, tack vare min gastric bypass operation så kommer jag att kunna leva mitt liv på riktigt, inte vara rädd för att göra vissa saker och inte känna mig olycklig längre, för jag har nog aldrig varit riktigt lycklig med mig själv. Men att veta, med garanti att jag kommer bli normalviktig inom ett år, det är en sjukt bra känsla men det är svårt att smälta.

Jag är på väg mot ett nytt liv, en ny Michaela, en lycklig Michaela.


Do you wanna go for a ride?

Soft dag idag, lite fika i solen, film och betygssnack på Grafisk och sen hem där jag langade in uppgifter och sen tog en tur med pappa på hans motorcykel (Bilden nedan), Fyfan va underbart det var att åka idag när det var så varmt och gott som det var! :) Övriga eftermiddagen och kvällen har jag käkat, softat, varit ute och gått, fotat, duschat och framförallt TAGGAT INFÖR ARENAKAMPEN IMORGON! GAAAH! haha ;D Från imorgon fram tills på söndag är det full rulle x3 som gäller, men allt kommer bli hur underbart kul som helst och inte minst på Fredag då Emilie ÄNTLIGEN kommer hem ifrån nästan ett helt år i USA!!! <3

BTW, Hanna beställde biljetter till Joshua Radin i September, han har en spelning i Göteborg och det får man ju för fan inte missa! Kommer bli kanon! :D


"You have stolen my heart"

Foto @ Jag




Sean Banan gör det, och han gör det med stil!

Klockren låt, lyssna på texten!


"Jag ska aldrig skaffa facebook"

Citat av mig själv: "Jag ska aldrig skaffa facebook".... hmm, ja sedär ja, det löftet kunde jag ju inte hålla längre. Kände att det var dags att skaffa facebook så nu har jag det och redan nu är jag en liten nöööööörd. höhö.
Om 3 dagar så kommer Emilie Pyrén hem till Sverige, till oss. Fyfan vad jag längtar, det ska bli underbart att ha henne hemma igen, har saknat henne obeskrivligt mycket! Damn, nästan ett helt jävla år utan henne!! :O

Dagen låt:


RSS 2.0