Happy days!

Vart tog det fina vädret vägen? Imorse var det sol, blå himmel och nu är det grått och regn.. Inte så himla kul, på tal om kul.. Igår så tillbringade jag eftermiddagen och lite av kvällen med Lina, Ellinor, Malin och Nicki, det började med att vi gick och käkade på café bakgården, de va mycket mysigt :) Under tiden vi satt där då fick Lina en lite försenad 18 års present, var var det tro? haha, det berättar jag inte här men kan säga att presenten ledde till mycket skratt och lite rodnade kinder hos Lina, haha. Klockan 18:00 så satte vi oss i Biosalongen och där satt vi fram tills 20:30, filmen som rullade var "Sex and the city 2", och den var bra, kanske inte topp betyg men bra. Fick dock springa som ett djur till min buss sen, hann precis med den, puh! Idag åkte föresten Lina och Emma till Turkiet, silka fuskisar! ;D Kommer sakna er tjejer! Ne, nu är det helg och nu ska jag ha det gött, hej!

Your song

Detta är en av dom vackraste låtarna som någonsing har gjorts!


Behind those eyes you lie


Du spelar ett farligt spel, ett spel som snart kommer att få motsatt effekt.

Du kommer bara med massa lögner, inget du säger är trovärdigt längre.

Du stänger ute mig, det gör ont i mig att veta det, jag har fått den insikten nu, jag har lärt mig av mina misstag.

Inget jag säger eller gör kommer att kunna ändra på dig, detta är ditt nya jag, och jag vill inte vara en del av det.

Jag kommer aldrig kunna lita på dig mer, för jag vet aldrig vad som är sanningen längre, inte när det gäller dig.

Du har övergett mig, nu är det min tur att överge dig.


The king

Även fast Michael Jackson gör dom bäst så kan jag inte låta bli att gilla dessa två omgjorda låtarna, dom är ju stört sköna!




I like it!

Foto & redigering @ Jag








Hello sunshine!

Snart har 3 veckor gått och min sjukskrivning lider mot sitt slut, tiden har gått så otroligt fort men i vissa stunder så har den gått fruktansvärt långsamt. Idag vaknade jag utvilad och glad, solen sken och termometern visade 25 grader i skuggan, underbart! Jag la mig och solade på balkongen i ca 30 minuter, mer behövdes inte idag kände jag, det är så jävla underbart att ligga där i den stekande solen med go musik i öronen och bara njuta och drömma sig bort en stund, jag älskar det. Sen när jag skulle äta så kände jag bara hur jävla trött jag är på mat, all mat som jag äter ingår ju i min speciella diet som jag måste hålla ett tag till och jag är så trött på det jag äter så jag tror jag spyr. Så för att komma på bättre tankar och på bättre humör så ska jag lägga mig i solen en stund till och detta är några av dom låtarna som följer med mig dit:










GRATTIS LINA!

Grattis på 18 års dagen Lina!! :D Hoppas att du får en underbar dag! :D<33


Turn it around

Take these chances to turn it around, take your time.
Take these chances, we'll make it somehow
and take these chances to turn it around,
just turn it around.



Detta kommer leda till något bra, jag känner det på mig. Jag har vuxit, inom mig själv.
Nu är det dags att jag tar lite plats, äntligen kan jag klara av detta.
Mitt liv håller på att vända till något mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat hoppas på,
nu är det jag som tar denna chansen att bli precis den jag alltid har velat men aldrig vågat.



It comes naturally

How you choose to express yourself
It's all your own and I can tell,
It comes naturally.


God morgon!

Nu sitter jag och äter min första frukost med min "mjuka kost", knäckebröd med mjukost på. Nu låter det nog konstigt att säga att knäckebröd ingår i min "mjuka kost" men det är bara för att knäckebröd är bra för magen, hade jag ätit vitt mjukt bröd så hade de svällt i magen och "stoppat" igen så att jag inte hade kunnat ta mer än en tugga. Ska på läkarbesök idag och imorgon ska jag till skolan på kvällen, det är nämligen Expo i skolan där folk får visa upp och ställa ut saker som dom hade gjort under året. Jag ställer bland annat ut med 2 olika affischer, de ska bli kul att se men det som ska bli roligast är att få träffa tjejerna igen, har verkligen saknat dom :)

Lever jag?


Hallå ja, vart har jag tagit vägen? Lever jag? Har jag dött och sen återuppstått? Haha needå, jag är omtumlad men mår bra. Min operation gick bra och redan i onsdags så fick jag komma hem, borta bra men hemma bäst :) Dom senaste dagarna så har utvecklingen gått fruktansvärt fort och bra, eftersom att min mamma också har gjort samma typ av operation så blir det ofta så att vi jämför med varandra om ditt och datt, vilken är lite lustigt. Från måndag tills nästa tisdag så får jag enbart dricka flytande så som soppor, juice, vatten, saft osv. Men på tisdag nästa vecka så kommer jag få börja så smått att äta "mjuk mat" så som potatismos och lätt stekta köttbullar. ååh, det vattnas i munnen på mig bara genom att sitta här och skriva om de, haha ^^ De ska bli sååå got att få tugga på något igen, har inte gjort de på tre veckor nu.

Idag så fick jag fin besök från Borås och Skara, Hanna och Emma kom hit för att hälsa på, dom hade också med sig en jättefin blombukett som dom hade varit söta och köpt, tack så mycket för den! :) Vi va hos mig ett tag och snackade och sen begav vi oss till Emmas pappa, han har nämligen köpt en hundvalp och den gick verkligen inte att motstå vill jag lova! Fyfan va söt!! ne, söt är en förolämpning... den var bland det sötaste jag har sett! :D

Nu måste jag dra mig, ska kolla på film med mamma, heej! :)

Operationsdag!

Så... nu sitter jag här och klockan börjar närma sig.. strax ska vi åka till sjukhuset där jag ska tillbringa mina närmaste dagar. Är skit NERVÖS, men också lättad, jag vet att detta kommer att gå bra och jag vet att detta kommer bli jäävligt bra! Jag kommer inte ha tillgång till min mobil under måndagen, men kommer låna en telefon och höra av mig till de närmaste så fort jag har vaknat upp från narkosen. Sen på tisdagen så har jag tillgång till min mobil, så är det något så är det bara att ringa :)

Ne, nu står mamma och väntar på mig.
Ha det gott alla, så hörs och ses vi snart igen! :) Puss


YES!

Hej, sorry för sämsta uppdateringen hittills, men har haft mycket att stå i dom senaste dagarna. Ska fatta mig kort för hinner inte skriva så värst mycket, men iaf.. I torsdags när jag va i skolan så mådde jag dåligt och det började bli allt värre ju längre dagen gick, men jag pressade mig igenom allt men till slut så sa min kropp ifrån. Senare på kvällen när jag kommit hem så tar jag tempen och upptäcker att jag ha 39,5 grader, halsont, ont i kroppen, snuva och huvudvärk... och med tanke på att min operation skulle ske om 4 dagar så blev jag totalt knäckt, som ni säkert vet så får man inte opereras om man är sjuk. Dessa dagarna har jag alltså kurerat mig själv, bara druckit och sovit och med tanke på att min nuvarande diet innehåller såpass lite energi så kan ni kanske föreställa er hur jag mådde, SKIT. Nu har det iaf gått 3 dagar och jag har ingen feber längre, mitt huvud är bättre, min kropp mår bra men min hals och min näsa är fortfarande skumma. Så vi ringde läkaren och frågade om det blir något imorgon eller inte, och han sa som så att om läget inte förvärras så kan jag opereras imorgon, men mår jag sämre så kan jag inte det. Men som det är nu, ska blir det alltså operation för mig imorgon! :) Haha, de måste låta sjukt att jag blir glad över att det är så, men för mig så kommer detta vara det bästa jag någonsin har gjort :D

Jag hinner inte skriva mer nu men lovar att lägga in nått inlägg innan jag ger mig iväg till sjukhuset.

RSS 2.0