Veckans bästa!<3

DJ Styles - Move your love



James Fauntleroy Ft. Timbaland - Back Together



Justin Timberlake Ft. T.I - If I



Det är ingen vanlig dag idag...

...Nej, för det är KinkyLinas födelsedag, hurra,hurra, hurra!
Denna dagen har varit något alldeles extra, först så brukar vi ju vara lediga på tisdagar men eftersom att de va nationellt prov i matte så va vi tvungna att vara inne i skolan idag. Men det gjorde inget för det bjöds nämligen på ett galet födelsedagsfirande till Lina, som både innehöll "sexig polis", piska, handbojor m.m.. Bilder har jag inte för nuet tyvärr :/ Hoppas att du får en kanon födelsedag, Grattis på 17 års dagen Lina!<3


Grattis Norge!

Grattis till segern Norge!

" I'm in love with a fairytale,
even though it hurts.
'Cause I don't care if I loose my mind,
I'm already cursed.
"


Nya tider!

Här är det nya tider som gäller, från och med nästa vecka så kommer mitt schema att ha ändrats ytterligare än vad jag skrev för några inläggs sen.


Måndag - 13:00-16:05 (Oförändrat)
Tisdag - Ledig (Oförändrat)
Onsdag - 08:10 - 11:00 (Slutade 16:00 förut)
Torsdag - 08:10 - 14:30 (Oförändrat)

Fredag - 08:10 - 11:00 (Slutade 15:00 förut)




Agnosco veteris vestigia flammae

Photoshoot

Idag så fotade jag min syster en stund på eftermiddagen,
och här kommer några bilder som jag tog;






New Kids On The Block ft. Lady GaGa - Big Girl Now<3


10 maj 2009

Tjeena tjeena, här kommer en liten uppdatering från den gångna helgen.

Fredag - Var det skolan med underbaringarna :) Och sen på kvällen så var jag bara hemma och tog det lugnt.

Lördag - En riktigt lång, go och välbehövd sovmorgon för min del, helt underbart! Tog det lugnt en stund där på förmiddagen och sen bar det av ner mot centrum, där väntade nämligen snyggaste Emma själv ;) Härligt att träffa henne igen, saknar henne varje dag :(<3 Vi checkade lite nere i centrum och sen bar det av mot Göteborg, vi spanade i massa butiker och käkade Tacos buffé, GRR! Men det bästa var att få umgås med Emma och bara snacka om allt och ingenting :) Sen på eftermiddagen/kvällen när jag hade kommit hem så åkte jag och mamma till pappa och hjälpte honom med ett par saker.

Söndag (Idag) - Dagen kan beskrivas såhär: Lång sovmorgon, varit hos pappa och käkat middag, städat mitt rum, tränat, duschat och nu hade jag tänkt att krypa ner i min nybäddade säng och kolla på "Sex and the city" tror jag. Med tanke på att jag inte börjar förens klockan ett imorgon så kan jag ta det riktigt lugnt och inte tänka på att gå upp tidigt imorgon, helt underbart!

Måste bara avsluta med att något annat som är helt underbart är att, idag så är det precis en månad kvar tills skolavslutningen vilket i sin tur innebär sommarlov! "Fem tummar upp för det!*

SKÅL!

Rock away!

Här kommer lite uppdaterande från min del, igår (Tisdag) så var jag ju som vanligt ledig och det firades med en rejäl sovmorgon, vilket verkligen behövdes! Efter en go frukost så satte jag igång med att plugga, träna, duscha, tvätta och fota lite. Tog sen moppen till Bollebygd och ställde den hos mamma, träffade syrran där och vi gick gemensamt ner till tåget vid 4 tiden. Åkte med henne till Göteborg och kollade lite i affärer, fick inhandlat ett linne/tunika samt en ny väska, grr på de!

Idag så hände inte så himla mycket ovanligt, det var skolan som vanligt bara. Dock så har Emilie skadat sig rejält, hennes ledband i foten är av så hon hoppar omkring på kryckor i skolan, stackare :( Får hålla tummarna på att det bli bättre snart! :)<3 Nu hade jag tänkt att sätta mig och plugga inför det stora samhälls provet som jag har framför mig imorgon, taggad man blir av att tänka på de!... not. Men iaf, det måste göras, det är ju inte så himla mycket kvar i skolan nu så det är bara att härda ut det sista plugget nu och sen är det över.

Uppdatering av mitt schema:

Måndag - 13:00-16:05 (Började 09:00 förut)
Tisdag - Ledig (Oförändrat)
Onsdag - 08:10 - 13:50 (Slutade 16:00 förut)
Torsdag - 08:10 - 14:30 (Oförändrat)
Fredag - 08:10 - 15:00 (Oförändrat)


Fatta så underbart gött eller! :D

Pussycat dolls - On top of the world <3

Bästa låten just nu!


Valborg

Här kommer lite bilder från valborg

















RSS 2.0