This feeling - My feelings


Nobody said it was easy,
but i miss you,
that's all.



Update


Har precis gjort en jättestor beställning på smartphoto på över 1100 bilder, galet nice! :D


Innerspace


29 Oktober - EN månad kvar tills jag står där, lyckan kommer va obeskrivlig!



Förra årets trailer till Sensation; Snacka om att bli taggad! :D


.


Att vakna upp och det första man känner är någons armar om en, 
dom där varma och mysiga andetagen i nacken, mot ens nakna hud,
den där känslan av att man bara vill krypa allt närmare och känna,
känna, den där närheten.

Bara få känna sig omtyckt av någon,
som man vet finns där för en.
Att kunna komma med alla möjliga problem
och bara prata ut med den där personen,
som ger en lång och mysig kram,
en sån där kram man aldrig vill släppa

Att sakna någon som..
som älskar en för den man är,
den saknade är jobbig..


Boston Legal


Har precis kollat klart på säsong 4 av Boston Legal, asså va säger man? Jag älskar den serien, är helt seriös med att jag hade velat jobba på ett sånt ställe, dom är helt sjuka i huvudet men så jävla sköna! När man kollar på den denna serien så förstår man att sin egen tillvaro inte alls är så "sick and twisted" som man ibland kan känna, haha.



Denny Crane - En av seriens sjukaste men också den som kan bidra till mest skratt. Dock så ger inte denna videon någon "rättvisa" till honom och hans karaktär, man måste se serien för att fatta, men langar upp denna videon ändå ;D




Hatar sjukhus..


Min dag blev ju inte riktigt som planerat.. Har tillbringat största delen av dagen på vårdcentralen och sen sjukhuset. De räcker alltså inte med 3 veckor av hög feber och blåsor i halsen.. Needå, igår får jag reda på att jag har halsfluss och idag att jag har ledinflamation i ryggen, kan fan inte röra mig utan att de gör svinont..


.


It's times like these you learn to live again


Här kommer lite bilder från igår, enjoy! ;D
























Baby you have become my addiction.


Är hemma efter en galet bra kväll med tjejerna i Skövde, och husaren levererade som vanligt! ;)

Bilder kommer inom kort ;D


Here we go again


Nu bär de av mot Borås för att möta upp mina godingar och sen drar vi vidare till Skövde - Inflyttningsfest nästa!


.















Katshing!


Va inne och spanade lite på nellys hemsida igår och föll direkt för denna galet snygga klänningen, begäret om att jag bara måste ha den va helt enkelt för stort - Så nu sitter jag och inväntar ett paket från nelly! ;)



Mys!


Ligger i sängen och lyssnar på Joshua Radin och drömmer mig bort lite.. Jag älskar verkligen denna mannen, finns ingen som kan göra så mysig musik som han kan göra!










<3


Lyckan som uppstår när man inser att man inom en mycket snar framtid ska se denna mannen live!




Talförbud


Talförbud för min del idag - Mina hals är fan helt förstörd, de gör så jävla ont, har aldrig haft så ont i halsen innan, känner verkligen av alla sår och blåsor jag har i halsen. Är så trött i kroppen, de är fruktansvärt uttröttande att hålla på och hosta såhär, hostar så jag nästan spyr, ska jag behöva hosta sönder min hals eller vafan är detta?!


WORD.


Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.


Hardwell!


Idag släpptes vilka som ska spela på Sensation White!! :D Ett namn gjorde mig helt galen... HARDWELL!
Jag älskar Hardwell, han är helt sinnesjukt bra!! :D




Snabb och kort uppdatering


Ett läkarbesök senare resulterade i en veckas sjukskrivning. Jaaarå, livet leker just nu va?!


Idag – 6 månader, idag…


Finner inga ord om hur jävla orättvist det är
Finner heller inga ord om hur jävla mycket jag saknar dig


Det är helt enkelt obeskrivligt
Smärtan efter det som har hänt är obeskrivlig


Jag saknar dig, varje dag, fina Sophia<3






Grattis babe!


Ett STORT grattis till världens finaste och bästa syster Madde som blir 18 år idag!
Fatta att min lilla skitunge till syster har blivit så stor.. galet! :O
Jag älskar dig! <3






.


It's not easy to say,
but it's harder to feel this way,
but I miss you,
I miss you more than I should.


Call me a bitch, but it hurts


Nu ska jag fan klaga på lite..

Haft värsta natten på länge, feberfrossa och febertoppar under hela natten, har fått sova minimalt tack vare att min feber va så hög som den va, la mig med mer än 39 graders feber och låg bara och vred mig i sängen, men samtidigt så försökte jag va stilla för varje liten muskel i kroppen gjorde ont, fyfan va jobbigt.. Hoppas att febern går ner idag, börjar nämligen känna att de börjar slå mot mina njurar, de gör fan ont hela tiden och eftersom att jag redan har haft njurinfektion innan så känner jag ju igen den känslan.


Don't know why I'm still afraid


Ligger hemma med hög feber - De finns nog inget värre än att mår sådär asså.. usch! Blev dock lite gladare när jag insåg att oktober kommer bli grymt! Först Joshua Radin och Joseph Arthur i Göteborg 14 oktober och sen Sensation White i Köpenhamn 29 oktober, nu blev jag en aning lycklig ändå! :D


.


Having sex without love is like kicking around a duck, fun but pointless.


Håll mig hårt eller släpp mig helt.


Ligger hemma och är sjuk, himla roligt va? Hmm. Kallsvettas, hosta, ont i halsen, kroppen, huvudet.. Ja, listan fortsätter. Nåväl, får väll se de från den ljusa sidan, de är himla mysigt att ligga i sängen, äta lite glass och kolla oändligt mycket på bra filmer och serier :)


Ärligt och öppet


Det va längesen jag skrev ett riktigt seriöst inlägg, det är mycket som snurrar i huvudet på mig, har liksom kommit fram till ett par saker som verkligen har blivit en vändpunkt för mig. Jag behövde verkligen detta, behövde bara lägga allt det där bakom mig och fokusera på vad som kommer den senaste tiden framöver nu. Den största vändpunkten handlar om mig själv och hur jag ser på mig själv nuförtiden, det är ingen nyhet att jag hatade hur jag såg ut och hur jag mådde förut, dom som känner mig vet det. Jag mådde inte bra någonstans av att se ut sådär, det beslut jag tog, det steget jag tog att våga göra en operation - Det är verkligen det absolut bästa jag har gjort och det bästa beslutet jag någonsin kommer ta i hela mitt liv. Även fast det har gått lite drygt 1 ½ år sen jag gjorde det så är det inte förens nu, som det känns att jag har fått en nystart, en ny chans att kunna må bra och trivas med mig själv och mitt liv. Dock så har många förutfattade meningar om att man gör denna operationen för att kunna bli snygg - Men för min del handlade det absolut inte om att va snyggare, utan det handlade om att må bra. Idag när jag tänker tillbaka på hur jag mådde då, så känner jag inte riktigt igen mig själv, då hade jag verkligen sjunkit till botten. Idag att kunna sträcka på sig och känna att man faktiskt är lika mycket värd som alla andra och förtjänar precis lika mycket och bra som andra, den känslan är obeskrivlig för mig. Jag har alltid känt att jag har ansetts som mindre värd av andra, att andras blickar och ord sakta bröt ner mig. När man genomgår en sån här drastisk förändring med sig själv så hänger inte det psykiska med riktigt, man kan se det med sina egna ögon men man fattar det ändå inte. Nu, har det sjunkit in hos mig, ungefär 1 ½ år senare. Och jag mår så bra utav att äntligen förstå att detta är ingen dröm, utan detta är verkligen jag.


You can't rewind a moment in this life

Va tvungen att testa min nya kamera och se hur den är - And i like it! :)
Bjussar för övrigt på denna bilden - mjukis/mys kläder i all ära.


Lite nytt


Hemma efter lite shopping i Borås, fick med mig en ny goding hem - mhm! :) Dock så mår inte kontot lika bra, haha ;D Måste dessutom erkänna att jag blev en aning orolig när busschauffören tar upp något och börjar läsa mitt i allting samtidigt som han kör...








Snabb uppdatering


Kom precis hem efter att ha flängt lite överallt tillsammans med Emma Karlsson, först Borås och sen där ett impulsbeslut att dra sig in till Göteborg och shoppa, käka och tjöta, himla mysig dag! :)

För övrigt så luktar de helt galet gott i hela lägenheten -  Mamma har precis bakat, mums!


Hello good looking what's cooking


RSS 2.0