All or nothing.

Der är väldigt längesen jag satte mig och skrev här, men kände att jag ville summera lite vad som har hänt den senaste tiden, både i text och bilder. 
 
Jag och Andreas har för ett tag sen införskaffat denna lilla gosbollen! :D Gizmo heter han och han är världens busigaste, knäppaste och sötaste lilla kisse :)



 
Detta tänkte jag från början inte gått ut med alls, men skiter ärligt talat i vad folk kommer säga efter detta, för för mig så spelar det ingen roll, jag gjorde detta för min egen skull, för att jag va olycklig med mitt eget utseende. Ingen har påverkat mitt beslut utan detta har jag tänkt på i 3 år, sen jag gick ner väldigt mycket i vikt men de har inte känts som rätt tillfälle än. Inte pga andra utan pga mig själv, har haft svårt att acceptera att jag skulle behöva lägga mig under kniven för att kunna må bra med mig själv, men nu står jag här, drygt 5 månader senare och har aldrig mått bättre med mig själv än vad jag gör idag. I slutändan så handlar de inte om vad andra tycker och tänker om mig, utan vad jag själv tycker och känner - Och jag är lycklig med mig själv för första gången i hela mitt liv!


Inom detta året så kommer jag flytta ihop med världens finaste människa, min man och stora kärlek! Ord kan verkligen inte beskriva hur fantastisk han är och hur mycket jag älskar honom<3 



 
Nu tänkte jag bara köra en liten bildbomb med massa bilder från den senaste tiden :) 
 
 
































Kommentarer
Postat av: Deweyleate

Affordable Handyman Services for a Hassle-Free Home Maintenance Experience http://www.wishlistr.com/profile/carlos_hall_71 - Painting and decorating...

Postat av: FrankidevA

We also offer boiler replacement services for outdated or malfunctioning units to improve energy efficiency and performance. https://movieo.me/users/jamesbutler69-hmmqnj - Local Plumbers!..

Postat av: Edwinmes

Qoohme http://qooh.me/aliyah_white_86 - More info>>>

2023-06-18 @ 12:10:33
URL: http://qooh.me/aliyah_white_86
Postat av: WilliamRitly

Vi inbjuder dig att besöka en ny unik Sex individual Dating Endast vi har riktiga och verifierade frågeformulär
De mest befriade användarna i din region
Registrera dig med en kampanjkod - 451299 och få en ingång till en privat klubb!
Vi väntar på dig på vår - www.rudating.pro

2023-10-05 @ 06:46:10
URL: http://https://rudating.pro

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0